Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry dziewczynki :multi: tzn nie taki dobry bo leje jak z cebra:cool1: musiałam odbębnić spacer, a teraz przyjdą do babci goście :lol: co wiązało się z pobudką o 9 nad ranem (miałam budzik na 8.30 ale nie dałam rady, musiałam przestawić na 9 i chociaż te 30 min pokimać jeszcze:evil_lol:).
A teraz zrobiłam dzbanek gorącej herbaty, którą będę popijać cały dzień. Już pomijam fakt że strasznie mnie piecze środkowy palec bo se go tymże dzbankiem sparzyłam:evil_lol:
noo czas na zapowiedziane błękitne portreciki:loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Jakie cudne foty:loveu: Nie będę cytować bo musiałabym chyba wszystkie:loveu: A Kreoś jaki ciciaty, ale loczków nie ma, jak ty to robisz? A broda jest świetna, Aniu nie narzekaj! Mizianko dla psiaków:loveu:

Posted

Kurczę Eria jakie świetne zdjęcia !! Błękitna Foxi :loveu::loveu:
Ostatnia fota Łosia :loveu:

Widzę iz zrobiłas sobie nowy banner i av :loveu: Ale mój i tak ładniejszy :diabloti:

Posted

<-- jaka fajna emotka :) Rzeczywiscie pasuje do Kreona. A on ma brodę piękna :loveu: A Foxi, jak Foxi - :loveu: nic dodac nic ujac. Jak zawsze piekna.

Posted

[quote name='zuzolandia']
piekneeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!! czasem cosik CI wyjdzie hihihihihihihih[/quote]
mosz przegwizdane !

wcale się nie rozpływom przed lustrem w chwili obecnej a przyszłość planuję :evil_lol::evil_lol:

Posted

co będzie po kursie groomingu - w październiku tego roku... tzn gdzie będę zaczynać. Napewno nie żaden lokal - bo na opłaty na wystarczy:roll: ... Najprawdopodobniej w domu ale mam jeszcze jeden niesmiały pomysł ale nie wiem jak to wygląda z prawnego punktu widzenia... Mam kawałek ogródka blisko domu i gdyby tam postawić najprostszą drewnianą altankę.... pociągnąć prąd z domu........ no ALE własnie nie wiem czy zgodne z prawem by coś takiego było...:roll:
noo i takie własnie myśli mną miotają :evil_lol:

a póki co -jutro jadę do urzędu pracy załatwiać staż. Znaczy się dowiedzieć się co i jak, wziąć wniosek do wypełnienia dla weta itp. Wetka dwa domy ode mnie zgodziła się przyjąć mnie na staż :) niestety etatem się to napewno nie skończy, ale zawsze się czegoś nauczę i w domu tej kasy nie wysiedzę.