Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
juz ostatnio byl :evil_lol: malo tego ze bedzie krolikiem - on bedzie LYSYM krolikiem:evil_lol:ale to za kilka miesiecy

NIE RÓB MU TEGO :placz::placz::placz:

Widziałam wszystkie fotyyyyyyyyyyyy .......musiałabym jeszcze isc do GASSIRY se inne pooglundac hihihihhihi

Posted

zuzolandia napisał(a):
NIE RÓB MU TEGO :placz::placz::placz:

Widziałam wszystkie fotyyyyyyyyyyyy .......musiałabym jeszcze isc do GASSIRY se inne pooglundac hihihihhihi

zapraszam:diabloti::cool3:

eria napisał(a):
tam są te same :lol::loveu:
ale fot Gass cykała dużo więc nie zaszkodzi Ci tam zaglądać zwłaszcza że sucz jest boska!

plusujesz:evil_lol::loveu::evil_lol:

Posted

ale piękne kolorki na tej fotce, Foksiaskta to jest fotogeniczna bestia:loveu: poproszę o oryginalny rozmiar:loveu::multi:
a zaraz muszę lecieć na autobus..ehhh może by się udało wyjść wcześniej niz 17...zobaczymy

Posted

eria ale się ciesze z tego dzielnicowego :evil_lol:
Wczoraj jak przeczytałam opis, to pierwsze co mi na myśl przyszło, to właśnie on :evil_lol:
Kochana pamiętaj, wiosna idzie :cool3::loveu:

Fotki cudowne, trójka wspólna nad wodą przepiękna :loveu:

Posted

Hej Ania :) Ale śliczne fotki:loveu: Nie myślałaś żeby Foxi zapisać na konkurs skoków do wody? Ciekawe czy są takie psie konkursy hihihi.. Ja tam obstawiam że wygrałaby jak nic :)
No a Kreoś z koleżanką :crazyeye::loveu::loveu: Pięknie wyglądają, szczególnie na tej ostatniej fotce..

Posted

Agushka napisał(a):
Nie myślałaś żeby Foxi zapisać na konkurs skoków do wody? Ciekawe czy są takie psie konkursy hihihi.. Ja tam obstawiam że wygrałaby jak nic :)

Są, są, oglądałam na eurosporcie :multi::eviltong:

Kreoś albo Gassi pływali? Mój do za chiny ludowe nie chce do wody wejść :(

Posted

[quote name='Karolina_Nett']
Kreoś albo Gassi pływali? Mój do za chiny ludowe nie chce do wody wejść :(
Gassi nawet łapki nie zamoczyła,ale Kreoś się przepłynął ;)oN UWIELBIA PŁYWAĆ ALE CHYBA WODA DLA NIEGO NIE BYŁA JESZCZE ODPOWIEDNIA :)

UWAGA UWAGA !!!!!! DLA WSZYSTKICH CO CHCIELI ZOBACZYĆ TYŁEK NAJPRZYSTOJNIEJSZEGO DZIELNICOWEGO I ZBOCZENCA :diabloti::diabloti::diabloti:

BYDZIE SZOŁ :diabloti:MOM FOTY:diabloti: