Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']hehe na spotkanku z kumplem z podstawówki byłam :lol:;)
ale teraz już jestem :eviltong:i zaraz bede majstrować z banerami

śliczny jest:loveu:dziękuje a w avku to się zakochałam:loveu:
miałam mieć niby wybór:eviltong:ale ten mi starcza,bo jest świetny...na jakiś czas
;):evil_lol:Jesteś coraz lepsza!!!!!

Posted

Chciałam Wam ciotki powiedzieć że właśnie wyjęłam Foxi kleszcza :placz::placz: zaczęło się !!!:placz:
czas psiaki zakroplić...:roll:

psy po domowemu
tu chciałam pokazać jak Foxi pięknie szczerzy kły przy czesaniu ale nie wyszło hihi

a tu łosiu po gruntownym wyczesaniu wszelkich traw i nasion

Posted

Łałłłłłłłłłłł - umieram z zachwytu:crazyeye::loveu::loveu::loveu: - Ty to masz talencicho olbrzymie:crazyeye::loveu:
I dzięki za przypomnienie o kropelkach na kleszczydła obrzydliwe:razz:

Posted

Martens napisał(a):
Strasznie mi się podobają jej centki :) Już to chyba gdzieś pisałam.

A Kreonkowi się bródka pogniecie w tym kagańcu :diabloti:

akurat w tym mu się nie pogniecie, w metalowym mu się gniotła i łamała więc kupiłam fizjologiczny ,specjalnie dla sznaucera :loveu: z miejscem na brodę:evil_lol: wiem wiem mam totalną obsesję na punkcie brody

a co do cętek-kiedyś ich tak dużo nie miała ! z wiekiem ma coraz więcej- też je kocham :loveu:

Posted

o Kreonek w kagancu :D

Fajnie psiaki powychdozily na nowych foteczkach :) Foxi jest taka usmiechnieta czesto :loveu: cudooo... no faktycznie ma fajne cętki na ciele :) :cool:

Kreon ma zdejmowany kaganiec do zdjec pozowanych? czy on sie broni przed zakladaniem kaganca?

Posted

Kochana,ja niestety nie umiem robić takich cudnych rzeczy,ale dzięki Julix bo ona jest autorką tego dziła:loveu:mogę Ci coś dać:multi:

mam nadzieję,że Ci się podoba

Posted

ojesuuuuuuuuuuu :mdleje::mdleje::mdleje:
JAKIE TO CUDOWNE !!! BARDZO DZIĘKUJĘ, STRASZNIE MI SIĘ PODOBA !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie wiem kto fotki wybierał, ale po prostu lepsze być nie mogły !! :loveu::multi:
Jeszcze raz dziękuję !
Jeeej ale mi się pysio śmieje !! :loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
ojesuuuuuuuuuuu :mdleje::mdleje::mdleje:
JAKIE TO CUDOWNE !!! BARDZO DZIĘKUJĘ, STRASZNIE MI SIĘ PODOBA !!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie wiem kto fotki wybierał, ale po prostu lepsze być nie mogły !! :loveu::multi:
Jeszcze raz dziękuję !
Jeeej ale mi się pysio śmieje !! :loveu::loveu:

No to się cieszę,że sprawiłam(przy pomocy dobrej duszki)przyjemność;)

Posted

Gassi ja też chcę takie cuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::loveu:

Eria obejrzałam filmik i uważam, że Kreoś ma zajebisty głos:razz:;)
A co tam za plecaczek leży?Dużo w nim kasiorki???????????:diabloti::razz:Teraz wiadomo czemu Kreon tak szczeka - pilnuje majątku:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Gassi ja też chcę rtakie cuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::loveu:

Eria obejrzałam filmik i uważam, że Kreoś ma zajebisty głos:razz:;)
A co tam za plecaczek leży?Dużo w nim kasiorki???????????:diabloti::razz::evil_lol:

mój plecaczek, kasiorki niet :evil_lol: tylko chusteczki higieniczne do kreosiowej doopki :evil_lol: i torba na aparat

Posted

[quote name='eria']mój plecaczek, kasiorki niet :evil_lol: tylko chusteczki higieniczne do kreosiowej doopki :evil_lol: i torba na aparat

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
słucham?????????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no cóż-życie mnie nauczyło nosić....:evil_lol: jak miał ostatnio 'niedyspozycje żołądkowe', stanął w wysokich trawach i to wszystko się w niego wytarło,na grzbiecie i po bokach :shake:od tego czasu chusteczki noszę