Usia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Eria słonce jeszcze pytasz dawaj i nie gadaj Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Usia napisał(a):Eria słonce jeszcze pytasz dawaj i nie gadaj noooooooooooooooooo powiedzialam inteligentnie.... Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Na początek dwa cudne portreciki, Kreon tu przepięknie wyszedł :loveu: straszyć bedziemy potem:diabloti: wielki nochal szczęście najepsi kumple pozowanie pozowaniem, ale ja bym tak coś zjadła:cool1: dawaj żesz tą piłkę no nareszcie :multi: zachd słońca...a po zachodzie zacznie straszyć :scared: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jakie cuda:loveu: :loveu: umieram z milosci do Kreona:loveu: prawdziwy z niego przystojniak:loveu: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witanko ;-)......uuuuuuu ilez nowych fotekkkk , czyzby aparacik dostal nowe zycie ??? hehehe.... co do wielkiego nosa ;-)..... Kreos nie chwal sie ...Zuzinka ma wiekszyyyy i lepszejszyyy heheheh ;-) Kusiolki robolki ;-) Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 czy większy to się zobaczy na wspólnym spacerku, jak tylko cieczka się skończy Zuzi :cool3: a fotek to mam jeszcze sporo. aparat nawet współpracuje, chyba się zorientował że mam zamiar się go pozbyć.... Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No to bedziem mierzyc nochole ;-) hehee Podjade z tymi dokumentami ... tak miedzy 21 a 2130.... No martwe sprzety maja to do siebie ze w momencie gdy mowi sie o ich wymianie dostaje nowego powera i działaja bez zarzutu ehheeh ;-) bestyje ... Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia']No to bedziem mierzyc nochole ;-) hehee Podjade z tymi dokumentami ... tak miedzy 21 a 2130.... No martwe sprzety maja to do siebie ze w momencie gdy mowi sie o ich wymianie dostaje nowego powera i działaja bez zarzutu ehheeh ;-) bestyje ... Ze co??? Czy Ty nos nie łobrazosz??? Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Jola Ty oglądej zdjęcia a nie czepiej sie naszej Zuzoli , bo to w końcu galeria :evil_lol: Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 ciemno się zrobiło to trza Was trochę postraszyć !!! BUUUUUUU !!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 umarlam ze smiechu:lol: hehe wiem ze to mialobyc straszne ale niewytrzymalam:evil_lol: swietne poprostu swietne... sama bym chciala miec takiego wampirka zebym mogla sasiadow straszyc:diabloti: Quote
sota36 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No jaka delikatna!!! No dobra ogladam - i powiem jedno - no normalnie stRach! takie to ostaniie zdjecie - uciekam, bom stachliwo - ale WROCE!!!! Quote
Usia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Eria jak masz takie psy to po co uciekać :p ?? Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 a kto tu mówi o uciekaniu ?? :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='eria']ciemno się zrobiło to trza Was trochę postraszyć !!! BUUUUUUU !!!!!!!!!!!!! hihihihihiiiiiiiiiiihihihihihi.........uuuuuuuuuuuuuuuuuuu........ i gdzie ta groza eheehhhhhhhhhhhhhheeeeeeeee??????? jezorek upaprany eheh a moze ona ma go taki co ??? przejaw złego charakterku ???? .......eeeeeeee zartowałam ;-) Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 czekaj jak przyjedziesz taka bestia Cię napadnie zaraz od wejścia :evil_lol: :diabloti: to się zaczniesz bać :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Przekupie potfforka ;-) i po strachu bedzie hehehe Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 no to akurat jest jednyny sposób na Foxi , za żarcie wszystko zrobi, nawet puści piłeczkę a co do piłeczki : nie dam , nie puszczę , moja zabawka !!! Quote
dtos_rybnik Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 eria napisał(a):czekaj jak przyjedziesz taka bestia Cię napadnie zaraz od wejścia :evil_lol: :diabloti: to się zaczniesz bać :evil_lol: tak bede sie bał że mnie zaliże na śmierć :lol: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Byłach i zyja ;-) .. Foxi z wampirka to mo chyba ogon heeheh.... przywitały mnie milusio i całusnie oba psioczki ...miodziooo ...na zywca sa jeszcze sliczniejsze ;-)... mozecie mi zazdroscic a co ...;-) Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 to na dobranoc wklejam jeszcze moje cudowne pyszczole Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Jakie piękne portreciki :loveu: Kreon powalił mnie swoimi oczkami ( Kreonowi pasuje bardzo ta obroża, i wogle czerwony kolorek ) Foxi jak zawsze- olśniewający uśmiech :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='eria']to na dobranoc wklejam jeszcze moje cudowne pyszczole aaaaaaaaaaaaaaaaaahhh moje miłosci dwie :loveu: :loveu: :loveu: od razu lepiej mi sie spi :loveu: dobranooooc :buzi: Quote
Recommended Posts