Paulina. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 U mnie dziwnym trafem zawsze chodzi ten co mnie w szkole uczy :hmmmm: Quote
eria Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 cześć cioteczki :lol: czas na foteczki :evil_lol::evil_lol: kurcze gadam do rymu:evil_lol: zaraz pewnie zniknę z dogo bo przyjdzie kumpel zainstalować mi nagrywarkę dvd do kompa:multi: wreszcie będę mogła filmy dvd oglądać w domu :multi: Quote
Karolina_Nett Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Kreeeeeoś :loveu::loveu::loveu:. Quote
eria Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 panienkabubu napisał(a):"kumpel"?:cool3: tak, ten od kiełbasek-pamiętacie ?:evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No to będzie gorrrrąco :loveu::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 I jak poszła instalacja?:cool3: http://i14.tinypic.com/8escx9t.jpg Kreoś ma zawsze tyyyle do opowiadania...:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 chyba znowu nie możemy przeszkadzać :evil_lol: Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 zajeci pewnie,kumpel musi sie troszke nameczyc,zeby zainstalowac;););) wpadlam sie przywitac tylko i zyczyc Dosiego Roku:) Quote
zuzolandia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 niooooooooooooo tak dlugoooooooooooo?????????? to juz zalatuje niemoralnoscia hihihiiihihihi Quote
Mysia_ Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://i14.tinypic.com/8escx9t.jpg fotka idealnie pasująca do tytułu galerii :evil_lol: Quote
eria Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 cześć dziewczynki! Nagrywarka DVD już dawno zainstalowana. Wczoraj wieczorkiem dogo nie działało więc puściłam se jakiś film "Opowieść wigilijna" ,co miałam na dvd. A potem od razu poszłam spać, bo był nudnawy:evil_lol: Jest jeden problem , i to nie z nagrywarką a z kompem:cool1: Jak była stara nagrywarka cd-rw , od pewnego czasu nagrywala płyty RW , ale nie nagrywała CD-R -zawsze wyskakiwał błąd pod koniec nagrywania i płyta do kosza... I myślałam wtedy że jak wymienie nagrywarke to będzie po problemie, a tu lipa :placz: dalej nie da sie nagrać cd-r a da się cd-rw :cool1: może ktoś miał podobny problem ?? Mysia -masz rację, ta fota pasuje idealnie :cool3: chyba wstawię na pierwsza stronę :cool3: a teraz kolejne fotki- jakieś stare,bo mama mi znów aparat zwinęła:lol: Ale na przyszły rok (jak już dostane ten cholerny spadek co mi sen z oczu spędza:evil_lol:) to kupię se solidny aparat:loveu: kudłaty łoś:evil_lol: to zaraz następnego dnia po kąpieli było ,każdy kudełek w inną stronę Quote
Paulina. Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jak ja kocham te czarne kudły :loveu: Jeszcze gdyby mu się w loczki zakręciły :loveu: Wymyśliłam se nowy wzorzec szanupa i jego się będe trzymac :evil_lol: A ta broda... :modla::modla: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 achh ta jego bródka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://i5.tinypic.com/8e7ui6p.jpg A ja lubię jak kudełki są w różne strony :loveu: :cool3: Kreoś taki puuuchaty :loveu: Quote
eria Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 aż strach pomyśleć jaki będzie puchaty w marcu :shake::shake: bo dopiero wtedy przewiduję wizytę u fryzjera...... ale za to jaki potem będzie efekt :loveu::evil_lol: Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 eria napisał(a):aż strach pomyśleć jaki będzie puchaty w marcu :shake::shake: bo dopiero wtedy przewiduję wizytę u fryzjera...... ale za to jaki potem będzie efekt :loveu::evil_lol: a sama go nie podskubujesz? Jak ja bym nic z włosem Gassuli nie robiła toż to w pudla by się zamieniła:evil_lol: Quote
eria Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 sęk w tym że ten włos jeszcze nie jest w pełni dojrzały, bo nie bardzo chce wychodzić .... trochę go tam palcami w gumowych rękawiczkach czasem traktuję, ale włos się jeszcze trzyma twardo :evil_lol: w ogóle to muszę zainwestować w jakiś nożyk... a do fryzjera chodzimy do Nitencji,przy czym Kreona robę sama a płace za wypożyczenie narzędzi :evil_lol: Weszka ,jako doświadczona właścicielka olbrzymek, może zaproponujesz mi jakiś model do twardego,drutowatego,grubego,prostego włosa ? Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jak ja bym nic z włosem Gassuli nie robiła toż to w pudla by się zamieniła:evil_lol: Pudel też uroczy :razz: Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 eria napisał(a):sęk w tym że ten włos jeszcze nie jest w pełni dojrzały, bo nie bardzo chce wychodzić .... trochę go tam palcami w gumowych rękawiczkach czasem traktuję, ale włos się jeszcze trzyma twardo :evil_lol: w ogóle to muszę zainwestować w jakiś nożyk... a do fryzjera chodzimy do Nitencji,przy czym Kreona robę sama a płace za wypożyczenie narzędzi :evil_lol: Ja mam taki ala grzebyk,że wyczesuje się cały martwy włos-innej metody sobie nie wyobrażam-bo paluszki bolą-zostawiam to specjalistom:evil_lol: Quote
ariss Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Pudel też uroczy :razz: pewnie,że tak:loveu: tyle,że ja mam sznupa:evil_lol: Quote
weszka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 eria napisał(a): Weszka ,jako doświadczona właścicielka olbrzymek, może zaproponujesz mi jakiś model do twardego,drutowatego,grubego,prostego włosa ? Dziękuję za uznanie :oops: ale szczerze mówiąc nie jestem fachowcem od sprzętu. Ja mam coat kinga Marsa - jest super do podtrzymywania włosa, świetnie usuwa martwy włos i uładza. Mam do tego jeszcze 2 trymery - jeden z gęstymi ząbkami Trixie i drugi z szerzej rozstawionymi Mars. Tego szerokiego rzadko używam, jakoś nie lubię. Ogólnie od czasu odkrycia coat kinga pomiędzy trymowaniami tylko jego używam. gassira napisał(a):Ja mam taki ala grzebyk,że wyczesuje się cały martwy włos-innej metody sobie nie wyobrażam-bo paluszki bolą-zostawiam to specjalistom:evil_lol: Ten grzebyk to coat king czy jakieś inne ustrojstwo? Quote
eria Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 czy możesz podać mi linka do jakiegoś sklepu z tym coat kingiem Marsa ?? który konkretnie model ? Quote
Recommended Posts