eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Cześć Kasiu, masz dużo nadrabiania :cool1: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eria napisał(a):Cześć Waszko, dawno Cie nie było , a tu ciągle nowe foteczki wklejam :loveu: wiem wiem :p zawsze jak wpadam to wszystko oglądam :loveu: :multi: a przyrost stron ostatnio masz gigantyczny :razz: więc niewiele czytam co tu opowiadacie :oops: ale foteczki wszystkie mam oblookane :grins: :loveu: Quote
sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria']SOTA36 - na jaką kopalnie ??? :-o aNDALUZJA - MOWIE CI SZOK I EKSTREMA! A ja juz stara baba jestem, wiec zaskoczyc mnie to sztuka! Bylo swietnie - mimo pylu, brudu i potu! I teraz jak rasowyu gornik siedze przed monitorem i pije piwo -wiesz,zeby ten pyl w plucach sie nie trzymal :):):) Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eria napisał(a):Cześć Kasiu, masz dużo nadrabiania :cool1:ano dużo :oops::oops::oops: ale sobie poradzę ;) zaraz się zabieram!!! Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 A JA MAM PIERWSZE OGNISKO !!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :jumpie: :cunao: :loveu: :laola: :drinking: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinka: :multi: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 już!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: przy okazji raz się wystraszyłam: [quote name='eria']ciemno się zrobiło to trza Was trochę postraszyć !!! raz napiłam :drinka:: [quote name='eria']JOLA JA NAWET NIE ZAUWAŻYŁAM ŻE TO JUŻ SETNA STRONKA :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :drinka: :drink1: :pepsi: :chlup: :drinking: :laola: :beerchug: :knajpa: :cunao: :popcorn: :cunao: :laola: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :multi: i raz ucieszyłam z cudzego nieszczęścia :evil_lol: a właściwie z tego, że nie tylko Ten jest takim prosiakiem :evil_lol:: [quote name='eria'] a wzruszyłam się i zachwyciłam nie raz, np. przy okazji tego: [quote name='eria'] i tak sobie myślę - czemu jaj nie jestem ze Śląska? :placz: wtedy miałabym do Was wszystkich tak bliziutko ... aha i wpraszam się na imprezkę urodzinową ;) Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Kasiu !!! Jaka Ty jesteś kochana ! Przejrzałaś tak dokładnie galerię !:loveu: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eria wez ten obraz pomóz razy nascie a bedziesz wiedzieć jak wyglada podłoga u mnie po posiłku moich psów :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 kreon ty flejo sprzątaj!pancia sobie kolana przez ciebie zedrze :eviltong: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Ehhh, ta fotka była cytowana chyba z 10 razy :evil_lol: czas wkleić znowy kilka nowych, czy ja aby za bardzo Was nie rozpieszczam?? jaka jest różnica między zdjęciami robionymi po południu i rano :roll: Moja śliczniota, najbardziej fotogeniczny piesek świata :loveu: przepastna paszcza Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wiecie co ja to bym sie cieszyla nawet wtedy gdyby kreon mnie ugryzl... on taki piekny jest:loveu: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eria napisał(a):Kasiu !!! Jaka Ty jesteś kochana ! Przejrzałaś tak dokładnie galerię !:loveu:a jaką mi to frajdę sprawiło :p furciaczek napisał(a):wiecie co ja to bym sie cieszyla nawet wtedy gdyby kreon mnie ugryzl... ahahaha :D dobre ;) Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Kreon jest zbyt dobroduszny żeby kogoś ugryźć, on jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi.W ogóle jemu tak dobrze z oczek patrzy :loveu: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eria skoro nie wiesz to ja ci powiem :p :róznica jest taka ze psy sa inaczej ustawione, swiatło pada inaczej,Kreos ma inna obrózke, Foxi skacze po piłeczke i przede wszystkim na tym zdjeciu które zacytowałam sa widoczne zaje**te zielone kaloszki :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: UPSSSSSS przepraszam najmocniej <zawstydzony> Eria wybaczysz ?? Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Nie Figa a Foxi skacze po piłeczkę !!!!!!!!! A kaloszki hehe należą do pana od Hektora, może niezbyt ładne ale napewno bardzo przydatne jak jest mokro, sama se chyba kaloszki sprawię... Quote
zuzolandia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria']no sznaucery tak własnie czesto się strzyze (mówię o niewystawowych żeby się fachowcy nie czepiali). Figa jest jeszcze częściej u fryzjera, strasznie szybko zarasta !! A Prezesa to narazie nie ma po co do fryzjera prowadzać i nie zapowiada sie żeby była taka potrzeba;) poczciwe spojrzenie Kreosia DOBRI WECIER HEEH;-) Ta fotencja ...... miodzio... Kreos jes taki taki taki ....mniamusny ;-) Rany ile nowych fotek ;-) nowy banerek ;-) matkooo i ile stron do przegladania ...jeden dzionek mnie nie bylo i normalnie nie nadazam ehehhe Buziolki ... lece dalej ;-) Quote
Korenia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eria zrobisz nam jakiegoś ładnego banerka ?:oops: Quote
zaba14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hm.. mam takiego sasiada ktory ma rottka i czy leje, wieje, pada snieg, czy jest cieplo on zawsze 3razy dziennie idzie z psem na pola, aby sie wybiga, psiak mieszka w KAWALERCE ale jest naprawde szczesliwy i wlasnie ten moj sasiad jak jest brzydko dzie w kaloszach tez mnie to smieszylo, ale przynajmniej wraca czysty i suchy :) Quote
milena182 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Eri ognie trzeba by zaimprezowac:BIG::laola::cunao::cunao::laola::BIG::drink1: Quote
sota36 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='milena182']Eri ognie trzeba by zaimprezowac:BIG::laola::cunao::cunao::laola::BIG::drink1: Znow? Jeny - no to pijemy, ale czemu? Ze niby 1100 minelo? Quote
eria Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 to ja wam dam okazję do picia : wczoraj oficjalnie mamie powiedziałam ze Kreon zostaje :loveu: nie była w ogóle zdziwniona , i właściwie od wczoraj Kreon oficjlnie jest MOIM psem :multi: :multi: :multi: swoja drogą, mam nowe foty znowu, wróciliśmy z parku właśnie :cool3: Korenia - dla Amy z przyjemnością zrobię banerek Aniu - ja tam nie widzę w kaloszach nic śmiesznego, bo to super sprawa jak jest mokro i prawdopodobnie też się zaopatrzę. Quote
zaba14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Aniu gdybym miała psa ktory wymaga sporo ruchu bo inaczej w domu marudzi to takze zaopatrzylabym sie w jakies nieprzemakalne wysokie butki.. bo wiadomo lepiej isc i nie narzekac ze przemakaja buty, ze po co mi taki pies czy cos... ;) a moj Miki? nienawidzi deszczu :) tak jak i ja :P a ze moj pies nawet an dwor nie chce wyjsc jak pada to musialam mu kupic pelerynke :placz: nawet kochana nie wiesz jak trudno dostac dla psa peleryne NORMALNA, prawie oszalałam... :roll: jakies kapturki,kieszonki, sukienki :-o ale znalazłam zwykla czarna :evil_lol: Quote
wiq Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 matko, impreza za impreza:multi: w ciag alkoholowy wpadniemy:evil_lol: a ja mam buty trekingowe, jezeli kosztowaly odpowiednia sume sa swietne i dlugo sluza (mam tez takie za 120 zl z makro - do d..) kalosze tez mam, ale uzywam zwykle na grzybach;) Quote
Usia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Eria:to ja wam dam okazję do picia : wczoraj oficjalnie mamie powiedziałam ze Kreon zostaje :loveu: nie była w ogóle zdziwniona , i właściwie od wczoraj Kreon oficjlnie jest MOIM psem :multi: :multi: :multi: no to pijemy :drink1: :drink1: :drink1: :laola: no i prosze pijaczki juz od samego rana leca z alkocholem ;) Quote
Recommended Posts