Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://i30.tinypic.com/35iol6w.jpg taka paskuda, że aż piękna :P :evil_lol:

http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P5240018.jpg prawie jak biedronka... :D

gdzie Ty takie stwory wyszukujesz :D ja tez bym tak na łące poleżała ale sie kleszczy boję że mnie oblezą... ;roll: juz nie raz miałam tych okropienstw na sobie pełno ilekróć próbowałam legnąć na łonie trawiastej natury :roll:

ojej ma grzyba piesunio? :( miejmy nadzieje ze to nic poważnego...

wiq nie martw sie- nie jestem w temacie samotności sama... :roll:

Posted

a to ośmiomiesięczna Foxi, ANTYreklama pewnego "fryzjera" :angryy:z Rudy Śląskiej-Halemby ( jak ktoś chce,nazwisko na PW). On chyba w życou sznaucera nie widział, efekt jest taki że broda będzie rok odrastac :shake: :angryy: W ogóle jest "zrobiona" masakrycznie. Ale ma strasznie fajny charakter, taki wesoły,pogodny, bez agresji ( bo Figa w tym wieku już ją wykazywała w stosunku do obcych).

Posted

Od-Nowa napisał(a):
eeee, zobaczcie jaki ten partner malutki i chudziutki :cool3: nie ma czego zazdrościć :lol:

ale przynajmniej jest:diabloti: zawsze go można podkarmic:evil_lol:

Rudzia-Bianca napisał(a):
Dobcia u kogo piszesz i z czego - masz już tytuł pracy ?

W Zakładzie Badań Łowieckim u dr Wierzbowskiej;)
Tytuły jako takiego jeszcze nie-ale na temat diety niedźwiedzia brunatnego;)

Fotki owadów cudne:loveu::loveu::loveu:

A psiaki nadal otacza tajemnicza mgła:lol:

Posted

:loveu:PATI ! ALE NIESPODZIANKA !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: WYSZEDŁ SUPER!!!!! Tylko nie pasuje mi spojrzenie - na rysunku takie agresywne, a on ma spojrzenie...dobroduszne :)
Ale zazdroszczę talentu!
Zaraz foty z parku -moje z kudłatymi :loveu: Zabrałam mamę do parku na spacer i na smażony serek z okazji Dnia Matki :lol:

Posted

Zuzola narażosz się :evil_lol:

Byłam z Kreonem u weta, został zaszczepiony przeciwko grzybicy, szczepionkę trzeba za 2 tygodnie powtórzyć... No i wcieram imawerol stale.Miejmy nadzieję że paskudztwo już nie wróci:roll: Swoją drogą to chyba jakaś epidemia grzyba!!! Właśnie rozmawiałam z panią Figi i okazuje się że Figa najprawdopodobniej ma grzybicę pazurów-jutro idzie do weta ! I to samo ma też Kora !!! :crazyeye:

W ogole weszłam do gabinetu i mówie że znowu problemy skórne,a pani dr (ta u której ten staż miałam odbywać do którego nie doszło) - trza było brać kundelka a nie rasowca :evil_lol: coś w tym jest bo Foxi odwiedza weta przy okazji szczepienia ,ewentualnie jak coś zeżre i się struje .