panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 eria, czy znalazłabyś chwilkę na zrobienie kartki na nowy rok dla mnie? Tzn. kartkę już mam, zdjęcia też, trzebaby tylko wkleić fotki i ładnie wyciąć? Proszęęę.... Quote
eria Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 taaaaak mi się nie chceeeeeeeeeee :shake: ale skoro masz już plan i wszystko naszykowane i nie muszę nad tym myśleć to dawaj na PW;) Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Wpadłam ż zyczeniami noworocznymi wszystkiego naj naj naj :loveu:dużo spacerów z futrami,mniej oglądanych zboków,szczęscia,miłości i płatnej pracy:loveu: uu a ja chciałam banerek:cool1:to teraz nie wiem czy szukać fotek czy nie... Quote
eria Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 dziękuję Daria ;) a banerek zrobię.... wyślij fotki na maila;) Quote
panienkabubu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 eria napisał(a):taaaaak mi się nie chceeeeeeeeeee :shake: ale skoro masz już plan i wszystko naszykowane i nie muszę nad tym myśleć to dawaj na PW;) się robi, zaraz wyślę :multi: Fajnie że mogę na Ciebie liczyć :buzi: Quote
Agushka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hej Ania! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Śliczne foteczki :loveu: zwłaszcza ta druga.. Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 panienkabubu napisał(a):się robi, zaraz wyślę :multi: Fajnie że mogę na Ciebie liczyć :buzi: no fajnie... a mnie zbylas, ze mom se sama robic!Dobra - zapamietam...:mad: Quote
Karolina_Nett Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 http://i8.tinypic.com/71fqohk.jpg http://i13.tinypic.com/8fzla11.jpg :loveu: Quote
natija Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witan juz jestem:)a Kreos super wyglada z biala brodka:) Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 sota36 napisał(a):no fajnie... a mnie zbylas, ze mom se sama robic!Dobra - zapamietam...:mad: a jo to co ????:mad: krowie spod logona wyleciala ???:evil_lol::evil_lol: ihihihihhihihihihihihiihhihihihihhiiihhihihihihihihihhhiiihihihihih Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 zuzolandia napisał(a):Nie!!!!!!!!!! gupios! Bo zazdraszczasz! Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 sota36 napisał(a):gupios! Bo zazdraszczasz! ZAZDRASZCZAM A CO :diabloti::diabloti: a TY zes jest lanseciara :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: heheehehehehehheehehehehehehehehehehheh Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Lanserka to podstawa! A bys tyn avek i banek mogla se zmienic - po swiyntach juz! Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Banus mom zimowy a jest zima !!!!!! avka mi sie niy kce ot co !!!! a lanseciarsto to lokropny nawyk fujjjjjjjjjj !!!! Quote
eria Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Zuzola przeca mosz zimowy baner i Ci niy trza nowego ! dopiero na wiosna ! Durś Ci coś robia, a to kartka na święta a to scrapek sylwestrowy, ni ma ! Quote
Dobcia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :evil_lol: Jaka agresja bije od pierwszego zdjęcia Foxi!:lol: Chyba się malutka na kogoś wkurzyła:evil_lol: Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='eria']Zuzola przeca mosz zimowy baner i Ci niy trza nowego ! dopiero na wiosna ! Durś Ci coś robia, a to kartka na święta a to scrapek sylwestrowy, ni ma ! ze co? A Ty nos nie łobraszosz???? Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 eria napisał(a):Zuzola przeca mosz zimowy baner i Ci niy trza nowego ! dopiero na wiosna ! Durś Ci coś robia, a to kartka na święta a to scrapek sylwestrowy, ni ma ! to sie niy liczy bo to za kasiora :eviltong::eviltong: Jola łobrazo łobrazo :diabloti::diabloti: poszukej we slowniku :diabloti: Quote
eria Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 noo wlyź na naszo klasa i się obejrzyj jak sie Ina lansuje :mad: a kasiora już poszła na konto Mabel? Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 eria napisał(a):noo wlyź na naszo klasa i się obejrzyj jak sie Ina lansuje :mad: a kasiora już poszła na konto Mabel? poszla:loveu: Jo sie niy lansuja :eviltong: to TWOJE dziela sa lansowane :eviltong: Quote
sota36 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Je! Widzialach! A czymu jo ni mom takigo???? Quote
Recommended Posts