Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musiałabym podpisywać wszystkie foty które wklejam na dogo,wszystkie foty które wklejam na 'tym drugim' forum i wszystkie foty które mam na stronce......
chyba że nauczę się robić coś takiego,że ze stronki nie da się nic kopiować -a przy moich zdolnościach informatycznych-wątpię w to

Posted

eria napisał(a):
musiałabym podpisywać wszystkie foty które wklejam na dogo,wszystkie foty które wklejam na 'tym drugim' forum i wszystkie foty które mam na stronce......
chyba że nauczę się robić coś takiego,że ze stronki nie da się nic kopiować -a przy moich zdolnościach informatycznych-wątpię w to

Zawsze zostaje print scrn - więc jak ktoś będzie chciał i tak weźmie...

Posted

eria napisał(a):
aaaaa zrobiłam mu przedpiersie a'la Nesik od Despery :multi::loveu::loveu: pięknie wygląda !
oo doszedł mail z pierwszymi fotami od Pana Jurka:cool3:

Dawaj lysola :multi:

Chyba chcesz mnie zdenerwowac tym kudlatym przedpiersiem :diabloti: :mad:.

Posted

te łyse polany widać :shake::evil_lol:

a tu już przy wyjściu -pies szczęśliwy że na ziemi :evil_lol:a pańcia mniej bo musi busem jechać z psem który wygląda jakby miał zaawansowaną chorobę skóry :evil_lol:

Posted

To jest Foxi?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - myślałam, że ona łaciata, a Ty ją przerobiłaś na sznupa :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:
http://i30.tinypic.com/288v97r.jpg

A Kreon wcale nie jest łysy - zobaczysz niedługo łyse psy - jak wytrymuję Gordona i Rapera:p

Ale Łoś teraz przystojniacha w tej krótkiej fryzurce:loveu::loveu::loveu:

Eriuś pliska - podlinkój:buzi::modla:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Piękny Kreoś :loveu: i gratki dla ciebie :cool3: tak, tak, za tak ładne wytrymowanie Kreosia :loveu:
a dziękuję - skubałyśmy z Nitencją (znaczy się ona skubała bardziej:evil_lol:), ale wykończenie maszynką mojej roboty:p z głowy jestem bardzo zadowolona,a jak zarosną te łyse placki :evil_lol:to będzie bomba:loveu: nawet schodków nie porobiłam !!:evil_lol:
[quote name='Doginka']

A Kreon wcale nie jest łysy - zobaczysz niedługo łyse psy - jak wytrymuję Gordona i Rapera:p

Eriuś pliska - podlinkój:buzi::modla:
tak wiem, że Twoje minisie są całe łyse z kępkami włosa gdzieniegdzie:evil_lol: ale to mimo wszystko miniatury i chyba z racji tego mniej się rzucają w oczy :evil_lol:
zaraz Ci podlinkuję tą nieszczęsną połówkę do www

[quote name='Pianka']Ale zazwyczaj fotki kradna dzieciaki, które mało co sie znają:eviltong:
no właśnie też tak myślę...coś z tym trza zrobić..muszę poszperać jak się robi takie blokady żeby nic ze stronki nie dało się kopiować. Ale w przypadku tego kogoś z kochanychzwierzaków.pl było to ściągniecie fot niestety z dogo :shake: bo ma tam takie zdjęcia których nie mam na stronce:cool1:

[quote name='bGirl']

HellO czarny przystojniaku :loveu:

a my tacy zarośnięci wstyd :oops:

bądźcie jeszcze zarośnięci bo ziiiiimmmmmnooooo i lodowaty przenikliwy wieje wiatr:shake:.

Posted

[quote name='panienkabubu']wszystko fajnie, ale strona mi nie działa :evil_lol:
nie mogę wejsć w dział hodowla :evil_lol:
bo ona w trakcie budowy jest !! i znajdzie się w galerii strzyżenia Kreoś i Figa :cool3:

fot parę
łoś i mała Foxi- już w kagańcu bo zbiera jak odkurzacz

my :)