tygra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 czy ja widzę na jego pysiu niedowierzanie :) http://i32.tinypic.com/nmi9ah.jpg Quote
basia bonnie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a mnie się zdjęcie ptaka podoba :) i reszta teeeż :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ariss Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a gdzie Ty kochana się podziewasz???? pewnie w telewizornie się gapisz:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 fajnie że u Was też było słonecznie , od razu wszyscy lepeiej się czują , a fotki rzeczywiscie jakieś takie marnawe, nie wiem dlaczego nam tu takie brzydoty pokazujesz :) ech kobieto marudzisz , super zdjęcia pięknych psów a Ty chcesz je w kosz od razu :crazyeye::shake: Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 dzień dobry:multi: wczoraj zniknęłam wieczorem bo najpierw o 18 patrzałam na milionerów, potem jak wróciłam przed kompa...wyskoczyło to cholerne okienko że serwer busy:angryy::angryy::angryy: codziennie popołudniu/wieczorem dogo muli:angryy:. Wyłączyłam skrzynkę i poszłam do łóżeczka poczytać książki. Dokończyłam czytać "Dobry pies" i całą przeczytałam "Aria,do mnie" ;) Teraz niedługo też zniknę,bo przychodzi ekipa z administracji wymieniać instalację elektryczną (pamietacie jak mi kompa spaliło ? -to właśnie z powodu pękających przewodów:angryy:). natija napisał(a):a mi sie tez podobaja fociszki psiakow,a co do wrony to faktycznie takie malo ostre:)a to drugie lekko rozmazane:)zgadza sie:)? to nie wrona a kos (nie widac pomarańczowego dzioba?). A makro jest jak najbardziej poprawne, co ma być ostre -ostre jest ;) Jadzia - na drzewach bazie już rosną :) makra będzie coraz wiecej ;) Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 oj tak, ostatnio dogo wieczorem strasznie sie wlecze :shake: http://i28.tinypic.com/jl74oi.jpg jaka potwora :diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://i25.tinypic.com/30b1dls.jpg buahahahaha Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 ratunkuuuuuuuu :placz: ale będzie syyyyyyyyf :placz: byli z administracji,posprawdzali i musi być wymieniona instalacja, koło środy, czwarku się mają kontaktowac:roll: tu bedzie wszystko w kurzu i pyle:placz: ja się zabije :shake: idę sobie na spacerek, może coś pofocę bo już akumulatory naładowane :) może będą łabądki :) Quote
ariss Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://i25.tinypic.com/30b1dls.jpg-co TY wiesz:loveu: a pogoda dziś piękniusia więc fot przynieś nam dużo:multi:;) Instalacją się nie martw,bo jak teraz ją wymienią to na lata będziesz miała święty spokój:cool3: Quote
panienkabubu Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 i przez te lata będziesz sprzątać :evil_lol: Quote
natija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 no to czekam na foteczki ze spacerku:):) Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 mam foteczki :cool3: ni ma łabądków ,ale jest inne ptactwo :razz: no i są psy....i koooooza jest :evil_lol: zgrywają się z aparatu ;) Quote
Paulina. Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Eria, szczepiłas Foxi w tym roku na wściekliznę? :diabloti::diabloti: Czekam na fotki :cool3: Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 nie :diabloti: bo aktualne jeszcze mają :eviltong: aczkolwiek Foksik dostanie szprycę niedługo,bo 19tego :diabloti: Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 przecież dzisiaj już były ! za dobrze by Wam było jakbym drugą partię wkleiła ! :diabloti: będą jutro ! :eviltong: Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 eria napisał(a):przecież dzisiaj już były ! za dobrze by Wam było jakbym drugą partię wkleiła ! :diabloti: będą jutro ! :eviltong: A ja sie tak na koze napilam noooo:placz: Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 furciaczek napisał(a):A ja sie tak na koze napilam noooo:placz: to zobacz sobie zdjęcia Kreona - wiesz taki duży czarny z brodą - to bliski kuzyn sfotografowanej dzisiaj kozy :diabloti: Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 eria napisał(a):to zobacz sobie zdjęcia Kreona - wiesz taki duży czarny z brodą - to bliski kuzyn sfotografowanej dzisiaj kozy :diabloti: Widzialam:eviltong: tylko nie pisalam bo co mam napisac? wiadomo ze piekne:loveu: Powinnam zrobic sobie wzor "Ach jakie cudowne zdeicia eriaczku" i codziennie tylko ctrl+c i ctrl+V:evil_lol: Quote
wiq Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 co do zostawiania fot - ja prawie żadnych nie wywalam.. wszystkie trzymam, bo kiedy pies już nas zostawi na tym łez padole każda taka fotografia to dla mnie miła pamiątka.. ale może jestem szurnięta :evil_lol: remonty... mmm... :loveu: Quote
eria Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 tak Wiq, mam takie samo zdanie na ten temat, a tych pamietek jest już dobrych kilka tysięcy i po prostu gorsze zdjęcia jakościowo które na dogo można jeszcze po naprawie wkleić, usuwam.:lol: Quote
sota36 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://i27.tinypic.com/30atah4.jpg ło raju, jakie piykne!!! Quote
Recommended Posts