Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Anulka ma... pogody ducha, wiosny w sercu, ciekawej pracy i dlugich, jak do tej pory, psacerow - w Swieta i poza nimi Gutek&Spolka
Wczoraj miałam telefon po którym straciłam całą pogodę ducha, cały zapal do tej pracy... Otóż pani oznajmiła że w związku z tym że moja babcia nie żyje ( bo była argumentem żebym mogła pracować od 8-16) muszę pracować od 8-17 z tą cholerną przerwą:placz:. W związku z powyższym nie będzie mie w domu 10 godzin = caly dzień. Czuje się teraz jak kat i oprawca...
Po co ja głupia się wygadałam że babcia umarła:placz::placz:
Pozostaje jeszcze nadzieja w nockach..W pierwszej rozmowie coś wspominała na ten temat ale nie wzięłam tego do siebie. A teraz to ostatnia nadzieja, bo w nocy łatwiej mi zostawić psy:roll:

Posted

eria napisał(a):
Wczoraj miałam telefon po którym straciłam całą pogodę ducha, cały zapal do tej pracy... Otóż pani oznajmiła że w związku z tym że moja babcia nie żyje ( bo była argumentem żebym mogła pracować od 8-16) muszę pracować od 8-17 z tą cholerną przerwą:placz:. W związku z powyższym nie będzie mie w domu 10 godzin = caly dzień. Czuje się teraz jak kat i oprawca...
Po co ja głupia się wygadałam że babcia umarła:placz::placz:
Pozostaje jeszcze nadzieja w nockach..W pierwszej rozmowie coś wspominała na ten temat ale nie wzięłam tego do siebie. A teraz to ostatnia nadzieja, bo w nocy łatwiej mi zostawić psy:roll:

co za wredne babiszcze:angryy:a już,że masz psy zrozumieć nie może:mad:

Posted

eria napisał(a):
mogła mi od razu powiedzieć nie i koniec to bym od razu zrezygnowała, a teraz już nie mam wyjścia.

jak nie masz wyjścia???Masz,bo zmieniła warunki umowy!!!!Na co inego się umawiałyście przecież:roll:

Posted

eria napisał(a):
mogła mi od razu powiedzieć nie i koniec to bym od razu zrezygnowała, a teraz już nie mam wyjścia.

No właśnie? Jak to nie masz wyjścia? Podpisywałaś coś?
ps. ludzie to nie mają serca :mdleje:

Posted

O kurczek ..
Hm - ale umowa słowna też obowiązuje, co to za problem??? Nie da się z nią dogadać? Powiedz, że byłaś przygotowana na taką pracę, bo (może źle to zabrzmi) nie miałaś tylko babci do opieki a inne obowiązki. Więc niech się określi kobieta, chociaz już to zrobiła!!
Walcz o swoje, nie daj się na początku wykorzystywać!!!

Posted

panienkabubu napisał(a):
O kurczek ..
Hm - ale umowa słowna też obowiązuje, co to za problem??? Nie da się z nią dogadać? Powiedz, że byłaś przygotowana na taką pracę, bo (może źle to zabrzmi) nie miałaś tylko babci do opieki a inne obowiązki. Więc niech się określi kobieta, chociaz już to zrobiła!!
Walcz o swoje, nie daj się na początku wykorzystywać!!!

Aniu, Kasia ma rację - jak już na początku pokażesz, że można Cię wykorzystywać, to tak może być i później:razz: - walcz o swoje:mad::p

Posted

[quote name='Matusz']i znów tylko cioteczkom :placz::placz::evil_lol::evil_lol:

dziękujemy i wzajemnie :) śliczna kartka:loveu:
taaak pomyślałam o Tobie pisząc to :evil_lol:ale stwierdziłam że jednak uogólnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Pianka, ja umowę dokładnie przeczytałam nim podpisałam ;) ale na niej nie ma godzin i nie mogę się odwołać :roll:
będę próbowała we wtorek jeszcze ponegocjowac ,ale obawiam się że na niewiele się to zda :roll:

Posted

A zrezygnowac nie możesz?

Według mnie jak ktoś na samym poczatku robi takie świnstwo to nie ma co tam pracowac bo tych świnstw pojawi się więcej.
Szkoda tylko, ze o prace tak trudno:shake: