Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam:)a ja musze sie pochwalic jak rano wstalam tu zobaczylam u nas pierwszy raz tej zimy troche sniegu:)ale po dwoch godzinach byla chlapa a po nastepnej godzinie nie bylo sladu po sniegu:(bylo tylko mokro i zimno:(moj tez byl dzisiaj taki brudny i mokry po spacerku,mimo,ze spacerek byl krutki:)

Posted

eria napisał(a):
wiecie co zrobiła ta mała biała wsza ??? :diabloti: ZEŻARŁA MI Z BIURKA PÓŁ BUŁKI Z TWAROŻKIEM I SZCZYPIORKIEM !!! Chwila nieuwagi ! Mama przyszła, poszłam do kuchni, przychodze a tu nie ma bułki !!!:mad::mad::mad:

co ja bym dala żeby móc takie cos napisać, ja od kilkunastu minut chodzę za moją anorektyczką ze strzykawą z papką dla rekonwalescentów bo od dwóch dni znowu strajkuje , jak nie zje to znowu czekają nas kroplówki :-(:-(

eria napisał(a):
Co do stażu - papiery w urzędzie złożone...pozostaje czekać....:roll:

to trzymam kciuki żeby się urzędasy sprężyły i szybko załatwiły sprawę :)

powtarzam się - foty psiaków piękne :)

Posted

dzieńdogoberek :) u nas też dziś wiosenna pogoda-słonecznie i ciepło :loveu: futra już wybiegane i wyspacerowane ( czego nie mogą powiedzieć psy sąsiada i jego kolegi...poszli na boisko szkolne,przywiązali psy do płotu, a oni sobie stali i gadali :angryy::angryy:myślałam że mnie krew zaleje jak to zobaczyłam).
No i mam dwie wiadomości :evil_lol::evil_lol: dobrą i złą :evil_lol:

ta dobra - mam fotkiii świeżutkie spacerkowe:multi::multi:

a ta zła - rozładowały się totalnie akumulatory i nie mogę ich nawet zgrać na kompa :placz::shake:

Posted

Ja ostatnio wywaliłam wszystkie stare zdjęcia wstawiane na dogo. Jakby co to i tak je znajde, a po co mają mi zajmowac miejsce na dysku... :roll:
Zostawiam tylko te ładne :loveu:

Wrona super :cool3: Też dzisiaj takie fociłam, ale średnio wyszły.

Piłeczkujące psy jak zwykle :loveu: