Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='milena182']ale masz fajowo ze mozesz tak isc do kolerzanek z psiakiem i impre zrobic:diabloti:

ale to było dogomaniackie spotkanie!! Z Sotą36 i Zuzolandią, a Kreon został w domu, więc to nie do końca tak jak piszesz, że impreza z koleżankami ;)

Posted

eria napisał(a):
ale to było dogomaniackie spotkanie!! Z Sotą36 i Zuzolandią, a Kreon został w domu, więc to nie do końca tak jak piszesz, że impreza z koleżankami ;)
no tak - tym bardziej, ze jedna z "kolezanek" to ...nauczyciel...hihihi

Posted

sota36 napisał(a):
i towarzysko!

no potwierdzam, towarzystwo doborowe, choć nie poznałam za bardzo właścicieli Kody, ale z Jolą , Darkiem, Iną i Adim trzeba się spotkać znowu;)

Posted

eria napisał(a):
no potwierdzam, towarzystwo doborowe, choć nie poznałam za bardzo właścicieli Kody, ale z Jolą , Darkiem, Iną i Adim trzeba się spotkać znowu;)
dziolcha - dobrze godosz!!!!! ps mlodo a tako mundro :)

Posted

[quote name='eria']

Dzień doberek:lol:

Ale tu u was briardowato:loveu:
Foxia=wielki pies w niewielkim ciałku:cool3:
Widze, że spotkanie udane, tylko pozazdrościć;)

Kochane szczurzydełko:)

Posted

Dobcia napisał(a):
Dzień doberek:lol:
Foxia=wielki pies w niewielkim ciałku:cool3:

DOKŁADNIE !! Nic dodać nic ująć, to jest zdanie które najlepiej ją opisuje. Foxi zupełnie nie ma jakiegoś kompleksu, że ona jest mniejsza, ona ma silny charakterek !! :loveu:

Posted

eria napisał(a):
Jola, jo ci gwizdna !!! i tak cie kochom

Ty mi lepij ni gwizdej, ino "artystycznie" podzialej! Samas godala, ze jest kupa zdjynciow!! Jo Cie byda molestowac, tak dlugo az doopka ruszysz i pokozesz mi jak te banerki sie robi!!!!

Posted

o jasny gwint, uciekać kto może !! Wizytacja moda !!!!:evil_lol:
Joluś - wirtualnie to jo cię nie naucza banerków robić, poza tym dopiero co dostałaś nowy komplecik, i świąteczny banerek już masz, więc se trochę poczekasz bo ja narazie nie mam weny, właśnie próbowałam coś dla siebie zrobić i mi wyszło takie byle co :

o kurcze Kreoś puścił bąka......tfu....
Aha, Jola, a poczytałas sobie jak to było z Foxi?

Posted

Foxi by była nieszczęśliwa gdybyśmy samotnie cały czas chodzili na spacery, ona jest wniebowzięta jak ma kontakt z psami.
Joluś - nie ma.