Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SOTA36 - na jaką kopalnie ??? :-o
APSA - nie wiem co kombinujesz ale podeślę Ci na PW w oryginalnym rozmiarze mój ulubiony portret :loveu: wściekłej sikorki nie zauważyłam, ale wiesz na naszych polach wron ostatnio dużo.......:cool3:
Milena182 - Kreonowi w przeciwieństwie do Figi sierść bardzo wolno odrasta, myślę że 4 miesiące powinno wystarczyć, Figa po dwóch jest już jak CTR:evil_lol:
Usia - i to mówi ta której psy urządzają sobie imprezy, a potem walają się wszędzie puste flaszki, papierochy o stanikach nie wspominając :diabloti:
Madzia, Zuzola - jak zawykle miło Was widzieć :)

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY KOCHANI!!

Posted

Dziendoberek wszystkim :)

uwiebiam twoja galerie:loveu: nawet ten wampir Foxi mnie ztad nie wygodni :evil_lol:

a takie pytanko, ile razy w roku strzyzesz Kreona? i podcinasz mu Brode i grzywke? i wogole co ty robisz ze on tak cuuudnie wyglada:loveu:

Posted

ja go mam dopiero od 3 lipca - więc nie wiem ile razy w roku. Od lipca był dwa razy strzyżony, ale za pierwszym razem to było raczej tylko doprowadzenie go do jako takiego stanu, był za chudy żeby g tak krótko obcinać jak jest teraz. Normalnie, to myślę że co 4 miesiace mu napewno wystarczy, wiec 3-4 razy w roku, więcen nie.
Nic mu nie podcinam !!!!!!!!!! grzywka mu musi odrosnąć bo nasz Nitencja się zagalopowała i ciachnęła za bardzo ;) i teraz zapuszczamy taką jaka powinna być więc bron boże daleko z nożyczkami :cool3: bo ja w ogóle lubię psy którym oczu nie widać :loveu:
A broda też się dopiero regeneruje bo była przerzedzona , bo miał mnóstwo dredów.
Cieszę się że lubisz naszą galerię :loveu:

Posted

tak czesto bedziesz go strzygla:crazyeye: a ja mialam w planach preziucha raz dwa razy w roku ciachac, na lato zeby mu za goraco nie bylo...

z tego wszystkiego zapomnialam ze masz go od niedawna, tak swietnie wyglada ze gdybym niewiedziala to do glowy by mi nieprzyszlo ze on ze schroniska :)

Posted

no sznaucery tak własnie czesto się strzyze (mówię o niewystawowych żeby się fachowcy nie czepiali). Figa jest jeszcze częściej u fryzjera, strasznie szybko zarasta !! A Prezesa to narazie nie ma po co do fryzjera prowadzać i nie zapowiada sie żeby była taka potrzeba;)
poczciwe spojrzenie Kreosia

Posted

furciaczek napisał(a):
eria prezes byl calkiem niedawno u fryzjera, i musze przyznac ze calkiem szybko mu ta siersc rosnie, fryzjerka sciela mu prawie cala brode i grzywke:angryy:

zmieńcie fryzjerkę :angryy:

Posted

[quote name='haska_12']
Przyłączyła się czyjaś sliczność do spacerku :loveu:
ta pięknośc chodzi z nami na spacerki codziennie rano i po południu od ponad dwóch lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A moje psiunie wcinają kosteczki które dostały od Iny, ale Kreonek ze względu na zjechane zęby nie umie sobie z tym poradzić:-(
a no i mam piękne pozowane foteczki świeżutkie:cool3:

Posted

no niestety ciągle jeszcze usiłuję z tego grata coś wyciągnąć. po necie już powstawiałam ogłoszenia że go chcę sprzedać, ale narazie bez odzewu:roll: