Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też jestem za...zobaczymy w poniedziałek jak mi pokażą to stanowisko i programy.
pamietacie te dwa ?
Kreon nie panuje nad swoim językiem i na innym forum zasugerowano jego operację :evil_lol::evil_lol:

Posted

Aniu bierz te robote! chociaz na probe, nie ma co wybrzydzac ;) niektorzy pracuja tylko do 15 ale to od godziny 7 ;) a niektorzy wlasnie do 17, psy musza sie przystosowac, normalny tryb zycia ;)

a praca od poniedzialku do piatku czy przez cały tydzien???

Posted

zaba14 napisał(a):

a praca od poniedzialku do piatku czy przez cały tydzien???

od poniedziałku do piątku, ale jeden weekend w miesiącu roboczy - że sobota od 8-17 a niedziela od 10 do 17 ;)

Posted

eria napisał(a):
od poniedziałku do piątku, ale jeden weekend w miesiącu roboczy - że sobota od 8-17 a niedziela od 10 do 17 ;)

to nie ma zle :) da sie zniesc! :) ja pracowałam wszystkie weekendy po 12 h :) oprocz jednego, takze dziekuje juz z sprzedaza jakich kolwiek rzeczy w marketach :lol: nawet herbatek!! :lol:

gadasz na tym czacie po niemiecku? :lol:

Posted

no ten niemiecki mnie martwi :evil_lol: bo ja miałam niemiecki 3 lata w liceum i zdałam se właśnie sprawę że nie pamietam wiele:evil_lol: Ale podobno większość z tych ludzi wchodzących na tego czata zna angielski i mogę na wstępie rozmowy zapytac czy po angielskiemu potrafi :lol: Panie w tym biurze były bardzo sympatyczne. Oczywiście nie wrzucą mnie od razu na głęboką wodę. Pierwsze dni będzie ktoś zawsze ze mną siedzieć i pomagać, do dyspozycji jest słowniczek i program z gotowymi rozmówkami takimi typowymi , że można tylko skopiować i wkleić ;)

No i od razu jak pytałam te godziny to powiedziałam że mam psy i takie 12 godzinne dyżury nie wchodzą w grę :) Ale na szczęście tam takich nie ma.

Posted

widzieliście te fotki no to następne :evil_lol:
'pańcia pospiesz się bo my już biegać chcemy !"

jeszcze chwila i będę pyskował !

ostrzegałem !

no i w swoim żywiole

Posted

gassira napisał(a):
Nie zastanawiaj się,a szczególnie kusząca jest ta możliwość pracy w domu jak się sprawdzisz;)

Właśnie to samo chciałam napisać:razz: - tylko ten j. niemiecki:roll:

A fot nie komentuję, bo znasz moje zdanie:crazyeye::loveu:

Posted

Wróciłam z Figą od Nitencji ;)
fotki Figi
przed

po

a co do pracy.....nie wiem co zrobić, tak spojrzalam na to trzeźwym okiem...nie byłoby mnie w domu 10 godzin...Właściwie caly dzień. A przecież do babci przychodzą pielęgniarki dwa razy dziennie...Bardzo obciążyłabym mamę,która też pracuje....No i psy...Niepotrzebna mi jest ta przerwa godzinna w środku.Pojadę w poniedziałek i spróbuję wynegocjować, żeby było te 8 godzin non stop od 8-16...Spokojnie wtedy mogłaby opiekunka o 17 przyjść do babci bo to już będę w domu...

Posted

[quote name='panienkabubu']Myślę, że zazdroszczę :(
A ja tak dobrze umiem niemiecki no :(

ja też...:razz:
właśnie, chyba muszę się za jakąś pracą rozejrzeć na wakacje... tylko czy mi się chce?:roll::oops::evil_lol: