Mysia_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 a foteczki z tego spacerku będą? :cool3: Quote
eria Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Mysia_ napisał(a):a foteczki z tego spacerku będą? :cool3: nie, nie fociłam ;) choć miałam aparat,ale jakoś nie chciało mi się;) Quote
Dobcia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kreoś jest bardzo posłuszny;) Negra bym nie dała rady odwołać:roll: Quote
weszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 eria napisał(a): moja cudna broda uratowana gliss kurem :D(Zuzola dzięki!) Jakim gliss kurem??? I jak??? Bo ja jestem zainteresowana, znaczy nie tyle ja co broda Dirki :cool3: Fotki wiosenne na tle nieba wprost wspaniałe :loveu: U nas też dziś było ciepło i wiosennie. Oj już czuć wiosnę :multi: Quote
eria Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 weszka napisał(a):Jakim gliss kurem??? I jak??? Bo ja jestem zainteresowana, znaczy nie tyle ja co broda Dirki :cool3: GlissKur płynny jedwab, w sprayu ( ekspresowa odżywka regeneracyjna) .Codziennie spryskuję i rozczesuję :loveu: i działa ! Quote
weszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 To jutro lecę do sklepu! Może i na Dirulca pomoże bo ma taka matową i byle jaką brodę. Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dobcia napisał(a):Kreoś jest bardzo posłuszny;) Negra bym nie dała rady odwołać:roll: ja Aresa tez nie:shake: Quote
Karolina_Nett Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 eria napisał(a):GlissKur płynny jedwab, w sprayu ( ekspresowa odżywka regeneracyjna) .Codziennie spryskuję i rozczesuję :loveu: i działa ! Moja mam chyba to ma :P, to to takie co jak się potrząśnie to robi się piana? I że jak to działa na sznupkową brodę? :crazyeye: Quote
eria Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Moja mam chyba to ma :P, to to takie co jak się potrząśnie to robi się piana? I że jak to działa na sznupkową brodę? :crazyeye: dokładnie to !! :loveu: a jak cudownie pachnie !!! broda robi się jedwabista i gładka:loveu: Kreonowi ta odżywka bardzo zniszczony i połamany (chyba mróz w połączeniu z metalowym kagańcem:shake:) włos na brodzie odbudowała:loveu: Metalowy kaganiec wymieniliśmy na fizjologiczny:multi: aha no i w brodę wcieram jeszcze olej palmowy;) ale to tylko ciut ciut na samym koniuszku ,tam gdzie odrastają nowe włosy :loveu: Quote
Vasco Irjar Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Krokusy przeeeeepięęęęęęęęekne!!!!!! zainspirowały mnie twórczo..... ech, piekne chwile dla których warto zyć!!! pozdrawiamy Irena i Wasiu Quote
Doginka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Eria, wpadłam powiedzieć DOBRANOC i oczywiście natknęłam się na cuuuuuuuudne wiosenne foty:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 oo a tu pustkami znów świeci :cool3: trza foty wkleić to się towarzystwo może rozrusza:evil_lol: Quote
eria Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 fotki pod tytułem "Trójca Przenajświętsza" :diabloti: od lewej rozszczekany łoś, modelka Foksik i znudzona Figa i moja ulubiona fota Foxi i Figi :loveu: Quote
Dobcia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jak dobrze, ze dobki nie mają brody:evil_lol: Ostatnia fotka super:lol: ależ one sie kochają:loveu::cool3: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://images33.fotosik.pl/155/fddb5b3097b26c5b.jpg boschhhhhhhhhhhhhhhh pikne pikneeeeeeeee ..........niech ta wiosna juz nadejdzieeee!!!!!!!!!!!!! cieszkam siem ze glissek sie sprawdzil;-) Quote
Paulina. Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Może ja bym tego gliskura do swoich włosów spróbowała... :hmmmm: Ostatnia fotka urooocza :loveu: Quote
Martens Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tak, jest śliczna - dosłownie na pocztówkę :) A Gliss Kura używam właśnie do włosów i jest świetny :) Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Kreoś zupełnie upodobnił sie do ciasteczkowego potwora na tych fotkach! czy można prosić o sam piękny kadr ryja drącego z 4 fotki? :loveu: Quote
eria Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Tania mówisz i masz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
katik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Rewelacyjne foty :loveu: Trzy uśmiechnięte mordeczki. :) http://images31.fotosik.pl/156/1bfa219c39f8afc8.jpg Quote
panienkabubu Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Na pierwszej focie trójcy Kreon jakiś iście wychudzony :evil_lol: wiem, że to przez brak włosa :evil_lol: Quote
eria Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 panienkabubu napisał(a):Na pierwszej focie trójcy Kreon jakiś iście wychudzony :evil_lol: wiem, że to przez brak włosa :evil_lol: on generalnie jest chudy ;) ale lepiej to niż jakby mia być zatuczony i mieć problem ze stawami ;) żebra mu nie sterczą, także uważam że jest ok. Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 bardzo dziękuję :loveu: morda cudna!! a szczerze mówiąc to na pierwszym zdjeciu nie poznałam,że to Kreon się drze. myślałam,że to Figa... za bardzo podobni są :cool3: Quote
eria Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Od-Nowa napisał(a):bardzo dziękuję :loveu: morda cudna!! a szczerze mówiąc to na pierwszym zdjeciu nie poznałam,że to Kreon się drze. myślałam,że to Figa... za bardzo podobni są :cool3: jak któryś się drze to musi to być Kreon :evil_lol: Quote
Recommended Posts