Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):

Doginka ja tysiące razy to powtarzałam że on tak na fotach wychodzi ! Chudzina jest(dla jego stawów to tylko lepiej) i niejadek straszny :shake::roll:
Potwierdzić może Gassira,Zuzolandia,Sota36,Nitencja ...i wiele innych osób -nie z dogo :lol:

Nie potwierdzam tego! Nie mowilas tysiace razy!!! to juz przeszlo w miliony! A serio = tak, Anula ma racje.

Posted

Dobcia napisał(a):
Też studiujesz/owałaś biologię?:)

studiowałam , niestety skończyłam już :(

Od-Nowa napisał(a):
a weź się ugryź!:mad:
nie wiadomo co komentować... jak zmęczony człowiek po całym dniu pracy ma wyrać jedno najpiękniejsze zdjęcie spośródd pięknych i się wypowiedzieć sensownie...
to jest nie do wykonania :cool3:

podpisuję się obydwoma łapkami :)

czy mnie się wydaje , czy gdzies kiedyś przeczytałam że czeka na z 50 fotek w niezapominajkach - zwidy mam jakieś ???albom oślepła bo zapominajek nie widziałam :razz:

Posted

Nadrobiłam zaległości ale nie wszystko bo za dużo tego. Oczywiście stadko pięknie się prezentuje :)
eria co do zamawiania karmy to ja z szybką karmą tez mam doświadczenia że szybko to było 2 tyg. i jeszcze idiotyczna korespondencja zanim doszło. Teraz zamawiam w tele-karmie (też są na allegro) i jest zawsze na czas, bardzo szybko i okejowo.

Posted

Rudzia i Nówka - nie przeoczyłyście, foty w niezapominajkach będą !! jeszcze nie dziś, dziś Foksiasta w piachu:evil_lol: a potem już niezapominajki:loveu:

Posted

a co do pracki to odrabiam w przyszły piątek i sobotę:placz: całe szczęście że chociaż czwartek i niedziela wolne....
dziś na 10 to też całe 2 godziny pospałam , chociaż wstawałam w nocy chyba z 10 razy bo jaśniepanu chciało się pić i trza było mordę wytrzeć