Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie orientuję się w przepisach niestety :shake:
byłam w 2 salonach i tam jednak zawsze były kafelki, ogrzewanie, itp luksusy ;);)

super, że udało się ze stażem! :multi:

Posted

znam osoby które z powodzeniem robią to w mieszkaniu :lol: nawet w bloku ;)

a czy się udało ze stażem to jeszcze nie wiem- znaczy się - nigdy nic nie wiadomo, mam nadzieję że żaden hak się nie pojawi :)
A ta wetka ma wręcz idealne dla mnie godziny pracy ! Od 9-11 a potem od 15 do 20 czyli przerwa w środku w sam raz na spacer z psami :)

Posted

Eria trzymam kciuki za staż , załatwiana sporo przynajmniej u mnie tak było ( w UP pod górkę wszystko ) ale warto i nauczysz się na pewno wiele :)

Zdjęcia jak zwykle cuuudne , ale jak się ma takie piękne psy i talent to nie ma się czemu dziwić :)

miziaki za uszkami dla psiaków

Posted

wróciłam ze spacerku z przygodami :evil_lol: Wybiegiwałam psy piłeczką i mijała nas - oczywiście dość daleko drobnej postury kobieta z ONkowatym psem na flexi..... No i spoko, Kreon go nawet nie widział bo była piłeczka:evil_lol: a tamta kobita leciała jak szmata ciągnięta przez swojego psa. W ogóle nad nim nie panowała :shake:
No ale nas minęli, zrobili okrążenie w parku i nagle patrzę, pędzi ten pies w naszym kierunku :shake: wyrwał się właścicielce razem ze smyczą :shake: Szybko złapałam Kreona , który oczywiście przyjacielskich zamiarów wobec ONa nie miał :cool1: Na szczęście tamten pies okazał się niegroźny, tzn nie zwrócił uwagi na rzucającego się Kreona, tylko na piłkę którą miała Foxi :evil_lol::evil_lol:. Pozwolicie że dzisiaj foteczki wrzucę jak wrócę z urzędu;), bo zaraz wychodzę, czekam tylko aż padnięty Kreon zaśnie snem kamiennym:evil_lol:
jedna na smaka:lol:

Posted

ON wiedział co robi jak zobaczył drącego się kreosia:evil_lol:
To dzisiejsza fotka-takie piękne słońce u Was:eviltong:
Widzisz już mój banerek?

Posted

[quote name='gassira']ON wiedział co robi jak zobaczył drącego się kreosia:evil_lol:
Widzisz już mój banerek?[/quote]
Przeccież u nas też piękne słoneczko dziś świeci:loveu:

A smakowa foteczka miodzio:loveu::loveu::loveu:

Posted

Całe szczęście że ONek był zainteresowany piłką a nie awanturami :) Swoją drogą, to ja jakoś nie mam przekonania do trzymania dużych psów na flexi... Jakieś te smycze mi się wydają niepewne. U mnie tylko Piniek chodzi na takiej a i on czasem potrafi tak szarpnąć że smycz się za bardzo rozciąga. Tina chodzi ładnie przy nodze ale ja i tak muszę czuć smycz owiniętą wokół ręki, jakoś mi się to wydaje pewniejsze...

Śliczna Kreosiowa fotka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']
Eria, zdecydowałaś już?[/quote]
eeeee ....:oops::oops: o czym miałam zdecydować ?:oops:

[quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]najbardziej spacerowy duecik,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]jak zawsze pięknie się prezentuje,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]widać, że kochają aparat i aparat kocha ich[/FONT][/CENTER]
[/quote]
to że się pięknie prezentuje nie znaczy że kocha aparat :evil_lol: Foxi pozuje jak długo trzeba, a Kreon na sam widok aparatu, że go wyciągam, zaczyna się profilaktycznie drzeć. A żeby na fotce nie wyszła drąca japa to albo pokazuję mu piłkę , albo mówię :zobacz kotek albo zobacz-Figa i Hektor:evil_lol:Wtedy jest chwila ciszy którą należy dobrze wykorzystać na zdjęcie:evil_lol:
[quote name='gassira']ON wiedział co robi jak zobaczył drącego się kreosia:evil_lol:
Widzisz już mój banerek?[/quote]
nie, fotka należy do tej samej sesji co niebieskie portreciki Foxi;) chyba niedzielna czy poniedziałkowa sesja:eviltong: Ale dzisiaj u nas też piekne słonko świeci:loveu::loveu: a jakie piękne lodowisko na chodnikach !! :angryy: jak psy pociągną to można nieźle wylądować:angryy: i nawet nie raczyli piaskiem posypać:angryy:

w urzędzie pracy udało mi się super wszystko bez kolejek :lol: Dostałam wniosek do wypełnienia dla wetki... Schody będą przy tych wszystkich papierach które ona musi załatwić :roll: mam nadzieję że się nie zniechęci tym.........:roll: jutro zamierzam do niej iść z tym wnioskiem i najlepiej razem to wypełnic.

Posted

Eria, gratuluję stażu, i trzymam kciuki żeby nic sie nie zmieniło:multi: A co do strzyżenia psów, nesowa fryzjerka pierwszy raz przyjęła nas w kuchni, miała remont w salonie(tym psim oczywiście;)):evil_lol: