Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czekałam równo do 15 -nie przyszli. :angryy:

za to na spacerku spotlkaliśmy tą 3 miesięczną sznaucerkę olbrzymkę o której wcześniej już pisałam kiedyś. No i cóż..... jak to bywa z psami z pseudohodowli, sznaucera przypomina tylko trochę....:roll:
Ale najważniejsze że państwo bardzo ją kochają i dbają o nią :lol: Karmią ją royalem, odwiedziła już fryzjera (coprawda gorszego nie mogli chyba wybrac;),ale cóż...).
I wiecie jak mała się nazywa ?? :cool3::cool3::cool3::cool3: otóż nazywa się... FOXI :evil_lol::evil_lol:
mam fotki:eviltong:

Posted

to ta mała :lol: amerykanem nie będzie więc średnio jest w moim typie:lol: ale słodka jest,jak to szczenior:loveu:
o jej częściowej sznaucerkowatości świadczy przede wszystkim to ucho...które się nieciekawie układa... Pani od Figi uważa że to może być z powodu jakiegoś niedoboru :roll: ale jeśli ona jest royalem karmiona to nie wiem...

i łoś w nowym kagańcu ;)

więcej jutro, a jak pogoda dopisze tak jak dziś to zrobię większą sesję bo nic mnie wiązać w domu nie będzie :p

aha i byłam u pani wet. ma tam jakieś problemy z załatwieniem papierka z zusu, ale do piątku powinna mieć komplet :)

Posted

sota36 napisał(a):
No wlasnie - kelic! A moze tez cos na poprawe chrzastki? Nie wiem... Ale i tak slodziak z niej!

chrząstka powiina się sama utwardzić niedługo!

Posted

a mój ideał sznaucera wygląda tak...

a ogólnie im więcej futra na łapach tym lepiej:evil_lol:
alem się znowu rozmarzyła :loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
czekałam równo do 15 -nie przyszli. :angryy:

I wiecie jak mała się nazywa ?? :cool3::cool3::cool3::cool3: otóż nazywa się... FOXI :evil_lol:

A to chamy :angryy:.

Foxi :evil_lol:. Dobrze, ze nie Kreosia :eviltong:, albo Kreonia :P.

Posted

A mój ideał mieszka w Falenicy i wabi się ONTARIO z Tartaku - jak chcesz to zapodam Ci jutro jego fotę, tylko mi przypomnij:diabloti:

Eria w jakim PS robisz cuda????????:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
A mój ideał mieszka w Falenicy i wabi się ONTARIO z Tartaku - jak chcesz to zapodam Ci jutro jego fotę, tylko mi przypomnij:diabloti:

Eria w jakim PS robisz cuda????????:razz:

a Ty myślisz że ja nie wiem jak Ontario wygląda ?! :evil_lol::loveu::loveu::loveu:
ale bardziej podoba się mi Tadek :loveu::loveu::loveu:

tzn jakie cuda:evil_lol: mam angielską wersje 7.0 i polski CS:lol:

Posted

[quote name='eria']a Ty myślisz że ja nie wiem jak Ontario wygląda ?! :evil_lol::loveu::loveu::loveu:
ale bardziej podoba się mi Tadek :loveu::loveu::loveu:

tzn jakie cuda:evil_lol: mam angielską wersje 7.0 i polski CS:lol:
jo niy wiym, roz dzielnicowy, roz jakis Tadek sie Ci podobo! Dziolcha - skuncz kaprysic i bier sie za dzielnicowego!

Posted

Tadek to pies !!

a dzielnicowy to swoja drogą:loveu::loveu::loveu:

fotki wczorajsze bo dzisiaj znowu pogoda do bani

Foxi i Figa

Łoś

Foxi,Figa,Hekcio