Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']one wyschychaja na spacerze,rzadko kiedy mokre przychodza ;)dzis przyjda mokre ale od deszczu :placz: wycieram recznikiem a potem se same dosychaja :lol:

moje czy po kapieli czy zmoczone deszczem musze suszyc suszarka :evil_lol::evil_lol:
niedawno kupilam sobie szybsza bo ta stara nie wyrabiała juz hihihi....usmialam sie bardzo gdy ja kupowalam hihihi bo prowadzilam dyskusje z adikiem w obecnosci sprzedawcy i wiadomo padalt slowa zuzia i fruzia hihih a ze pan chciał byc mily to stwierdzil ze dla malych dziewczynek lepiej kupic mniejsza suszarke z mniejszym nawiewem bo ta ktora wybrałam zdmuchnie je z fotela :diabloti::diabloti::diabloti: buhahahaaaaa.....

fajne fotyy :loveu::loveu:
http://images33.fotosik.pl/202/da489901482b6ccd.jpg

ta chyba zbyt jasna :diabloti::diabloti:hihih

Posted

zuzolandia napisał(a):
prowadzilam dyskusje z adikiem w obecnosci sprzedawcy i wiadomo padalt slowa zuzia i fruzia hihih a ze pan chciał byc mily to stwierdzil ze dla malych dziewczynek lepiej kupic mniejsza suszarke z mniejszym nawiewem bo ta ktora wybrałam zdmuchnie je z fotela :diabloti::diabloti::diabloti: buhahahaaaaa.....

hehe :lol::lol::lol: dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fotki jak zwykle piękne :cool3:

Posted

:evil_lol:od zboczeńców na pewno...:evil_lol::diabloti:

A co do policjantów... to ten na zdjęciu jest chyba zajęty, nie?:razz: Zboczeńca nie chce, to zostają mi portreciki:evil_lol:

Posted

:crazyeye:Cudny nowy komplecik:loveu:
Eriuś musisz mi wybaczyć, ale nie miałam siły nadrobić zaległości w czytaniu, ale foty obejrzałam. Wszystkie są śliczne - te Twoje i te od Gassiry:loveu:
Widziałam zboczka i dzielnicowego i teraz czekam na przodki - i policjanta i zboczka:evil_lol::diabloti:;):cool3:

Posted

gassira napisał(a):
może i dziś coś wstawie z naszego spacerku:cool3:ale cierpliwość musi być do samego wieczora:evil_lol::diabloti:

czekam:loveu:

Posted

o jakim modnym mundurze mowisz ?:diabloti: dla mnie ten jest wystarczajaco seksowny:evil_lol::loveu::diabloti:jak bedzie lepszy to moge miec problem:shake::evil_lol::oops:

Posted

[quote name='eria']o jakim modnym mundurze mowisz ?:diabloti: dla mnie ten jest wystarczajaco seksowny:evil_lol::loveu::diabloti:jak bedzie lepszy to moge miec problem:shake::evil_lol::oops:

No przeciez teraz rewolucja w policji - nowe mundury i samochody :cool3::cool3:

I chyba będziesz miała problem.... bo ja uważam, ze te są seksowniejsze :loveu: http://www.gazeta.policja.pl/archiwum/200708/mundury_zdjecia.html :cool1:

Posted

kurcze,bardziej mi sie te stare jednak podobaja:oops: ten nowy trudniej rozebrac:roflt::roflt::roflt: a bielizna to juz w ogole fatalna:bigcry:

Posted

eria napisał(a):
ten nowy trudniej rozebrac:roflt::roflt::roflt:

Pobudza wyobraźnię :cool1:

Też uważam, ze bielizna okropna :roll:
Ale chyba nie trzeba nosic służbowej bielizny ? Bo jak dla mnie to głupota.