weszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 panienkabubu napisał(a):Ech żeby tylko jeszcze śnieg był :/ a tu tylko mróz........ Ja trochę śniegu mam :) Quote
eria Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 panienkabubu napisał(a): Aha no i mój PW już nieaktualny:) fajnie że mi to piszesz :evil_lol::evil_lol: świetna kartka wyszła !!! :loveu::multi: Tania-nie foce :evil_lol: jeszcze dziś nie miałam kiedy;) za to mam serię morderców za kratami - chcecie ??:diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale i tak dziękuję, może zrobię coś nowego :cool3: edit: dzień dobry :loveu: Quote
eria Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 pytałam czy chcecie zobaczyć trzech morderców za kratami :cool3::diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A my uznaliśmy to za pytanie retoryczne :cool3: Quote
eria Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 :diabloti::diabloti: no to pierwszy morderca za kratami - i nawet w płaszczu -pewnie były ekshibicjonista:diabloti: drugi wielki morderca za kratami :diabloti: i mała, ale ogromna duchem Morderczyni :diabloti: nie chciało mi się krat do zdjęć zdejmować:eviltong: no i proszę nie czepiać się kagańców! Kreoś w styczniu dostanie fizjologiczny, dla sznaucera olbrzyma-suki :D . I dostanie go dlatego, że....obecny mu grzywkę niszczy hihihi Quote
Agushka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://i15.tinypic.com/6yd77o6.jpg Kreoś to nawet postawę przyjął taką hmm.. ochroniarską raczej niż morderczą :diabloti: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja się nie czepiam, tylko nie chciałabym takim dostać :lol: edit: jakie to szczęście, że moje nie potrzebują :multi: Quote
ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Poranne witanko;) tak z rana tacy okratowani:shake:;) Quote
eria Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 gassira napisał(a):Poranne witanko;) tak z rana tacy okratowani:shake:;) foty wczoraj popołudniu zrobione :eviltong: kurcze jak ja bym chciała tak jeden dzień słońca, żeby se zrobić zapas porządnych fotek..... Quote
ariss Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 eria napisał(a):foty wczoraj popołudniu zrobione :eviltong: kurcze jak ja bym chciała tak jeden dzień słońca, żeby se zrobić zapas porządnych fotek..... no właśnie,ja również. Może napiszemy wspólny list do świętego mikołaja:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A ja chciałabym mieć czyste psy, żeby wstydu nie robić w internecie :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Biedni skazańcy:evil_lol: Ahhh jakie śliczne pierniczki i w tylu różnych wzorach... pyszności:loveu: Quote
eria Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 nacykałam dziś trochę fot - wszystkie są brutalnie 'naprawione' :cool1: ale są :eviltong: Kreoś wynosi piłkę poza kadr :evil_lol: Foksik w galopie:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://i19.tinypic.com/7x4czys.jpg ihihihihihihihihihihihihihihi Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 panienkabubu napisał(a):A ja chciałabym mieć czyste psy, żeby wstydu nie robić w internecie :evil_lol: a ja to bym chciala miec ZAWSZE wyczesane psy :evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Foxi jak zawsze ROZESMIANA, ona jest urocza! :) a Kreos taki dostojny! :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja mam pytanie, czy one zawsze tak biegają? :mdleje: Quote
Dobcia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 http://i19.tinypic.com/7x4czys.jpg ....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buch! w aparat!:evil_lol: jakie one zadowolone:loveu: Quote
eria Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 panienkabubu napisał(a):Ja mam pytanie, czy one zawsze tak biegają? :mdleje: nooo !!! - Kreon-staruszek i Foxi z chorym serduszkiem:evil_lol: codziennie przed południem jest spacer na wybieganie , po południu na spokojny spacer z Figą i Hektorem . Przy czym spokojny jest dla Kreona, bo Foxi strasznie zabawowy nastrój ma i bardzo szaleje z Figą i Hekciem:loveu: Dziś trochę inaczej było, bo rano je oszukałam i popołudniu wyszliśmy przed umówioną godziną by pobiegać za piłką :lol: Quote
Recommended Posts