Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
MOJA DZIEWCZYNKA ZNOWU JEST W "MOIM PSIE" :multi::multi::multi:
DOSTANĘ KOSZULKĘ HIHIHI

p.s. pomylili nazwiska i podpisali moim nazwiskiem inne foto,ale to już trudno

Brawo dla gwiazdy :multi:

Posted

weszka napisał(a):
No to dzisiaj poza zakupem encyklopedii Psy która jest co środę kupię też MP :)

co to za encyklopedia????pierwsze słyszę?:crazyeye:

Posted

weszka napisał(a):
O rany Ewka! To już będzie 10 część. To dodatek do Dziennika. Wychodzi co środę. Bardzo fajna :) Były reklamy na dogo ;)

buuuuuuuuu...a ja nic nie wiem:placz:

Posted

eria napisał(a):
a ja tego nie kupuje, nie sadze by tam bylo cos nowego i cos wiecej niz wszedzie :roll:;)ksiazek o psach mam wystarczajaco;)

Pewnie nie ma tam nic odkrywczego. Ale seria jest ładnie wydana i jest sporo fajnych informacji, takich powiedziałabym na miarę czasów i wiedzy i podejścia do psich tematów :lol:

Posted

z pamiętnika pie*******ętej Erii :evil_lol:

Idziemy sobie polami z futrami, patrzę a w lasku po drugiej stronie kanału ,na miejscu gdzie zwykle urzędował nasz ulubiony zboczeniec, siedzi chłop ! Siedzi se na pieńku oparty o drzewo w swetrze tak samo obleśnym,we wzorki jak nasz ulubiony zboczeniec:diabloti: No więc Ani zapala się lampka czerwona i sięga po telefon:evil_lol::loveu:wiadomo do kogo Ania dzwonić chciała:evil_lol: tylko że nie wiadomo czy to aby napewno był nasz ulubieniec bo Ania jest krótkowidz:shake::evil_lol: i owszem wzorki na obleśnym swetrze widziała ale twarzy już nie:evil_lol:. No ale Ania spryciula patrzy a nieopodal idzie znajoma z Gają i Sonią (zamieszana w sprawe:evil_lol:) i z nimi Kreosia wróg największy -husky Hektor:diabloti: No więc cóż -Kreoś swoje zapędy mordercze musiał pohamować,bo całym stadem(3 ludzi i 5 psów) ruszyliśmy za kanałek przydybać naszego ulubieńca:evil_lol: Jakie było nasze rozczarowanie gdy go tam nie zastaliśmy:shake::placz::mad:
Podejrzewam że to była ta łajza,tylko jak mnie zobaczył i to poszedł :mad: a jak zobaczył nas stadem to już pewnie biegł galopem:evil_lol: Jest jeszcze argument niezbity -pancia Gaji i Soni widziała że chłopina był z psem! pasującym do rysopisu psa naszego ulubieńca:evil_lol:To by było na tyle opowieści.
Fot nie mam bo mamusia ukradkiem pod moją nieobecność zwinęła mi aparat:placz:

Posted

Po:
1. Oj, mamusiu, nieladnie!Tak buchnac aparata!
2. Widocznie uciekl - moze sie Cie poprzestaszal.
3. A juz chcialas do Pana dzielnicowego tetefonowac, co? Sluchej, kup mi szmateksie taki "cwiterek" we wzorki, jo se bo obleka, przy Twojej wadzie wzroku, wezmiesz mnie za tego milego pana - zboczka - i pretekst telefonowania do dzielnicowego jak znalazl!

Posted

tos sie załątwiła!!! trza se kupic soczewki kontaktowe jak w brylach lazic nie kcesz;)
i juz ci taka okazja nie smignie kole nosa!!!!!!!!!!!!

tzn ...okazja dzielnicowa naturlisz;)

buhahahahhahaahahahahahahahahah