Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć dziewczynki ;) przede mną znów roboczy weekend:placz: chyba umrę:placz: Ale najpewniej już w czerwcu zacznę prackować w domu,bo nie uwzględniono mnie w grafiku :evil_lol: i jutro szykuje się rozmowa z szefem ;)
Jutro też moja mama ma urodziny:multi: i po pracy wyjdę tylko szybko na pole, żeby Foxi miała namiastkę spaceru a potem zabieram Kreona do mamy,a Foxi zostaje:-( Bo napewno bylaby nieustająca pyskówka z Kodą:diabloti: bo obie panny mają charrrrrakter :diabloti:a Kreon jest spokojniejszy a i do autobusu z jednym psem wsiądę a z dwoma nie:roll:

Cosik na ząb :eviltong:

:loveu:

Posted

wiq napisał(a):
Foxi, słodka i idealna, pokazuje różki :evil_lol:

od czasu jak pojawił się Kreon :diabloti: wcześniej do głowy by mi nie przyszło że ona potrafi szczekać hehe....ale na serio to po prostu Koda jest na swoim terenie i nie jest zadowolona z obwiedzin drugiej suki ;) gdyby ona była spokojniutka i uległa to nie byłoby problemu żadnego ;) a Kreon po prostu oleje gadkę Kody i będzie spokój :evil_lol:

Posted

Misiak a autobusie kładzie się i śpi :loveu: a Foksik stawia sobie za cel zaprzyjaźnienie się ze wszystkimi w autobusie:evil_lol:

Wróciłam z pracy ( była impreza :evil_lol: jezdem 3 drinki do tyłu:evil_lol:) zbieram się z łosiem . Foksika muszę jakoś bidulę oszukać:-(dam jej duuużo jeść:evil_lol: napewno podziała

Posted

impreza się udała, Foxi samotność przeżyła,oczywiście w łóżku :evil_lol::loveu:Kreon ta ciota mi znowu wstydu przy ludziach narobił , bo żre trawę na potęgę a potem nie może się załatwić bo mu dłuuuuuuugie trawsko z doopki zwisa:angryy: i to już trzeci raz się zdarzyło przy znajomych mamy :evil_lol::roll:

Posted

czemu takie coś przytrafia się zawsze przy obcych?.. :evil_lol:

a ja znów w książkach... chyba niedługo oszaleję ;]
np. dziś wieczorem :diabloti:

Posted

a wróciłam załamana z pracy i zaczynam szukać nowej bo niewiele czasu mi zostało :roll: Do dziś byłam przekonana że idzie mi całkiem dobrze, a dziś nagle się okazało że tragicznie i że się kwalifikuję do zwolnienia:crazyeye: cóż widać nie zabawiam niemców należycie dobrze:cool1: W każdym bądź razie mam 3 tygodnie na poprawę, w które to 3 tygodnie mogę przychodzić jak chcę i wychodzić jak chcę. I już zaczynam szukać nowej pracy:roll:

Posted

Pianka napisał(a):
Moze to przez to, że wchodzisz na dogo?
3 tygodnie to dużo, dasz rade:eviltong:

coś Ty,na dogo już nie wchodzę od dawna ;) w ogóle w internet w pracy nie wchodze

nie wiem czy 3 tygodnie to dużo:roll:...Wiem że szukają pracownika na staż w Rudzie,tam gdzie miałam 4 tygodnie praktyk i tam uderzę najpierw

Posted

Oj kiepskie wieści,a może idzie Ci dobrze tylko oni tak gadają bo mają pracowników tylko na okres próbny:roll:

Kreoś wspaniały jak zawsze:loveu: