Matusz Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 eria napisał(a):heheh a nie chciałeś być cioteczką !!!!:evil_lol: a widzisz,jakbyś był dziewczynką to byś mógł ! :evil_lol: nie prawda, tak też mogę, tylko u nas nie ma takich fajnych prac:diabloti: Quote
eria Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 skoro tak uważasz :evil_lol: zaraz nowa stronka i fotki Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 to ja pomoge ;-) choc u mnie to nikt nie chcial siama musialam;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Eria czyli w pracy nie tak źle , skoro możesz na dogo zaglądać - ja nie mogę buuuu :( A fotki , jak zwykle rewelacja :) Piękne są Twoje zwierzorki , a cętki Foxi :loveu: jak psy przeżyły pierwszy dzień bez Ciebie ? szaleństwo przy powitaniu pewnie było :) pozdrawiamy Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 eria napisał(a):hehe moze byc i taki i taki :diabloti: poki co rozmowa zaczyna sie 'wie gehts' i na tym sie konczy bo gosc wychodzi:evil_lol: hahahaha fajna praca :evil_lol: fajne foteczki :loveu: Quote
natija Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 tu nigdy sie nie zawiode co wchodze nowe foteczki:loveu:super:) Quote
Doginka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 eria napisał(a):zapamiętam se to :razz: No co Ty - ja z miłością;) dzień dobry ciotki !! Bardzo to dla mnie nienaturalne tak wcześnie wstawać...a od jutra jeszcze wcześniej :shake: w dodatku widząc śnieg za oknem,odechciewa się wszystkiego:roll: zdam relacje wieczorem Po ciężkim dniu pracy nawet foty wrzuciłaś:multi::multi::multi: Quote
eria Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Eria czyli w pracy nie tak źle , skoro możesz na dogo zaglądać - ja nie mogę buuuu :( A fotki , jak zwykle rewelacja :) Piękne są Twoje zwierzorki , a cętki Foxi :loveu: jak psy przeżyły pierwszy dzień bez Ciebie ? szaleństwo przy powitaniu pewnie było :) pozdrawiamy oj było totalne szaleństwo :loveu:od razu pędem się przebrałam i pognaliśmy na spacerek :loveu::multi: dziś będzie gorzej:placz: bo wczoraj byłam na 10 do 17 a dziś od 8 :placz: więc tak naprawdę to dziś będzie ten pierwszy dzień taki normalny:shake: gassira napisał(a):ale piękne tereny spacerkowe:loveu: noo tam właśnie pójdziemy jak pogoda dopisze i wszytko się uda:loveu: malawaszka napisał(a):hahahaha fajna praca :evil_lol: fajna będzie jak jak najszybciej opanuję niemiecki i będe pracować se w domu ! teraz zostawianie psów na 10 godzin fajne nie jest:placz: Doginka napisał(a):Po ciężkim dniu pracy nawet foty wrzuciłaś:multi::multi::multi: no mówiłam że ciotek nie zaniedbam;) Quote
panienkabubu Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja na praktykach na dogo nie mogłam siedzieć :cool3: Eria - Tobie płacą za godziny, czy za ilość ludzi, z którymi pogadasz? Quote
Pianka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Biedni Niemcy nie chcą z toba gadac. Odstraszasz ich:evil_lol: A tak serio sukcesów w pracy zycze:p Quote
Pianka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 eria napisał(a):eee tam zaraz odstraszam:evil_lol: Przyznaj sie jaki tam nick masz:evil_lol: Specjalnie sobie wymysliłas jakis odstraszający, żeby mieć czas na dogo:diabloti::evil_lol: Quote
eria Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 nie ja sobie nick wybralam :evil_lol: nie chcesz wiedziec jaki :evil_lol: taki typowo czatowy:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nadrobilam, nadrobilam i witam ponownie :loveu: piekne foteczki :) Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 taaaaaaaaa zamiast niemcow naciagac to zas na dogo siedzi hihihihihihihihihih Quote
Doginka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 panienkabubu napisał(a): Eria - Tobie płacą za godziny, czy za ilość ludzi, z którymi pogadasz? Eriuś ja naprawdę jestem ciekawa, a Ty pominęłaś odpowiedź na Kasi pytanko:razz: Powodzenia Ci życzę w tej pracy:p:loveu: Quote
eria Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 przychodzaa co chwila ,ale jak im kasy brakuje to wychodza ;)ale trocha ich juz dzs bylo...kuuule za 30 minut ide na przerwe Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no jaaaaa ;-) na pytanie zes niy odp ;-) juz ciem drugo laska pyto ;-) Quote
Recommended Posts