Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć cioteczki :lol: czas na foteczki :evil_lol::evil_lol: kurcze gadam do rymu:evil_lol:

zaraz pewnie zniknę z dogo bo przyjdzie kumpel zainstalować mi nagrywarkę dvd do kompa:multi: wreszcie będę mogła filmy dvd oglądać w domu :multi:

Posted

cześć dziewczynki! Nagrywarka DVD już dawno zainstalowana. Wczoraj wieczorkiem dogo nie działało więc puściłam se jakiś film "Opowieść wigilijna" ,co miałam na dvd. A potem od razu poszłam spać, bo był nudnawy:evil_lol:

Jest jeden problem , i to nie z nagrywarką a z kompem:cool1: Jak była stara nagrywarka cd-rw , od pewnego czasu nagrywala płyty RW , ale nie nagrywała CD-R -zawsze wyskakiwał błąd pod koniec nagrywania i płyta do kosza...
I myślałam wtedy że jak wymienie nagrywarke to będzie po problemie, a tu lipa :placz: dalej nie da sie nagrać cd-r a da się cd-rw :cool1: może ktoś miał podobny problem ??

Mysia -masz rację, ta fota pasuje idealnie :cool3: chyba wstawię na pierwsza stronę :cool3:

a teraz kolejne fotki- jakieś stare,bo mama mi znów aparat zwinęła:lol: Ale na przyszły rok (jak już dostane ten cholerny spadek co mi sen z oczu spędza:evil_lol:) to kupię se solidny aparat:loveu:

kudłaty łoś:evil_lol: to zaraz następnego dnia po kąpieli było ,każdy kudełek w inną stronę

Posted

Jak ja kocham te czarne kudły :loveu: Jeszcze gdyby mu się w loczki zakręciły :loveu: Wymyśliłam se nowy wzorzec szanupa i jego się będe trzymac :evil_lol:

A ta broda... :modla::modla:

Posted

aż strach pomyśleć jaki będzie puchaty w marcu :shake::shake: bo dopiero wtedy przewiduję wizytę u fryzjera...... ale za to jaki potem będzie efekt :loveu::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
aż strach pomyśleć jaki będzie puchaty w marcu :shake::shake: bo dopiero wtedy przewiduję wizytę u fryzjera...... ale za to jaki potem będzie efekt :loveu::evil_lol:

a sama go nie podskubujesz?
Jak ja bym nic z włosem Gassuli nie robiła toż to w pudla by się zamieniła:evil_lol:

Posted

sęk w tym że ten włos jeszcze nie jest w pełni dojrzały, bo nie bardzo chce wychodzić .... trochę go tam palcami w gumowych rękawiczkach czasem traktuję, ale włos się jeszcze trzyma twardo :evil_lol:
w ogóle to muszę zainwestować w jakiś nożyk...

a do fryzjera chodzimy do Nitencji,przy czym Kreona robę sama a płace za wypożyczenie narzędzi :evil_lol:

Weszka ,jako doświadczona właścicielka olbrzymek, może zaproponujesz mi jakiś model do twardego,drutowatego,grubego,prostego włosa ?

Posted

eria napisał(a):
sęk w tym że ten włos jeszcze nie jest w pełni dojrzały, bo nie bardzo chce wychodzić .... trochę go tam palcami w gumowych rękawiczkach czasem traktuję, ale włos się jeszcze trzyma twardo :evil_lol:
w ogóle to muszę zainwestować w jakiś nożyk...

a do fryzjera chodzimy do Nitencji,przy czym Kreona robę sama a płace za wypożyczenie narzędzi :evil_lol:

Ja mam taki ala grzebyk,że wyczesuje się cały martwy włos-innej metody sobie nie wyobrażam-bo paluszki bolą-zostawiam to specjalistom:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):

Weszka ,jako doświadczona właścicielka olbrzymek, może zaproponujesz mi jakiś model do twardego,drutowatego,grubego,prostego włosa ?

Dziękuję za uznanie :oops: ale szczerze mówiąc nie jestem fachowcem od sprzętu. Ja mam coat kinga Marsa - jest super do podtrzymywania włosa, świetnie usuwa martwy włos i uładza. Mam do tego jeszcze 2 trymery - jeden z gęstymi ząbkami Trixie i drugi z szerzej rozstawionymi Mars. Tego szerokiego rzadko używam, jakoś nie lubię. Ogólnie od czasu odkrycia coat kinga pomiędzy trymowaniami tylko jego używam.

gassira napisał(a):
Ja mam taki ala grzebyk,że wyczesuje się cały martwy włos-innej metody sobie nie wyobrażam-bo paluszki bolą-zostawiam to specjalistom:evil_lol:

Ten grzebyk to coat king czy jakieś inne ustrojstwo?