wiq Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 gratulacje! :D jest już majowy?.. trza iść do empiku;) Quote
ariss Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a może jakiś nowy komplecik Gassuli zrobisz????:oops::loveu::oops::loveu: Quote
weszka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 eria napisał(a):MOJA DZIEWCZYNKA ZNOWU JEST W "MOIM PSIE" :multi::multi::multi: DOSTANĘ KOSZULKĘ HIHIHI p.s. pomylili nazwiska i podpisali moim nazwiskiem inne foto,ale to już trudno Brawo dla gwiazdy :multi: Quote
eria Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 fotecki :cool3: :loveu::loveu::loveu: moja gwiazda:loveu: Quote
Matusz Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='wiq']gratulacje! :D jest już majowy?.. trza iść do empiku;) jutro będzie w kioskach :) 200 numer:multi: gratulacje Eria !! :multi: Quote
Marta_Ares Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 trzeba isc po nowy numer:multi: gratki dla gwiazdy:loveu: :loveu: slicznie pozuja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 o i foteczki na dzień dobry:cool3:wklejone o 21:evil_lol: ślicznie pozują:razz: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A jakie zdjęcie wysłałaś? :loveu: Gratulacje :loveu: Dzisiaj w radiu mówili o Moim Psie!!:) Quote
Agushka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Przyszłam się przywitać i pogratulować :multi: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mam mojego psa:multi:zdjęcie śliczne:loveu: i jest i Drakuś z dogo:razz: Quote
weszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No to dzisiaj poza zakupem encyklopedii Psy która jest co środę kupię też MP :) Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 weszka napisał(a):No to dzisiaj poza zakupem encyklopedii Psy która jest co środę kupię też MP :) co to za encyklopedia????pierwsze słyszę?:crazyeye: Quote
weszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O rany Ewka! To już będzie 10 część. To dodatek do Dziennika. Wychodzi co środę. Bardzo fajna :) Były reklamy na dogo ;) Quote
weszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tu link http://kiosk.redakcja.pl/produkty/produkt.asp?Artykul=65 Można dokupić poprzednie wydania albo od razu całość ale to nie taka frajda :) Quote
weszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gassira napisał(a):buuuuuuuuu...a ja nic nie wiem:placz: Podałam linka - zobacz - nic straconego jeszcze :) Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 weszka napisał(a):O rany Ewka! To już będzie 10 część. To dodatek do Dziennika. Wychodzi co środę. Bardzo fajna :) Były reklamy na dogo ;) buuuuuuuuu...a ja nic nie wiem:placz: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='weszka']Tu link http://kiosk.redakcja.pl/produkty/produkt.asp?Artykul=65 Można dokupić poprzednie wydania albo od razu całość ale to nie taka frajda :) no właśnie:placz:poza tym całość kosztuje 260zł:crazyeye: Quote
eria Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 a ja tego nie kupuje, nie sadze by tam bylo cos nowego i cos wiecej niz wszedzie :roll:;)ksiazek o psach mam wystarczajaco;) Quote
weszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 eria napisał(a):a ja tego nie kupuje, nie sadze by tam bylo cos nowego i cos wiecej niz wszedzie :roll:;)ksiazek o psach mam wystarczajaco;) Pewnie nie ma tam nic odkrywczego. Ale seria jest ładnie wydana i jest sporo fajnych informacji, takich powiedziałabym na miarę czasów i wiedzy i podejścia do psich tematów :lol: Quote
eria Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 z pamiętnika pie*******ętej Erii :evil_lol: Idziemy sobie polami z futrami, patrzę a w lasku po drugiej stronie kanału ,na miejscu gdzie zwykle urzędował nasz ulubiony zboczeniec, siedzi chłop ! Siedzi se na pieńku oparty o drzewo w swetrze tak samo obleśnym,we wzorki jak nasz ulubiony zboczeniec:diabloti: No więc Ani zapala się lampka czerwona i sięga po telefon:evil_lol::loveu:wiadomo do kogo Ania dzwonić chciała:evil_lol: tylko że nie wiadomo czy to aby napewno był nasz ulubieniec bo Ania jest krótkowidz:shake::evil_lol: i owszem wzorki na obleśnym swetrze widziała ale twarzy już nie:evil_lol:. No ale Ania spryciula patrzy a nieopodal idzie znajoma z Gają i Sonią (zamieszana w sprawe:evil_lol:) i z nimi Kreosia wróg największy -husky Hektor:diabloti: No więc cóż -Kreoś swoje zapędy mordercze musiał pohamować,bo całym stadem(3 ludzi i 5 psów) ruszyliśmy za kanałek przydybać naszego ulubieńca:evil_lol: Jakie było nasze rozczarowanie gdy go tam nie zastaliśmy:shake::placz::mad: Podejrzewam że to była ta łajza,tylko jak mnie zobaczył i to poszedł :mad: a jak zobaczył nas stadem to już pewnie biegł galopem:evil_lol: Jest jeszcze argument niezbity -pancia Gaji i Soni widziała że chłopina był z psem! pasującym do rysopisu psa naszego ulubieńca:evil_lol:To by było na tyle opowieści. Fot nie mam bo mamusia ukradkiem pod moją nieobecność zwinęła mi aparat:placz: Quote
sota36 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Po: 1. Oj, mamusiu, nieladnie!Tak buchnac aparata! 2. Widocznie uciekl - moze sie Cie poprzestaszal. 3. A juz chcialas do Pana dzielnicowego tetefonowac, co? Sluchej, kup mi szmateksie taki "cwiterek" we wzorki, jo se bo obleka, przy Twojej wadzie wzroku, wezmiesz mnie za tego milego pana - zboczka - i pretekst telefonowania do dzielnicowego jak znalazl! Quote
zuzolandia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 tos sie załątwiła!!! trza se kupic soczewki kontaktowe jak w brylach lazic nie kcesz;) i juz ci taka okazja nie smignie kole nosa!!!!!!!!!!!! tzn ...okazja dzielnicowa naturlisz;) buhahahahhahaahahahahahahahahah Quote
Recommended Posts