wiq Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 nie orientuję się w przepisach niestety :shake: byłam w 2 salonach i tam jednak zawsze były kafelki, ogrzewanie, itp luksusy ;);) super, że udało się ze stażem! :multi: Quote
eria Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 znam osoby które z powodzeniem robią to w mieszkaniu :lol: nawet w bloku ;) a czy się udało ze stażem to jeszcze nie wiem- znaczy się - nigdy nic nie wiadomo, mam nadzieję że żaden hak się nie pojawi :) A ta wetka ma wręcz idealne dla mnie godziny pracy ! Od 9-11 a potem od 15 do 20 czyli przerwa w środku w sam raz na spacer z psami :) Quote
wiq Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 w mieszkaniu tzn na stole w gościnnym? :lol: czy osobne pomieszczenia? jeśli to drugie, to spoko;) Quote
eria Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 hehehe pewno że na stole gościnnym !!! :evil_lol::evil_lol: ewentualnie w kuchni na kredensie !! :evil_lol: Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 jak w kuchni na kredensie to ja jestem pierwszą klientką:evil_lol:;) Quote
Russellka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Foxi jakie cudeńko :loveu: Skąd ja znam te brudne łapki :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Eria trzymam kciuki za staż , załatwiana sporo przynajmniej u mnie tak było ( w UP pod górkę wszystko ) ale warto i nauczysz się na pewno wiele :) Zdjęcia jak zwykle cuuudne , ale jak się ma takie piękne psy i talent to nie ma się czemu dziwić :) miziaki za uszkami dla psiaków Quote
eria Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 wróciłam ze spacerku z przygodami :evil_lol: Wybiegiwałam psy piłeczką i mijała nas - oczywiście dość daleko drobnej postury kobieta z ONkowatym psem na flexi..... No i spoko, Kreon go nawet nie widział bo była piłeczka:evil_lol: a tamta kobita leciała jak szmata ciągnięta przez swojego psa. W ogóle nad nim nie panowała :shake: No ale nas minęli, zrobili okrążenie w parku i nagle patrzę, pędzi ten pies w naszym kierunku :shake: wyrwał się właścicielce razem ze smyczą :shake: Szybko złapałam Kreona , który oczywiście przyjacielskich zamiarów wobec ONa nie miał :cool1: Na szczęście tamten pies okazał się niegroźny, tzn nie zwrócił uwagi na rzucającego się Kreona, tylko na piłkę którą miała Foxi :evil_lol::evil_lol:. Pozwolicie że dzisiaj foteczki wrzucę jak wrócę z urzędu;), bo zaraz wychodzę, czekam tylko aż padnięty Kreon zaśnie snem kamiennym:evil_lol: jedna na smaka:lol: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ON wiedział co robi jak zobaczył drącego się kreosia:evil_lol: To dzisiejsza fotka-takie piękne słońce u Was:eviltong: Widzisz już mój banerek? Quote
Doginka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='gassira']ON wiedział co robi jak zobaczył drącego się kreosia:evil_lol: To dzisiejsza fotka-takie piękne słońce u Was:eviltong: Widzisz już mój banerek?[/quote] Przeccież u nas też piękne słoneczko dziś świeci:loveu: A smakowa foteczka miodzio:loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 co za przygoda! dobrze ze psy całee...:eviltong: Eria, zdecydowałaś już? Quote
Agushka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Całe szczęście że ONek był zainteresowany piłką a nie awanturami :) Swoją drogą, to ja jakoś nie mam przekonania do trzymania dużych psów na flexi... Jakieś te smycze mi się wydają niepewne. U mnie tylko Piniek chodzi na takiej a i on czasem potrafi tak szarpnąć że smycz się za bardzo rozciąga. Tina chodzi ładnie przy nodze ale ja i tak muszę czuć smycz owiniętą wokół ręki, jakoś mi się to wydaje pewniejsze... Śliczna Kreosiowa fotka :loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jakie śliczne fotki kropelkowej Foxi:loveu: Trzymam kciuki za staż;) Kroś Cię chciał obronic:cool3: Quote
basia bonnie Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 u nas tez takie piękne słońce :loveu: kciuki mocno trzymamy! :) Quote
WinterGirl Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]najbardziej spacerowy duecik, jak zawsze pięknie się prezentuje, widać, że kochają aparat i aparat kocha ich[/FONT][/CENTER] Quote
eria Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Helga&Ares'] Eria, zdecydowałaś już?[/quote] eeeee ....:oops::oops: o czym miałam zdecydować ?:oops: [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]najbardziej spacerowy duecik,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak zawsze pięknie się prezentuje,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]widać, że kochają aparat i aparat kocha ich[/FONT][/CENTER] [/quote] to że się pięknie prezentuje nie znaczy że kocha aparat :evil_lol: Foxi pozuje jak długo trzeba, a Kreon na sam widok aparatu, że go wyciągam, zaczyna się profilaktycznie drzeć. A żeby na fotce nie wyszła drąca japa to albo pokazuję mu piłkę , albo mówię :zobacz kotek albo zobacz-Figa i Hektor:evil_lol:Wtedy jest chwila ciszy którą należy dobrze wykorzystać na zdjęcie:evil_lol: [quote name='gassira']ON wiedział co robi jak zobaczył drącego się kreosia:evil_lol: To dzisiejsza fotka-takie piękne słońce u Was:eviltong: Widzisz już mój banerek?[/quote] nie, fotka należy do tej samej sesji co niebieskie portreciki Foxi;) chyba niedzielna czy poniedziałkowa sesja:eviltong: Ale dzisiaj u nas też piekne słonko świeci:loveu::loveu: a jakie piękne lodowisko na chodnikach !! :angryy: jak psy pociągną to można nieźle wylądować:angryy: i nawet nie raczyli piaskiem posypać:angryy: w urzędzie pracy udało mi się super wszystko bez kolejek :lol: Dostałam wniosek do wypełnienia dla wetki... Schody będą przy tych wszystkich papierach które ona musi załatwić :roll: mam nadzieję że się nie zniechęci tym.........:roll: jutro zamierzam do niej iść z tym wnioskiem i najlepiej razem to wypełnic. Quote
despera Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Eria, gratuluję stażu, i trzymam kciuki żeby nic sie nie zmieniło:multi: A co do strzyżenia psów, nesowa fryzjerka pierwszy raz przyjęła nas w kuchni, miała remont w salonie(tym psim oczywiście;)):evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 moze trzeba iść z papierami i dobra bombonierką :evil_lol: Quote
Paulina. Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Eria, ja tez gratuluje stażu !! :multi: A chodniki u nas takie same :angryy: Do szkoły szłam trawą :roll: Quote
eria Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 co ogląda Kreoś ???? :cool3::loveu: Kreoś ogląda daniele :razz: Quote
panienkabubu Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 eria musisz coś postawić za ten staż, nie myśl, że fotkami się zadowolimy :evil_lol: gratuluję :loveu: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 http://i16.tinypic.com/8aezz85.jpg Jaki zapatrzony :D http://i19.tinypic.com/81i2qg1.jpg Przypomina mi białą kozę :evil_lol: http://i14.tinypic.com/6xqq3d4.jpg :loveu: Quote
eria Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 jeszcze nie ma czego gratulować...już mam czarne myśli jeśli chodzi o te papierki które wetka musi załatwić Quote
Recommended Posts