sota36 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dzien dybry!!! A my dzis na kopalnie - Jezu - ale mam pietra! Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria']to na dobranoc wklejam jeszcze moje cudowne pyszczole kreonek slicznie ostrzyzony,na dlugo mu wystarcza takie strzyzenie? Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Eria przyznaj sie ze nie szczepiłąs jej przeciw wsciekliznie :mad: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 SOTA36 - na jaką kopalnie ??? :-o APSA - nie wiem co kombinujesz ale podeślę Ci na PW w oryginalnym rozmiarze mój ulubiony portret :loveu: wściekłej sikorki nie zauważyłam, ale wiesz na naszych polach wron ostatnio dużo.......:cool3: Milena182 - Kreonowi w przeciwieństwie do Figi sierść bardzo wolno odrasta, myślę że 4 miesiące powinno wystarczyć, Figa po dwóch jest już jak CTR:evil_lol: Usia - i to mówi ta której psy urządzają sobie imprezy, a potem walają się wszędzie puste flaszki, papierochy o stanikach nie wspominając :diabloti: Madzia, Zuzola - jak zawykle miło Was widzieć :) A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY KOCHANI!! Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dziendoberek wszystkim :) uwiebiam twoja galerie:loveu: nawet ten wampir Foxi mnie ztad nie wygodni :evil_lol: a takie pytanko, ile razy w roku strzyzesz Kreona? i podcinasz mu Brode i grzywke? i wogole co ty robisz ze on tak cuuudnie wyglada:loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 ja go mam dopiero od 3 lipca - więc nie wiem ile razy w roku. Od lipca był dwa razy strzyżony, ale za pierwszym razem to było raczej tylko doprowadzenie go do jako takiego stanu, był za chudy żeby g tak krótko obcinać jak jest teraz. Normalnie, to myślę że co 4 miesiace mu napewno wystarczy, wiec 3-4 razy w roku, więcen nie. Nic mu nie podcinam !!!!!!!!!! grzywka mu musi odrosnąć bo nasz Nitencja się zagalopowała i ciachnęła za bardzo ;) i teraz zapuszczamy taką jaka powinna być więc bron boże daleko z nożyczkami :cool3: bo ja w ogóle lubię psy którym oczu nie widać :loveu: A broda też się dopiero regeneruje bo była przerzedzona , bo miał mnóstwo dredów. Cieszę się że lubisz naszą galerię :loveu: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tak czesto bedziesz go strzygla:crazyeye: a ja mialam w planach preziucha raz dwa razy w roku ciachac, na lato zeby mu za goraco nie bylo... z tego wszystkiego zapomnialam ze masz go od niedawna, tak swietnie wyglada ze gdybym niewiedziala to do glowy by mi nieprzyszlo ze on ze schroniska :) Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 no sznaucery tak własnie czesto się strzyze (mówię o niewystawowych żeby się fachowcy nie czepiali). Figa jest jeszcze częściej u fryzjera, strasznie szybko zarasta !! A Prezesa to narazie nie ma po co do fryzjera prowadzać i nie zapowiada sie żeby była taka potrzeba;) poczciwe spojrzenie Kreosia Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eria prezes byl calkiem niedawno u fryzjera, i musze przyznac ze calkiem szybko mu ta siersc rosnie, fryzjerka sciela mu prawie cala brode i grzywke:angryy: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 furciaczek napisał(a):eria prezes byl calkiem niedawno u fryzjera, i musze przyznac ze calkiem szybko mu ta siersc rosnie, fryzjerka sciela mu prawie cala brode i grzywke:angryy: zmieńcie fryzjerkę :angryy: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 juz to zrobilam:diabloti: stwierdzila ze tak go obciela bo sie strasznie wiercil... a podobno mialabyc dobra:shake: a ty mnie tu niezagaduj tylko wstaw jakies nowe foteczki:evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 teraz dopiero zauwazylam nowe zdiecie Kreona:loveu: cuuudny:loveu: ale chyba ktos mu zle uszy ciachnal...albo ja sie nie znam:oops: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 zamordowałabym tego partacza co mu te uszki ciachnął :angryy: :angryy: :angryy: :chainsaw: :plzdie: :2gunfire: :evil: :snipersm: Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Przyłączyła się czyjaś sliczność do spacerku :loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='haska_12'] Przyłączyła się czyjaś sliczność do spacerku :loveu: ta pięknośc chodzi z nami na spacerki codziennie rano i po południu od ponad dwóch lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A moje psiunie wcinają kosteczki które dostały od Iny, ale Kreonek ze względu na zjechane zęby nie umie sobie z tym poradzić:-( a no i mam piękne pozowane foteczki świeżutkie:cool3: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ależ cudowne te Twoje psiulce :loveu: :loveu: :loveu: Kreon jest rewelacyjny!!!!! prawdziwe cudo przygarnęłaś :klacz: wspaniale już wygląda :loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Cześć Waszko, dawno Cie nie było , a tu ciągle nowe foteczki wklejam :loveu: Quote
milena182 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria'] te sa swietne:evil_lol::cool3: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hej:) duzo fotek, ladnych w dodoatku:loveu: ciagle tego olimpusa meczysz?:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria'] Pełno nowiutkich fotekpięknych fot, miło było to wszystko nadrobić:loveu: Tu wyszły super:loveu::lol::loveu: I z Hektorkim także:loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 no niestety ciągle jeszcze usiłuję z tego grata coś wyciągnąć. po necie już powstawiałam ogłoszenia że go chcę sprzedać, ale narazie bez odzewu:roll: Quote
wiq Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 mam nadzieje, ze ktos sie skusi, bo jak na grata to niezle jeszcze ciagnie:) Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='eria'] cześć :multi::multi: super Ci się udało ich uchwycić :multi: jakby specjalnie pozowali :D Quote
Recommended Posts