Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nitencja']Byloby wiecej plackow ( albo by byl sam lysolek) ale Ania strasznie cierpiala ...:diabloti: hihi
a tu jest stara wersja strony : www.airedaleterrier.prv.pl
wystarczy :evil_lol: teraz będzie 2 tygodnie w kubraczku musiał chodzić bo wygląda jak świnia wietnamska z zaawansowaną chorobą skóry :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
wystarczy :evil_lol: teraz będzie 2 tygodnie w kubraczku musiał chodzić bo wygląda jak świnia wietnamska z zaawansowaną chorobą skóry :evil_lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Jak tak możesz o Kreosiu pisać? :mad::eviltong:

Posted

eria napisał(a):

Hahaha znam to :evil_lol:, na poczatku to sie ludzie na nas dziwnie patrzyli, ale sie pozniej przyzwyczaili :evil_lol:. A moje tak jak Doginki byly calkiem lyse :evil_lol:.

Posted

Eria,
Ale masz piękny nowy komplecik:loveu::loveu::loveu: - avek sliczny i banerek super:loveu:
Wpadłam z Zakopanego, aby Ci gorąco podziękować za podlinkowanie - ja dostawałam białej gorączki, a nawet bardziej dosadnie - qrwicy:cool3:, bo nie mogłam tego zrobić przez kilka dni:oops:

A kogo Pańcia zamierzała palnąć tymi badylkami?????:crazyeye::razz::evil_lol:
http://i25.tinypic.com/sdfond.jpg

Posted

Nitencja napisał(a):
Eria ty sie przyzwyczajaj .... chcesz miec sznaucia to musisz sie przyzwyczajac a za 3 -4 dni juz nie bedzie lysy :cool3:

3-4 dni ?? :oops: ja mam wrażenie że jemu za dwa tygodnie te łyse placki nie zarosną :shake::evil_lol: a dzisiaj już jest cieplej na dworze i wcale by nie musiał mieć kubraczka ,no ale :evil_lol::evil_lol: