Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Cześć Waszko, dawno Cie nie było , a tu ciągle nowe foteczki wklejam :loveu:

wiem wiem :p zawsze jak wpadam to wszystko oglądam :loveu: :multi: a przyrost stron ostatnio masz gigantyczny :razz: więc niewiele czytam co tu opowiadacie :oops: ale foteczki wszystkie mam oblookane :grins: :loveu:

Posted

[quote name='eria']SOTA36 - na jaką kopalnie ??? :-o

aNDALUZJA - MOWIE CI SZOK I EKSTREMA! A ja juz stara baba jestem, wiec zaskoczyc mnie to sztuka! Bylo swietnie - mimo pylu, brudu i potu! I teraz jak rasowyu gornik siedze przed monitorem i pije piwo -wiesz,zeby ten pyl w plucach sie nie trzymal :):):)

Posted

A JA MAM PIERWSZE OGNISKO !!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
:jumpie: :cunao: :loveu: :laola: :drinking: :knajpa: :beerchug: :drink1: :drinka: :multi:

Posted

już!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:

przy okazji raz się wystraszyłam:
[quote name='eria']ciemno się zrobiło to trza Was trochę postraszyć !!!

raz napiłam :drinka::
[quote name='eria']JOLA JA NAWET NIE ZAUWAŻYŁAM ŻE TO JUŻ SETNA STRONKA
:Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :drinka: :drink1: :pepsi: :chlup: :drinking: :laola: :beerchug: :knajpa: :cunao: :popcorn: :cunao: :laola: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :multi:

i raz ucieszyłam z cudzego nieszczęścia :evil_lol: a właściwie z tego, że nie tylko Ten jest takim prosiakiem :evil_lol::
[quote name='eria']

a wzruszyłam się i zachwyciłam nie raz, np. przy okazji tego:
[quote name='eria']

i tak sobie myślę - czemu jaj nie jestem ze Śląska? :placz: wtedy miałabym do Was wszystkich tak bliziutko ...

aha i wpraszam się na imprezkę urodzinową ;)

Posted

Ehhh, ta fotka była cytowana chyba z 10 razy :evil_lol: czas wkleić znowy kilka nowych, czy ja aby za bardzo Was nie rozpieszczam??

jaka jest różnica między zdjęciami robionymi po południu i rano :roll:

Moja śliczniota, najbardziej fotogeniczny piesek świata :loveu:

przepastna paszcza

Posted

eria napisał(a):
Kasiu !!! Jaka Ty jesteś kochana ! Przejrzałaś tak dokładnie galerię !:loveu:
a jaką mi to frajdę sprawiło :p

furciaczek napisał(a):
wiecie co ja to bym sie cieszyla nawet wtedy gdyby kreon mnie ugryzl...
ahahaha :D dobre ;)

Posted

Kreon jest zbyt dobroduszny żeby kogoś ugryźć, on jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi.W ogóle jemu tak dobrze z oczek patrzy :loveu:

Posted

Eria skoro nie wiesz to ja ci powiem :p :róznica jest taka ze psy sa inaczej ustawione, swiatło pada inaczej,Kreos ma inna obrózke, Foxi skacze po piłeczke i przede wszystkim na tym zdjeciu które zacytowałam sa widoczne zaje**te zielone kaloszki :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

UPSSSSSS przepraszam najmocniej <zawstydzony> Eria wybaczysz ??

Posted

Nie Figa a Foxi skacze po piłeczkę !!!!!!!!!
A kaloszki hehe należą do pana od Hektora, może niezbyt ładne ale napewno bardzo przydatne jak jest mokro, sama se chyba kaloszki sprawię...

Posted

[quote name='eria']no sznaucery tak własnie czesto się strzyze (mówię o niewystawowych żeby się fachowcy nie czepiali). Figa jest jeszcze częściej u fryzjera, strasznie szybko zarasta !! A Prezesa to narazie nie ma po co do fryzjera prowadzać i nie zapowiada sie żeby była taka potrzeba;)
poczciwe spojrzenie Kreosia

DOBRI WECIER HEEH;-)
Ta fotencja ...... miodzio... Kreos jes taki taki taki ....mniamusny ;-)
Rany ile nowych fotek ;-) nowy banerek ;-) matkooo i ile stron do przegladania ...jeden dzionek mnie nie bylo i normalnie nie nadazam ehehhe
Buziolki ... lece dalej ;-)

Posted

hm.. mam takiego sasiada ktory ma rottka i czy leje, wieje, pada snieg, czy jest cieplo on zawsze 3razy dziennie idzie z psem na pola, aby sie wybiga, psiak mieszka w KAWALERCE ale jest naprawde szczesliwy i wlasnie ten moj sasiad jak jest brzydko dzie w kaloszach tez mnie to smieszylo, ale przynajmniej wraca czysty i suchy :)

Posted

to ja wam dam okazję do picia : wczoraj oficjalnie mamie powiedziałam ze Kreon zostaje :loveu: nie była w ogóle zdziwniona , i właściwie od wczoraj Kreon oficjlnie jest MOIM psem
:multi: :multi: :multi:
swoja drogą, mam nowe foty znowu, wróciliśmy z parku właśnie :cool3:
Korenia - dla Amy z przyjemnością zrobię banerek
Aniu - ja tam nie widzę w kaloszach nic śmiesznego, bo to super sprawa jak jest mokro i prawdopodobnie też się zaopatrzę.

Posted

Aniu gdybym miała psa ktory wymaga sporo ruchu bo inaczej w domu marudzi to takze zaopatrzylabym sie w jakies nieprzemakalne wysokie butki.. bo wiadomo lepiej isc i nie narzekac ze przemakaja buty, ze po co mi taki pies czy cos... ;) a moj Miki? nienawidzi deszczu :) tak jak i ja :P a ze moj pies nawet an dwor nie chce wyjsc jak pada to musialam mu kupic pelerynke :placz: nawet kochana nie wiesz jak trudno dostac dla psa peleryne NORMALNA, prawie oszalałam... :roll: jakies kapturki,kieszonki, sukienki :-o ale znalazłam zwykla czarna :evil_lol:

Posted

matko, impreza za impreza:multi:
w ciag alkoholowy wpadniemy:evil_lol:
a ja mam buty trekingowe, jezeli kosztowaly odpowiednia sume sa swietne i dlugo sluza (mam tez takie za 120 zl z makro - do d..)
kalosze tez mam, ale uzywam zwykle na grzybach;)

Posted

Eria:to ja wam dam okazję do picia : wczoraj oficjalnie mamie powiedziałam ze Kreon zostaje :loveu: nie była w ogóle zdziwniona , i właściwie od wczoraj Kreon oficjlnie jest MOIM psem
:multi: :multi: :multi:

no to pijemy :drink1: :drink1: :drink1: :laola:
no i prosze pijaczki juz od samego rana leca z alkocholem ;)