Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oglądając zdjęcia można rzec, że nie od parady w tytule jest " wiecznie uśmichniętej Foxi" bo na każdym zdjęciu Foxiaczek ma uśmich od ucha do ucha :loveu::loveu:

Posted

cześć cioteczki ! i wujku :evil_lol:
Nie ma nowych fot, jak pogoda dopisze to będą jutro, mam wreszcie wolny weekend .... trochę se dychnę a od poniedziałku znowu za****dziel:shake::placz: i znowu żadnych perspektyw na wolne...
Ale póki co cieszę się wolnym wieczorkiem który spędzę przy miłej muzyczce i fotoszopie;)
jakaś tam resztka
wyeksploatowane psy pokładające się w cieniu w drodze do domu po bieganiu:evil_lol:

i kudłaty łeb łosia

i cus jeszcze

Posted

Dobcia napisał(a):
Ooooo Ania! Widzę, że makijaż Ci sie spodobał:cool3:

Fotki jak zawsze extra:loveu:

hehe nie nie, to foty z tamtego jednego dnia, dopiero je dostałam ;)

Posted

[quote name='Matusz']oglądając zdjęcia można rzec, że nie od parady w tytule jest " wiecznie uśmichniętej Foxi" bo na każdym zdjęciu Foxiaczek ma uśmich od ucha do ucha :loveu::loveu:
że co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']cześć cioteczki ! i wujku :evil_lol:
Nie ma nowych fot, jak pogoda dopisze to będą jutro, mam wreszcie wolny weekend .... trochę se dychnę a od poniedziałku znowu za****dziel:shake::placz: i znowu żadnych perspektyw na wolne...
Ale póki co cieszę się wolnym wieczorkiem który spędzę przy miłej muzyczce i fotoszopie;)
jakaś tam resztka
wyeksploatowane psy pokładające się w cieniu w drodze do domu po bieganiu:evil_lol:

Nie żal Ci oczu? :eviltong:

Twoja fotka ładna, rzekłabym, że urósł Ci biust:oops::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P5240103.jpg
a to ujęcie rzeczywiście super:loveu:

Posted

Kasia ja myśle że w moim wieku biust już nie rośnie :evil_lol::evil_lol:

Tania- weekend dopiero dziś zaczęłam a już cierpię że pojutrze poniedziałek i znowu żadnych perspektyw na wolne....Szef bardzo humorzasty, że z moją pracą w domu może być różnie:roll:
U Kreośka kurde znowu miejsce z grzybem na grzbiecie :roll: grunt że broda piękna :evil_lol:jednym słowem niedobrze ale co tam, zaraz idziemy na długi spacerek z Hektorem :loveu::multi: