Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry sliczny Kreoniku i slodka Foxi :loveu:

eria napisał(a):
za jeden post nowa stronka to może fotki walnę jakieś :cool3:dzisiejsze:cool3:

szybciutko mi tu prosze nowe fotki i nie moze tylko NA PEWNO :eviltong: :mad:

Posted

Foksiasta,która ma nierówno pod sufitem:evil_lol::loveu:

Foksiasta z piłką

Foksiasta która się czai na Kreona który poszedł siusiać z piłką w pysku (przecież wszyscy wiedzą że z piłką siusia się lepiej:evil_lol:)

łoś

Posted

[quote name='weszka']Mają zajobka piłeczkowego obydwoje ;)
oj mają:loveu:, a Kreon do tego ma kamyczkowego, co wykorzystuję ostatnio jak widzę z daleka obcego psa , gdy odpowiednio wcześniej zainteresuję łosia kamykiem ( który btw noszę w kieszeni:evil_lol:) to udaje nam się cudnie ominąć psa, tak że łoś go nawet nie zauważa :evil_lol: bo zapatrzony w kamień jak w obrazek:loveu::multi: i nawet za sarnami dzięki kamykowi nie pobiegł ! :multi::loveu:

Posted

eria napisał(a):
http://images29.fotosik.pl/165/3d9bfe531abcac59.jpg

jakbym widziala moja Nefencje - ona tez wiecznie tylko ta pilka i pilka :evil_lol: (mamy taka jak Kreonik :multi:) - ewentualnie moze byc patysio :evil_lol:, aha jakby Kreos nie wiedzial z patysiem tez sie swietnie siura, nie tylko z pileczka :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):

Czy u Was w takich wysokich trawach nie ma kleszczy?

jeszcze nie ma, żaden z naszych spacerowych psiaków jeszcze w tym roku kleszcza nie miał więc jeszcze z zabezpieczeniem poczekamy;)

w ogóle to dzień dobry :multi:

Posted

[quote name='gassira']Dzień doberek jak tam dziś moja jęcząca czarna mordka się ma?
no cóż....jęczy o spacer na który idziemy za ...2,5 godziny:cool1: idę się zająć zmywaniem,sprzątaniem i gotowaniem coby mendy nie słuchać:p

a jak idą praktyki? nic nie piszesz o nich a chyba w toku? czy coś mi się znowu pomieszało?:razz: Dzisiaj 10:43

stoją w miejscu, urząd do tej pory jeszcze nie rozpatrzył wniosku :shake::placz::angryy::angryy::angryy: właściwie zostało im na to tylko kilka dni bo mają 30 a już 26 minęło:cool1: