Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysępiłam aparat i przewiduję jutro świeże foty :cool3:jako że mróz znacznie u nas zelżał :)

więc gratisik
moment złapania piłki przez Foxi hehe

a tu ossssstryyy zakręt bo za daleko pobiegła

Posted

Eria , dawno mnie u Was nie było ,oczywiście nie przeczytałam wszystkiego , pooglądałam tylko cudne zdjęcia , jak Ty to robisz że są takie piękne :)
Zwierzaki cudne :)
Obiecuję częściej do Was zaglądać , już dodałam Waszą galerię do ulubionych więc nie będę miała problemów ze znalezieniem Was .

Na ostatnim zdjęciu Foxie naprawdę wygląda jakby coś się jej z kręgosłupem działo - ale zdjęcie rewelacyjne .

Pozdrawiam z życzeniami późno noworocznymi , niech się Wam wiedzie w Nowym Roku.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
...Na ostatnim zdjęciu Foxie naprawdę wygląda jakby coś się jej z kręgosłupem działo - ale zdjęcie rewelacyjne.

Foxi tańczy breka:diabloti::razz::multi::loveu:

Posted

cześć dziewczynki - z sesji niestety wiele nie wyszło bo pada śnieg z deszczem:placz: ale mam kilka fotek, które muszą przejść przez trzy programy graficzne :evil_lol: Poznaliśmy dziś nową koleżankę :loveu::loveu: Przeurocza malutka młodziutka sunia, zabrana z tego samego schroniska co moje futra :loveu: mała ma tak słodką mordeczkę że musiałam w ten deszcz ze śniegiem wyjąć aparat i ją ufocić :loveu: sami zobaczycie:loveu:

Rudzia ja też Was zaniedbałam:oops: ale dziś napewno zajrzę :loveu:

Posted

ta nowa psina to taka nieokudłaczona Foxi-one są naprawde podobne jak się mocniej przyjżeć,a jak psiula zacznie się niedługo uśmiechać to już w ogóle;):p

Posted

Hamująca Foxi najlepsza ! :loveu: Małe Rude tez! :lol:

Eria mam pytanie, Ty Kreonowi nie zakładasz na wszystkie spacery kubraka? Bo tak sobie myśle.. jak moją juz przyzyczaiłam to czy ma ciągle chodzic? Boję się, ze albo ją przewieje, albo się przegrzeje....

Posted

Paulinaaa napisał(a):

Eria mam pytanie, Ty Kreonowi nie zakładasz na wszystkie spacery kubraka? Bo tak sobie myśle.. jak moją juz przyzyczaiłam to czy ma ciągle chodzic? Boję się, ze albo ją przewieje, albo się przegrzeje....

czasem mi się zapomni :oops: jak dzisiaj - a śnieg z deszczem i pies przyszedł cały mokry do domu i miałam więcej roboty , czasem celowo nie zakładam jak idziemy na intensywne wybieganie, a zazwyczaj zakładam jak idziemy na spacer z Figą i Hektorem,bo dla Kreona to raczej spokojny spacer ,nie rusza się intensywnie więc mu cieplej w kubraczku.

Posted

Ostatni wpis w tej galerii miała chyba z 500 stron temu:cool3: Ale przynajmniej wiem że tu nie jest nagadane tylko gospodarz codziennie fotkami rozpieszcza:loveu:

Posted

Kasia nie czytasz postów :mad: to nowa koleżanka !

a teraz mieliśmy niespodziewany fajny spacerek :lol: deszcz pada więc chciałam zrobić tylko szybką rundę po polu żeby sie psy załatwiły, no ale spotkałam Hektora :evil_lol: no to co -robimy rundę ? no to idziemy :evil_lol: no i już miałam zakańczać spacer a tu nagle spotkaliśmy Gaję i Sonię ( jak ktosik ciekawy odsyłam na naszą www) . No i jej pani pyta - to co idziemy dookoła laskiem ?? :evil_lol: no i uznałam że psy już i tak są mokre i uciorane więc całym stadem (3 ludzi i 5 psów ) poszliśmy :lol:.
No mowa oczywiście była o zboczeńcu ( bo ta pani też w sprawę zaangażowana ;):evil_lol:) więc było wesoło :evil_lol:
Fajne są takie nieplanowane spacerki - mimo deszczu było przyjemnie :lol:

sznaucerka Balbina - rozpieszczam chyba za bardzo hihi