Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Joluś, ja też bardzo chcę...Powiedz mi czy Gucio jest zawsze agresywnie nastawiony do innych samców....Rozmyślam i rozmyślam co by tu zrobić, żebyśmy mogli wszyscy się spotkać...
Może gdyby i jeden i drugi miał kaganiec to nie byłoby źle, najwyżej Kreon będzie chodzić na smyczy.

Posted

Wiesz - Gucio do awanturnikow nie nalezy, niewywoluje pierwszy bojek,ale traba tez nie jest- jak go ktos zaczepi, to 40 kilo rusza do boju. W kagancu nie chodzi, uczymy go dopiero, ale dosc malo konsekwentnie. Mea culpa!
Mnie chodzi tylko,by ewentualnie podjechac, przywitac sie i zobaczyc psiaki Twoje.Mam nadzieje, ze kiedys chlopaki jakossie zaaklimatyzuja,choc wiesz - testosteron...

Posted

potem dwa takie ufifrańce przychodzą do domu, to całe błotko schnie i radośnie osypuje się na podłogę, pańcia zamiata i wyciera kilka razy dziennie i tak na okrągło :evil_lol: żyć nie umierać :evil_lol:

Posted

wyszperałam na jakiejś płycie zdjecia Foxi z czerwca 2003, czyli niecały rok po zabrannniu ze schroniska. Zdjęcia z serii pod tytułem : Polowanie;)

chyba widziałam myszkę

tak tam napewno jest myszka, żeby tylko jej nie spłoszyc:cool1:

do dzieła

no nie, uciekła, jak ona mogła....

cóż, może innym razem

oho, pańcia wołała - galopem do pańci !!

w sumie, to po co się tak spieszyć :cool1:

e tam, kocha to poczeka, spacerkiem sobie pójde

no i mam - po co się tak spieszyłam ?! :shake:

Posted

[quote name='eria']

Stójka Foxi śliczna:loveu:
U Negra stójka to pierwszy etap do rozpoczęcia wykopalisk;):evil_lol:

[SIZE=2]Wydaje mi się, że Foxia była wtedy bardziej masywna, a może to ta biel? ;)

Posted

Miała jakby więcej futerka, dlatego wydaje się taka bardziej masywna:loveu:
ogonek taki puszysty, teraz taki jakiś wyszkubany :cool1:
A stójka to u Foxi pierwszy etap skoku :diabloti:

Posted

To jest spotkanko z Gutkiem? heh, zobaczę jak jutro Kreon się będzie zachowywać jak go zostawie samego, bo jadę z Foxi do kontroli do weta...

Posted

[quote name='zuzolandia']Bedzie Gutek ;-)..i jeszcze jeden briardzik sunia ..KODA ;-)
tAK WIEC BEDZIE MIłO I WESOLO ...;-)
Choc okolicznosci w gruncie rzeczy ....smutne...
No ale trzeba dalej zyc ...

Mówisz że w niedziele o 13 ... to my z Foxi też będziemy, ale tak nie dłużej niż 2 godzinki. Teraz wróciłam z Foxi od weta, Kreon co robił? - spał w łóżeczku:evil_lol: Z łapką już wszystko ok, dostała jeszcze jeden zastrzyk na wszelki wypadek. Zważyłam moją małą niunię - waży 12,5 kg ;)

Posted

Bardzo się ciesze, że z Foxią już dobrze:multi:
Kreon to bardzo że tak grzecznie się już zachowuje:loveu:

Niunia jest tylko 3 kg cięższa od Azusia:razz: A wydaje się dużo większa...;)