ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='eria']hehe na spotkanku z kumplem z podstawówki byłam :lol:;) ale teraz już jestem :eviltong:i zaraz bede majstrować z banerami śliczny jest:loveu:dziękuje a w avku to się zakochałam:loveu: miałam mieć niby wybór:eviltong:ale ten mi starcza,bo jest świetny...na jakiś czas ;):evil_lol:Jesteś coraz lepsza!!!!! Quote
eria Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Chciałam Wam ciotki powiedzieć że właśnie wyjęłam Foxi kleszcza :placz::placz: zaczęło się !!!:placz: czas psiaki zakroplić...:roll: psy po domowemu tu chciałam pokazać jak Foxi pięknie szczerzy kły przy czesaniu ale nie wyszło hihi a tu łosiu po gruntownym wyczesaniu wszelkich traw i nasion Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Łałłłłłłłłłłł - umieram z zachwytu:crazyeye::loveu::loveu::loveu: - Ty to masz talencicho olbrzymie:crazyeye::loveu: I dzięki za przypomnienie o kropelkach na kleszczydła obrzydliwe:razz: Quote
panienkabubu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A ktoś zna tani sposób na kleszcze dla psów, które co tydzień są kąpane? :evil_lol: boski banerek :loveu::loveu: A Foxi podczas czesania urocza :loveu: taka niewinna :evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 jeszcze jeden post i fotki:eviltong: Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 a tam,do wieczora sie bym na ten jeden post nie doczekała Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 U Was takie słoneczko:loveu:a u nas pochmurnie:-( Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Foxi w chwili obecnej -musiałam ufocić :loveu::loveu: Quote
Martens Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Strasznie mi się podobają jej centki :) Już to chyba gdzieś pisałam. A Kreonkowi się bródka pogniecie w tym kagańcu :diabloti: Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Martens napisał(a):Strasznie mi się podobają jej centki :) Już to chyba gdzieś pisałam. A Kreonkowi się bródka pogniecie w tym kagańcu :diabloti: akurat w tym mu się nie pogniecie, w metalowym mu się gniotła i łamała więc kupiłam fizjologiczny ,specjalnie dla sznaucera :loveu: z miejscem na brodę:evil_lol: wiem wiem mam totalną obsesję na punkcie brody a co do cętek-kiedyś ich tak dużo nie miała ! z wiekiem ma coraz więcej- też je kocham :loveu: Quote
Paulina. Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://i31.tinypic.com/qya7us.jpg Foxi ma tyle uroku w sobie :loveu: Słodka jest - szczególnie te oczka i cętki ! Zgadzam się z Gass - u Was już od kilku dni ładna pogoda, a u nas ciągle brzydko :placz: Quote
betty_labrador Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 o Kreonek w kagancu :D Fajnie psiaki powychdozily na nowych foteczkach :) Foxi jest taka usmiechnieta czesto :loveu: cudooo... no faktycznie ma fajne cętki na ciele :) :cool: Kreon ma zdejmowany kaganiec do zdjec pozowanych? czy on sie broni przed zakladaniem kaganca? Quote
betty_labrador Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='eria']Chciałam Wam ciotki powiedzieć że właśnie wyjęłam Foxi kleszcza :placz::placz: zaczęło się !!!:placz: czas psiaki zakroplić...:roll: u mnie juz pod koniec stycznia pojawily sie te potworki...juz 17.01 musialam kropic Tosce fiprexem :shake: a teraz to ich sporo jest... http://images25.fotosik.pl/165/70540d4ecafc1449.jpg to jest piekne :loveu: Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 psiska mają zdejmowane kagańce do zdjęć no i przede wszystkim do zabawy ;) ani jeden ani drugi zupełnie się nie buntuje;) wgrywa się filmik z dzisiejszej gonitwy za piłką sie wgrał....ale nikogo ni ma :( http://www.youtube.com/watch?v=Cn6M63R9CWw Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kochana,ja niestety nie umiem robić takich cudnych rzeczy,ale dzięki Julix bo ona jest autorką tego dziła:loveu:mogę Ci coś dać:multi: mam nadzieję,że Ci się podoba Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ojesuuuuuuuuuuu :mdleje::mdleje::mdleje: JAKIE TO CUDOWNE !!! BARDZO DZIĘKUJĘ, STRASZNIE MI SIĘ PODOBA !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie wiem kto fotki wybierał, ale po prostu lepsze być nie mogły !! :loveu::multi: Jeszcze raz dziękuję ! Jeeej ale mi się pysio śmieje !! :loveu::loveu: Quote
ariss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 eria napisał(a):ojesuuuuuuuuuuu :mdleje::mdleje::mdleje: JAKIE TO CUDOWNE !!! BARDZO DZIĘKUJĘ, STRASZNIE MI SIĘ PODOBA !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie wiem kto fotki wybierał, ale po prostu lepsze być nie mogły !! :loveu::multi: Jeszcze raz dziękuję ! Jeeej ale mi się pysio śmieje !! :loveu::loveu: No to się cieszę,że sprawiłam(przy pomocy dobrej duszki)przyjemność;) Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Gassi ja też chcę takie cuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::loveu: Eria obejrzałam filmik i uważam, że Kreoś ma zajebisty głos:razz:;) A co tam za plecaczek leży?Dużo w nim kasiorki???????????:diabloti::razz:Teraz wiadomo czemu Kreon tak szczeka - pilnuje majątku:evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Gassi ja też chcę rtakie cuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::loveu: Eria obejrzałam filmik i uważam, że Kreoś ma zajebisty głos:razz:;) A co tam za plecaczek leży?Dużo w nim kasiorki???????????:diabloti::razz::evil_lol: mój plecaczek, kasiorki niet :evil_lol: tylko chusteczki higieniczne do kreosiowej doopki :evil_lol: i torba na aparat Quote
panienkabubu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='eria']mój plecaczek, kasiorki niet :evil_lol: tylko chusteczki higieniczne do kreosiowej doopki :evil_lol: i torba na aparat :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: słucham?????????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 no cóż-życie mnie nauczyło nosić....:evil_lol: jak miał ostatnio 'niedyspozycje żołądkowe', stanął w wysokich trawach i to wszystko się w niego wytarło,na grzbiecie i po bokach :shake:od tego czasu chusteczki noszę Quote
Recommended Posts