Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):

moja cudna broda uratowana gliss kurem :D(Zuzola dzięki!)

Jakim gliss kurem??? I jak??? Bo ja jestem zainteresowana, znaczy nie tyle ja co broda Dirki :cool3:
Fotki wiosenne na tle nieba wprost wspaniałe :loveu: U nas też dziś było ciepło i wiosennie. Oj już czuć wiosnę :multi:

Posted

weszka napisał(a):
Jakim gliss kurem??? I jak??? Bo ja jestem zainteresowana, znaczy nie tyle ja co broda Dirki :cool3:

GlissKur płynny jedwab, w sprayu ( ekspresowa odżywka regeneracyjna) .Codziennie spryskuję i rozczesuję :loveu: i działa !

Posted

eria napisał(a):
GlissKur płynny jedwab, w sprayu ( ekspresowa odżywka regeneracyjna) .Codziennie spryskuję i rozczesuję :loveu: i działa !

Moja mam chyba to ma :P, to to takie co jak się potrząśnie to robi się piana? I że jak to działa na sznupkową brodę? :crazyeye:

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Moja mam chyba to ma :P, to to takie co jak się potrząśnie to robi się piana? I że jak to działa na sznupkową brodę? :crazyeye:

dokładnie to !! :loveu: a jak cudownie pachnie !!! broda robi się jedwabista i gładka:loveu: Kreonowi ta odżywka bardzo zniszczony i połamany (chyba mróz w połączeniu z metalowym kagańcem:shake:) włos na brodzie odbudowała:loveu: Metalowy kaganiec wymieniliśmy na fizjologiczny:multi: aha no i w brodę wcieram jeszcze olej palmowy;) ale to tylko ciut ciut na samym koniuszku ,tam gdzie odrastają nowe włosy :loveu:

Posted

fotki pod tytułem "Trójca Przenajświętsza" :diabloti:
od lewej rozszczekany łoś, modelka Foksik i znudzona Figa

i moja ulubiona fota Foxi i Figi :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Na pierwszej focie trójcy Kreon jakiś iście wychudzony :evil_lol:
wiem, że to przez brak włosa :evil_lol:

on generalnie jest chudy ;) ale lepiej to niż jakby mia być zatuczony i mieć problem ze stawami ;)
żebra mu nie sterczą, także uważam że jest ok.

Posted

bardzo dziękuję :loveu: morda cudna!!
a szczerze mówiąc to na pierwszym zdjeciu nie poznałam,że to Kreon się drze. myślałam,że to Figa... za bardzo podobni są :cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
bardzo dziękuję :loveu: morda cudna!!
a szczerze mówiąc to na pierwszym zdjeciu nie poznałam,że to Kreon się drze. myślałam,że to Figa... za bardzo podobni są :cool3:

jak któryś się drze to musi to być Kreon :evil_lol: