Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
wystarczy :evil_lol: teraz będzie 2 tygodnie w kubraczku musiał chodzić bo wygląda jak świnia wietnamska z zaawansowaną chorobą skóry :evil_lol:

no przesadzasz troszkę , pięny jest i ja bym sie go wcale nie wstydzila :)

eria napisał(a):
od nowej strony cosik wkleję;)

szantażystka

no w końcu dziś do Was dotarłam , piękne foty , jak zwykle i rzeczywiście pan Hektora spisał się super , pozy psiowe cudne :)

Posted

cześć dziewczynki, wróciłam ze spacerku.
Mieliśmy bardzo nieprzyjemną przygodę w drodze do parku :shake:
Po drodze mijamy zwykle wielkiego owczarkowatego białego psa ujadającego wściekle za płotem posesji :shake:No i dzisiaj brama była otwarta!!!! :crazyeye::angryy: ten pies od razu wystartował na Kreona. Kreon był w kagańcu i na smyczy, też już wściekły. Mało brakowało a zrobiłaby się porządna jatka, ale walnęłam między psy skórzaną smyczą i wtedy tamten ustąpił i odszedł :roll: miałam też gaz i gdyby smycz nie pomogła ,użyłabym go bez zawahania:roll: Nie było możliwości iść do tego domu do właścicieli tego psa, no bo ten pies tam luzem krążył przy bramie:shake:

Posted

Ech ludzie są tak nieodpowiedzialni, że szok :angryy:
Ja wiem, że np. moje psy mogłyby "uciec" jak będzie otwarta brama, no i zawsze to kontroluję - dzisiaj np. ktoś otworzył niechcący i mała wyleciała, ale widząc psa, zdążyłam ją odwołać, zresztą, ona agresorem nie jest. Ale jakby to był Ben to byłoby różnie :evil_lol:
Dlatego zawsze zwracam na to uwagę, jak go puszczam.
A inni:angryy: :angryy: Szkoda gadać:angryy: