Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']a ja dostałam śniadanko do wyrka i sok z wyciskanych pomarańczy:multi::cool3::eviltong:
Ja też chcę takiego dostawcę z rana:placz::diabloti:
[quote name='eria']1. nie ma już nic gorszego :shake:
http://i29.tinypic.com/qqux09.jpg
:evil_lol:
Moim zdaniem to przerośnięty York:diabloti::razz::diabloti::loveu:

A na rzepy brodę posmaruj oliwą lub olejem - jadalnym oczywiście i zdejmij leciutko grzebieniem o szerokich ząbkach:p;) - lekko zchodzą;)
DOBRANOC

Posted

cześć dziewczynki :p

Doginka -dzięki za radę ! następnym razem (tfu tfu oby nigdy nie nastapił:placz:) będę pamietać o tym oleju.

Wczoraj o 15 byłam po pracce ale zapewne dziś nie będzie zmiłuj i bede kiblować do 17 :placz: umrę :placz:
fot póki co nie wklejam,bo są. Wkleję wieczorkiem;)

Posted

A mi się własnie to superasne w locie nie otwiera :angryy: mam czerwony krzyżyk :mad:
W czym robisz obróbke zdjęć?? Chodzi mi o ten znak wodny bo nie wiem jak i w czym go zrobic.

Posted

Basia.sk8 napisał(a):
Eria psiaki super ale brodacz wymiata ładny kawał psiska, już dawno nie widziałam kopiowanych uszu u brodacza piękny jest.

Witamy Basiu !!! Żeby jeszcze te uszy miał dobrze skopiowane.....:roll:
Junka napisał(a):
A mi się własnie to superasne w locie nie otwiera :angryy: mam czerwony krzyżyk :mad:
W czym robisz obróbke zdjęć?? Chodzi mi o ten znak wodny bo nie wiem jak i w czym go zrobic.

znak robie w fotofiltrze :) piszesz tekst,wybierasz krycie na jakieś 30% i gotowe
a ogólnie obrabiam w PS albo w fotofiltrze;)

Posted

Doginka napisał(a):

A na rzepy brodę posmaruj oliwą lub olejem - jadalnym oczywiście i zdejmij leciutko grzebieniem o szerokich ząbkach:p;) - lekko zchodzą;)
DOBRANOC

ooo to muszę też zapamiętać :loveu:

Fotki super :loveu::multi: