furciaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 a jak mialam pisac skoro neta nie mialam:diabloti: nie gadaj tyle tylko dawaj te foty;) Quote
eria Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 mam nadzieję że po tych zdjęciach nikt już nie pomyli Kreona z Figą Figa=baran i Kreoś=sznaucer pozowanie czas zacząc Figusia mój przystojniak kto najśliczniej wychodzi na zdjęciach ?? święta trójca c.d.n. Quote
sota36 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie pomyli - Kreos to ten klapciuch - :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 sliczne foteczki:loveu: czekam na ciag dalszy, wtedy bede komentowac:diabloti: chociaz i tak wszyscy wiedza co napisze:roll: Quote
eria Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Figa jutro będzie po fryzjerze, to wkleję też jakąś fotę tu widać bucik na tej rozwalonej łapie Kreon tu się akurat otrzepuje, jak lew wygląda, albo jak Zuza:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 jakie boskie futrzaki :loveu: :loveu: a FOXSI z pileczka slodziutka :loveu: :loveu: :cool3: Quote
eria Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 APSA napisał(a):Jakie on ma cudne uszy :lol: eh....jak obcięli tak obcięli....w sumie to mu dodają uroku co nie ?:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 eria napisał(a):Kreon tu się akurat otrzepuje, jak lew wygląda, albo jak Zuza:cool3: niech to tylko zuzanki przeczytają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 sota36 napisał(a):Nie pomyli - Kreos to ten klapciuch - :eviltong::eviltong::eviltong: hi,hi nawet ja się nie nabiorę :shake: Kreonek to ten przystojniak :loveu: z pięknym daszkiem na głowie :evil_lol: a bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała Figa,jak wróci z salonu piękności,tylkko niech uważają na uszy! bo jak je rozpoznamy? jak jej fryzjer niechcący ciachnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
zuzolandia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='eria']mam nadzieję że po tych zdjęciach nikt już nie pomyli Kreona z Figą Figa=baran i Kreoś=sznaucer pozowanie czas zacząc Figusia mój przystojniak kto najśliczniej wychodzi na zdjęciach ?? święta trójca c.d.n. jeeeeeeeeee :multi::multi::multi: jakie fajniste ....:multi::multi::multi: Super ....ta biala plamka rzeczywiscie najladniej wychodzi na zdjeciach eheh Kreos nie bardzo ma czy m zarzucac :evil_lol:....bo futerka brak ... Zuzia to co innegooo heeh:evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Piekne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: (nie wiem jakim cudem jeszcze tu nie trafiłam :oops: ) Ja tu jeszcze wroce :razz: :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 o ja jak zwykle do tyłu... widze nowe foteczki są :multi: PRZEPIĘKNE !!! :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Doberek ;-) Sprzataj LALA ..sprzataj ;-) Ja zrobilam to wczoraj i dzisiaj mam spokojjjjjj heheh;-) Mizianko dla pieseczków .... Quote
eria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 no, już prawie koniec sprzątania... Cześć Carolcia, jak dobrze widzieć świeżą krew w galerii:multi: , wtedy to aż chce sie foty wklejać. więc zaraz coś wkleję :loveu: Quote
eria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 stary, zmęczony życiem pies:evil_lol: pobaw się ze mną Foxi i Figą Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='eria'] matko jak cudnie razem wyglądają :loveu: :loveu: :loveu: Eria moze ty sie prientujesz co sie moze z moja galeria stać... juz jej nieodzyskam ??:roll: Quote
eria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 nie mam pojęcia, pogadaj z modem na PW :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 eria napisał(a):nie mam pojęcia, pogadaj z modem na PW :roll: no tak pisałam juz do Eveliny ale nic zero, ciagle jej nie ma... Quote
wiq Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 piekne fotki:) a te uszy naprawde dodaja mu czaru:eviltong: p.s. co z galeria? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 wiq napisał(a): p.s. co z galeria? chodzi ci o moją ? jak tak to ciszaa... :( a galeria wciąż zamknięta.... :placz: Quote
eria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Ja tylko cichutko poproszę żeby się off z tego żaden nie zrobił :mad: o 15 jedziemy z Figusia do fryzjera. Najpierw oczywiście trzeba maksymalnie wymęczyć Kreosia żeby grzecznie spał - co z tego że w łóżeczku :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 chyba wszytskie psiaki lubia w łóżeczku spać... moja to sie chyba w łóżku urodziła bo ciagle na łóżku śpi ... troche denrruwjące ale można sie przyzwyczaić ;] Quote
Recommended Posts