Mysia_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 wcale się nie dziwie, że Ci fotki kradną :evil_lol: A tak serio to nie daj sie i walcz o swoje :mad: Quote
eria Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 musiałabym podpisywać wszystkie foty które wklejam na dogo,wszystkie foty które wklejam na 'tym drugim' forum i wszystkie foty które mam na stronce...... chyba że nauczę się robić coś takiego,że ze stronki nie da się nic kopiować -a przy moich zdolnościach informatycznych-wątpię w to Quote
Mysia_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 nawet podpisane foty ktoś może przerobić :roll: Quote
Korenia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 eria napisał(a):musiałabym podpisywać wszystkie foty które wklejam na dogo,wszystkie foty które wklejam na 'tym drugim' forum i wszystkie foty które mam na stronce...... chyba że nauczę się robić coś takiego,że ze stronki nie da się nic kopiować -a przy moich zdolnościach informatycznych-wątpię w to Zawsze zostaje print scrn - więc jak ktoś będzie chciał i tak weźmie... Quote
Mysia_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Korenia napisał(a):Zawsze zostaje print scrn - więc jak ktoś będzie chciał i tak weźmie... dokładnie :shake: Quote
Ka-Vanga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 eria napisał(a):aaaaa zrobiłam mu przedpiersie a'la Nesik od Despery :multi::loveu::loveu: pięknie wygląda ! oo doszedł mail z pierwszymi fotami od Pana Jurka:cool3: Dawaj lysola :multi: Chyba chcesz mnie zdenerwowac tym kudlatym przedpiersiem :diabloti: :mad:. Quote
eria Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 fotki autorstwa Nitencji mogę wkleić od nowej stronki :cool3: Quote
eria Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 te łyse polany widać :shake::evil_lol: a tu już przy wyjściu -pies szczęśliwy że na ziemi :evil_lol:a pańcia mniej bo musi busem jechać z psem który wygląda jakby miał zaawansowaną chorobę skóry :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 eria napisał(a):fotki autorstwa Nitencji mogę wkleić od nowej stronki :cool3: to jest szantaz :mad: :eviltong:. Quote
Olusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 http://images33.fotosik.pl/144/12e734ab47ac6566med.jpg Pięknie mu w nowej fryzurce :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hurra sa juz foty - SLICZNY :loveu: i jaka ma juz sliczna odrosnieta brodke :multi:. Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To jest Foxi?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: - myślałam, że ona łaciata, a Ty ją przerobiłaś na sznupa :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: http://i30.tinypic.com/288v97r.jpg A Kreon wcale nie jest łysy - zobaczysz niedługo łyse psy - jak wytrymuję Gordona i Rapera:p Ale Łoś teraz przystojniacha w tej krótkiej fryzurce:loveu::loveu::loveu: Eriuś pliska - podlinkój:buzi::modla: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Piękny Kreoś :loveu: i gratki dla ciebie :cool3: tak, tak, za tak ładne wytrymowanie Kreosia :loveu: Quote
Pianka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Mysia_ napisał(a):nawet podpisane foty ktoś może przerobić :roll: Ale zazwyczaj fotki kradna dzieciaki, które mało co sie znają:eviltong: Quote
WinterGirl Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 HellO czarny przystojniaku :loveu: a my tacy zarośnięci wstyd :oops: Quote
eria Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Piękny Kreoś :loveu: i gratki dla ciebie :cool3: tak, tak, za tak ładne wytrymowanie Kreosia :loveu: a dziękuję - skubałyśmy z Nitencją (znaczy się ona skubała bardziej:evil_lol:), ale wykończenie maszynką mojej roboty:p z głowy jestem bardzo zadowolona,a jak zarosną te łyse placki :evil_lol:to będzie bomba:loveu: nawet schodków nie porobiłam !!:evil_lol: [quote name='Doginka'] A Kreon wcale nie jest łysy - zobaczysz niedługo łyse psy - jak wytrymuję Gordona i Rapera:p Eriuś pliska - podlinkój:buzi::modla: tak wiem, że Twoje minisie są całe łyse z kępkami włosa gdzieniegdzie:evil_lol: ale to mimo wszystko miniatury i chyba z racji tego mniej się rzucają w oczy :evil_lol: zaraz Ci podlinkuję tą nieszczęsną połówkę do www [quote name='Pianka']Ale zazwyczaj fotki kradna dzieciaki, które mało co sie znają:eviltong: no właśnie też tak myślę...coś z tym trza zrobić..muszę poszperać jak się robi takie blokady żeby nic ze stronki nie dało się kopiować. Ale w przypadku tego kogoś z kochanychzwierzaków.pl było to ściągniecie fot niestety z dogo :shake: bo ma tam takie zdjęcia których nie mam na stronce:cool1: [quote name='bGirl']HellO czarny przystojniaku :loveu: a my tacy zarośnięci wstyd :oops: bądźcie jeszcze zarośnięci bo ziiiiimmmmmnooooo i lodowaty przenikliwy wieje wiatr:shake:. Quote
panienkabubu Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 http://i30.tinypic.com/288v97r.jpg jaka fota :mdleje::evil_lol::evil_lol: Pewnie już pytałam, ale czyje to puchary? :cool3: Quote
eria Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 puchary zapewne : Jantara,Alexa,Roxany,Tyśka ....i nie wiem czy nie pominęłam któregoś :evil_lol: www.terrier.eslask.pl ;) Quote
panienkabubu Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 wszystko fajnie, ale strona mi nie działa :evil_lol: nie mogę wejsć w dział hodowla :evil_lol: Quote
eria Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='panienkabubu']wszystko fajnie, ale strona mi nie działa :evil_lol: nie mogę wejsć w dział hodowla :evil_lol: bo ona w trakcie budowy jest !! i znajdzie się w galerii strzyżenia Kreoś i Figa :cool3: fot parę łoś i mała Foxi- już w kagańcu bo zbiera jak odkurzacz my :) Quote
panienkabubu Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ok to czekam na finał stronki ale fajnie :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 http://i28.tinypic.com/106iw7o.jpg Zdjęcia z pańcia najlepsze :loveu: :loveu: Quote
Paulina. Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Foxiaste zdjęcia wyszły najładniej :loveu::loveu: Quote
JIM Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Kreos bardzo fajnie wyglada w nowej fryzurce :loveu: Foxi jak zwykle mega fotogeniczna :loveu: Pozdrowionka dla panci! Quote
Recommended Posts