weszka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Śliczne fotki! A tu http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P5280197.jpg ozór Gajusi wygląda jak wstążka :D dłuuugaaaaśny ! Quote
eria Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 cześć dziewczynki ;) przede mną znów roboczy weekend:placz: chyba umrę:placz: Ale najpewniej już w czerwcu zacznę prackować w domu,bo nie uwzględniono mnie w grafiku :evil_lol: i jutro szykuje się rozmowa z szefem ;) Jutro też moja mama ma urodziny:multi: i po pracy wyjdę tylko szybko na pole, żeby Foxi miała namiastkę spaceru a potem zabieram Kreona do mamy,a Foxi zostaje:-( Bo napewno bylaby nieustająca pyskówka z Kodą:diabloti: bo obie panny mają charrrrrakter :diabloti:a Kreon jest spokojniejszy a i do autobusu z jednym psem wsiądę a z dwoma nie:roll: Cosik na ząb :eviltong: :loveu: Quote
eria Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 wiq napisał(a):Foxi, słodka i idealna, pokazuje różki :evil_lol: od czasu jak pojawił się Kreon :diabloti: wcześniej do głowy by mi nie przyszło że ona potrafi szczekać hehe....ale na serio to po prostu Koda jest na swoim terenie i nie jest zadowolona z obwiedzin drugiej suki ;) gdyby ona była spokojniutka i uległa to nie byłoby problemu żadnego ;) a Kreon po prostu oleje gadkę Kody i będzie spokój :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P5280017.jpg nie ;;cusik na ząb ;; tylko KWIATEK NA ŻĄB ;-) HIHIHIHIIHIHI Dziendoberek ...nie rycz hihihi ja tez mam pracowity week .....tyle ze Ty juz po poludniu bedziesz w domku a ja nieee......moze w nocy wroce hihih albo rano hihihi buzioleeeeeeeeee Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jakie slodkie mordeczki :loveu: jak zwykle zreszta :razz: to kreon bedzie królował w autobusie :D Quote
eria Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Misiak a autobusie kładzie się i śpi :loveu: a Foksik stawia sobie za cel zaprzyjaźnienie się ze wszystkimi w autobusie:evil_lol: Wróciłam z pracy ( była impreza :evil_lol: jezdem 3 drinki do tyłu:evil_lol:) zbieram się z łosiem . Foksika muszę jakoś bidulę oszukać:-(dam jej duuużo jeść:evil_lol: napewno podziała Quote
Rudzia-Bianca Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 biedne głodzone psy muszą kwiatki zjadać ( jak moja Biana trawę ) :evil_lol: jak się udała impreza ? Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 No i co? Foxista przeżyła samotność?:cool3::razz: Quote
eria Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 impreza się udała, Foxi samotność przeżyła,oczywiście w łóżku :evil_lol::loveu:Kreon ta ciota mi znowu wstydu przy ludziach narobił , bo żre trawę na potęgę a potem nie może się załatwić bo mu dłuuuuuuugie trawsko z doopki zwisa:angryy: i to już trzeci raz się zdarzyło przy znajomych mamy :evil_lol::roll: Quote
sota36 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Piykne w tych rumiankach abo to inne badziewia?! Quote
eria Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 to chyba maragaretki :lol: ehh zaraz zaś do roboty Quote
panienkabubu Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Może to z jakiegoś stresu? :turn-l: A ja dziś na uczelnię:mdleje: masakra:mdleje: ale tylko po wpis :cool3: Z drugiej strony - 30 km przejadę po dwa słowa w indeksie, cudnie, nie? :mdleje: Quote
wiq Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 czemu takie coś przytrafia się zawsze przy obcych?.. :evil_lol: a ja znów w książkach... chyba niedługo oszaleję ;] np. dziś wieczorem :diabloti: Quote
Pimpek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dzieńdoberek :cool3: http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P5280031.jpg Mój przystojniak xD :cool1: Quote
eria Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 a wróciłam załamana z pracy i zaczynam szukać nowej bo niewiele czasu mi zostało :roll: Do dziś byłam przekonana że idzie mi całkiem dobrze, a dziś nagle się okazało że tragicznie i że się kwalifikuję do zwolnienia:crazyeye: cóż widać nie zabawiam niemców należycie dobrze:cool1: W każdym bądź razie mam 3 tygodnie na poprawę, w które to 3 tygodnie mogę przychodzić jak chcę i wychodzić jak chcę. I już zaczynam szukać nowej pracy:roll: Quote
Pianka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Moze to przez to, że wchodzisz na dogo? 3 tygodnie to dużo, dasz rade:eviltong: Quote
eria Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Pianka napisał(a):Moze to przez to, że wchodzisz na dogo? 3 tygodnie to dużo, dasz rade:eviltong: coś Ty,na dogo już nie wchodzę od dawna ;) w ogóle w internet w pracy nie wchodze nie wiem czy 3 tygodnie to dużo:roll:...Wiem że szukają pracownika na staż w Rudzie,tam gdzie miałam 4 tygodnie praktyk i tam uderzę najpierw Quote
weszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Hmmm niezbyt dobre wieści w sprawie pracy. Ale trzymaj się i nie daj się! Widać nie zasługują na Ciebie! Quote
ariss Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oj kiepskie wieści,a może idzie Ci dobrze tylko oni tak gadają bo mają pracowników tylko na okres próbny:roll: Kreoś wspaniały jak zawsze:loveu: Quote
Recommended Posts