eria Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 na Jadzię to zawsze można liczyć !! :loveu: dostaniesz fotki na PW :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A myślałaś, że ja tu nie zajrzę???:angryy::eviltong::crazyeye: - więc zajrzałam:evil_lol::diabloti::loveu: Quote
panienkabubu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Eloł obrażalska :loveu: Ze względu na to, że Twoje psiórki luuuubią się bawić, moje od niedawna też :evil_lol: :modla: proszę o pomoc w wyborze zabawki, którą będzie dało się daleko rzucać i która przeżyje dłużej niż miesiąc :lol: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:eviltong: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 panienkabubu napisał(a):To się poobrażała :evil_lol: ale na mnie nie powinna:shake: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Kasiu Bubu- przy trzech bernardynach to ja nie wiem czy cokolwiek wytrzyma przez miesiąc :diabloti: możesz spróbować z taką piłką na sznurku, ale do takich wielkich mord to musi dużo większa być niż nasza. ;) czy ja powiedziałam że się obraziłam ? :) po prostu na czas nieokreślony nie będzie fot , bo nie ma chętnych by moje psy oglądać to się narzucać z codziennymi fotami nie będziemy :) myślę że raz w miesiącu po 5 fotek wystarczy :) Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 eria napisał(a):Kasiu Bubu- przy trzech bernardynach to ja nie wiem czy cokolwiek wytrzyma przez miesiąc :diabloti: możesz spróbować z taką piłką na sznurku, ale do takich wielkich mord to musi dużo większa być niż nasza. ;) wow jesteś:multi: Quote
Dobcia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Aniu, co to za ociąganie:mad: No gdzie te fotki na PW? No gdzie?:mad: Albo może wstaw je tutaj, będzie szybciej:cool3: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 eria napisał(a):Jadziu masz PW :p a ja:angryy::mad: teraz to ja mam focha:angryy: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 KReoś jest cudownym zarośniętym czarnuszkiem:loveu: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 i do tego nieznośnym, pyskatym, nachalnym,bezczelnym,złośliwym i długo by jeszcze wymieniać można :evil_lol: Quote
ariss Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 eria napisał(a):i do tego nieznośnym, pyskatym, nachalnym,bezczelnym,złośliwym i długo by jeszcze wymieniać można :evil_lol: czyli jak można takiego niekochać:evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Złośliwy??? Nie wierze:evil_lol: Ale Foxia za to jest wcieleniem samych dobrych cech:cool3: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 jest złośliwy i nikt mi nie wmówi że psy nie znają czegoś takiego jak złośliwość !! CODZIENNIE wieczorem jak kładę się spać, wyłączam komputer, gaszę wszystkie światła, kładę się wreszcie pod ciepła kołderkę, wtulam się w podusię i już - już ogarnia mnie taki błogostan, już sobie pięknie przysypiam :loveu::loveu: aż tu nagle pies wstaje i złośliwie idzie PIĆ ! i pije,i pije i pije ...a ja bidula muszę wstać i tą durną mordę wredną wytrzeć, bo bym miała cały pokój w wodzie jakby się otrzepał. I tak jest dzień w dzień !! tak może 10 minut po tym jak się położę spać . aaa jeszcze sie nie chwaliłam że Kreoś już ma nowy kaganiec :multi::multi::multi: fizjologiczny :loveu: dla sznaucera olbrzyma suki :evil_lol::loveu: a Foxi - Foxi jest rozpuszona , bezczelna, ale nie tak nachalna jak Kreon :) aa i bym zapomniała o pewnej cesze obydwojga - są ba cholernie uparte !! Quote
panienkabubu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nie wiem czy nie wolałabym jakiejś gumowej wielkiej piłki :hmmmm: Kiedyś widziałam takie coś trójramienne, co pies może złapać w dziub i można się z nim przeciągać... Nie wiem jak się to nazywa :hmmmm: Dawaj foty nie marudź! Quote
panienkabubu Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Mam na myśli coś takiego http://animalia.pl/produkt.php?id=4793 tylko nei wiem jaki rozmiar :hmmmm: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 panienkabubu napisał(a): tylko nei wiem jaki rozmiar :hmmmm: największy ! :evil_lol: Quote
Agushka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A ja tu wczoraj byłam i foty widziałam:evil_lol:I nawet zastanowiłam się, co je Kreoś, bo mu już tylko koniec czegoś tego z dzioba zwisa:evil_lol:http://i19.tinypic.com/7xy8kt1.jpg Nie pisałam, bo ja właśnie szukam asta dla znajomych i wczoraj z zaparciem godnym tej sprawy oglądałam wszystkie bullowate do adopcji i tak się tym zajęłam, że już na pisanie nie było czasu :) Proszę mi tu się nie obrażać i dawac foty! I jeśli mogłabym wyrazić specjalną prośbę, to chętnie (oprócz psów oczywiście) bym pooglądała piękno natury uchwycone aparacikiem Erii:loveu: Quote
eria Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 cześć Aguś ! piękno natury to na wiosnę :evil_lol: teraz natura nie jest piękna :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czesc! Patrze, że znowu nowy banerek masz :cool3: faajny :D Quote
Dobcia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A właśnie, że ja ci wmówię, że Kreon nie jest złośliwy! Nie... nie wmówię, a wyjaśnię, że gdyby on na prawdę był złośliwy, poczekałby aż zaśniesz kamiennym snem... po czym poszedł się dopiero napic i zalał ci cały pokój!:eviltong: A to aniołek jest, nie widzisz?:cool3: Czeka aż zagrzejesz sobie miejsce w łóżeczku, po czym zadba, żebyś tuż przed zaśnięciem jeszcze się dotleniła, przy okazji obcierając mu mordkę, a potem już daje ci spokój:evil_lol: Zwierzaki może są uparte, ale złosliwośc to cecha ludzi:p Super z tym kagańcem:) Quote
Recommended Posts