Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na początek dwa cudne portreciki, Kreon tu przepięknie wyszedł :loveu:
straszyć bedziemy potem:diabloti:

wielki nochal

szczęście

najepsi kumple

pozowanie pozowaniem, ale ja bym tak coś zjadła:cool1:

dawaj żesz tą piłkę

no nareszcie :multi:

zachd słońca...a po zachodzie zacznie straszyć :scared:

Posted

Witanko ;-)......uuuuuuu ilez nowych fotekkkk , czyzby aparacik dostal nowe zycie ??? hehehe.... co do wielkiego nosa ;-)..... Kreos nie chwal sie ...Zuzinka ma wiekszyyyy i lepszejszyyy heheheh ;-)
Kusiolki robolki ;-)

Posted

czy większy to się zobaczy na wspólnym spacerku, jak tylko cieczka się skończy Zuzi :cool3: a fotek to mam jeszcze sporo. aparat nawet współpracuje, chyba się zorientował że mam zamiar się go pozbyć....

Posted

No to bedziem mierzyc nochole ;-) hehee
Podjade z tymi dokumentami ... tak miedzy 21 a 2130....
No martwe sprzety maja to do siebie ze w momencie gdy mowi sie o ich wymianie dostaje nowego powera i działaja bez zarzutu ehheeh ;-) bestyje ...

Posted

[quote name='zuzolandia']No to bedziem mierzyc nochole ;-) hehee
Podjade z tymi dokumentami ... tak miedzy 21 a 2130....
No martwe sprzety maja to do siebie ze w momencie gdy mowi sie o ich wymianie dostaje nowego powera i działaja bez zarzutu ehheeh ;-) bestyje ...

Ze co??? Czy Ty nos nie łobrazosz???

Posted

[quote name='eria']ciemno się zrobiło to trza Was trochę postraszyć !!!
BUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!

hihihihihiiiiiiiiiiihihihihihi.........uuuuuuuuuuuuuuuuuuu........
i gdzie ta groza eheehhhhhhhhhhhhhheeeeeeeee???????
jezorek upaprany eheh a moze ona ma go taki co ??? przejaw złego charakterku ???? .......eeeeeeee zartowałam ;-)

Posted

no to akurat jest jednyny sposób na Foxi , za żarcie wszystko zrobi, nawet puści piłeczkę
a co do piłeczki :
nie dam , nie puszczę , moja zabawka !!!

Posted

eria napisał(a):
czekaj jak przyjedziesz taka bestia Cię napadnie zaraz od wejścia :evil_lol: :diabloti: to się zaczniesz bać :evil_lol:

tak bede sie bał że mnie zaliże na śmierć :lol: :eviltong:

Posted

Byłach i zyja ;-) .. Foxi z wampirka to mo chyba ogon heeheh.... przywitały mnie milusio i całusnie oba psioczki ...miodziooo ...na zywca sa jeszcze sliczniejsze ;-)... mozecie mi zazdroscic a co ...;-)

Posted

Jakie piękne portreciki :loveu: Kreon powalił mnie swoimi oczkami ( Kreonowi pasuje bardzo ta obroża, i wogle czerwony kolorek ) Foxi jak zawsze- olśniewający uśmiech :evil_lol: