Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne wakacyjne fotki:loveu:
Ale najlepsza Foxia na kanapie... wie ślicznotka, gdzie jej miejsce:cool3:

Ta 'gula' to normalna rzecz;) Choc jak zobaczyłam ja u Negra pierwszy raz to tez mnie to przestrszyło, ale jak sie szybko pojawiła, tak szybko znikła;)

Zaraz, zaraz... a czy 1000 stronka nie wypadnie gdzieś w okolicy w Sylwestra?:cool3:

Posted

Eria, Kreon jest zboczony i tyle :evil_lol:

Ja jeszcze tą gulę zauważyłam u mojego pierwszego psa, takiego zwykłego kundelka, Kuba się wabił i umaszczony był jak Halszka ;)
Wylądowałam u weta, który spojrzał na mnie jak na idiotkę i powiedział, że mam się nie martwić (dzieciakiem byłam), mama wyszła ze mną czerwona jak cegła :lol:
Życie mnie potem nauczyło, że to normalne :evil_lol:

Posted

Tobie to bede dozgonnie wdzięczna żeś mnie oświeciła w sprawach psiego podniecenia :diabloti:a teraz idź -wklejać foty ze spaceru u siebie
myślę że do Sylwestra to już daaaawno będzie po 1000 stronie;)

Posted

eria napisał(a):
Tobie to bede dozgonnie wdzięczna żeś mnie oświeciła w sprawach psiego podniecenia :diabloti:a teraz idź -wklejać foty ze spaceru u siebie
myślę że do Sylwestra to już daaaawno będzie po 1000 stronie;)

Ania tak to jest jak dzieci dorastają :loveu::evil_lol:

Dobra idę zgrać zdjęcia na mój super szybki komputer:loveu: i zaraz będą, w parku chorzowskim było faaaaajnie, cichutko i .. ślisko :lol:

Posted

no właśnie,co do Was zajrzę poczytam i wchodzę w panel użytkownika to znów mi wyskakuje Galeria wiecznie uśmiechniętej FOXI i sznaucera olbrzyma-KREONA:roll:

Posted

Anula a propo tej guli to zdaje sie ze Jolcia podobne zdarzenie miala iihhih ale una nie wtajemniczono w arkana fizjologiczne psow ale TY?????????????TECHNIK WET i nie zakumal???

no wstydkaj sie wstydkaj hihhiihihihiihihi

Posted

kurde już mi nie godej ani :oops::oops:
nie uczyli mnie w szkole że coś takiego u psa występuje:roll:

czamu Joli tu jeszcze nie było ?:evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Anula a propo tej guli to zdaje sie ze Jolcia podobne zdarzenie miala iihhih ale una nie wtajemniczono w arkana fizjologiczne psow ale TY?????????????TECHNIK WET i nie zakumal???

no wstydkaj sie wstydkaj hihhiihihihiihihi

eria napisał(a):
kurde już mi nie godej ani :oops::oops:
nie uczyli mnie w szkole że coś takiego u psa występuje:roll:

czamu Joli tu jeszcze nie było ?:evil_lol:
No kurna jezdem!
Ta Anula - gula gulom, ino my u weta wyladowali - Tomek nas wysmial!