Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh ;)

u mnie na osiedlu jest dobek, ładny zadbany, szczuply ale dziwnie zbudowany przez co wyglada grubo a w rzeczywistosci tluszczyku nie ma, ma dośc duża klate ale nie tak ładnie zaznaczona jak psy rasowe... dziwnie to wyglada ;)

Posted

widzieliście nowy odcinek włatcóf ???? :evil_lol::evil_lol: Pierwszy z czwartej serii - po prostu rewelacyjne tam teksty lecą !!

'ja ,pan,ona i te jelita'
'eutanazja to urwanie wacka na śmierć'
'co ty masz w łepetynie-kiszonkę?"
i wiele innych:diabloti:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Ja ostatnio mało nie padłam jak moja 10 letnia siostra zacytowała fragment z włatcóf o wacku :roll: :evil_lol:
Dominika coś o Wacku cytowała i jeszcze coś z muchą:evil_lol:

[quote name='panienkabubu']A masz jakiś link do tego filmiku? :modla:
Potrzebuję czegoś na poprawę humoru :(
Oj, widzę, że jesteś w takim stadium rozpaczyjak ja po pierwszym zerwaniu z J. - ja wiem jak się czujesz i współczuję CI, bo na początku nic nie cieszy:-(

Posted

cześć ;) ciekawe na jak długo dogo działa:roll:
Chciałam prosić żeby ciotki kciuki trzymały bo na rozmowę o pracę zaraz idę. Praca biurowa przy komputerze. Szczegółów się dowiem dzis na miejscu.....Dla mnie najważniejsze są dogodne godziny-no bo psy....
jedna fotka:eviltong:

Posted

wróciłam....
Praca na ...czacie niemieckim od 8-17 (:roll:) plus dojazd do Zabrza... Płacą gwarantowane 1000 zl plus premie zależne od tego ile sie tam jakichś punktów nabije. Polega na tym żeby jak najdłużej rozmawiać z klientem -rozmawiać o wszystkim ;). To są niemieckie czaty, które są płatne .
W sumie podoba mi się......tylko ze względu na kudłate -trochę mniej... Ale w końcu wszyscy przecież pracują, psy żyją i jakoś to jest...
Aha dodam, że po 2-3 miesiącach jest możliwość pracy w domu !! Dają cały sprzęt i programy i pracuje się w dowolnych dogodnych godzinach - a to jest dla mnie coś wręcz idealnego :loveu:
Muszę sobie to na spokojnie przemyśleć przez weekend, bo w poniedziałek mam przyjechać na 17 to mi pokażą te całe programy i na czym toto wszystko polega...
Jeśli się zdecyduję,a chyba tak... to będzie codziennie pobudka o 6 , porządny intensywny spacerek z futrami. A potem po powrocie koło 17.30 jakiś dłuższy spacerek. Teraz będzie coraz dłużej jasno...
Co myślicie?