Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja żarcie też odpuszczam:diabloti: - ja tu z pochwałą do Kreosia wpadłam :razz:- zdolny chłopsiaczek z niego jest - tak pięknie sekcję piłeczce zrobił:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 był to koniec sierpienia roku 2003 ;) 1,5 roczna Foxi (oczywiście w pobliżu kuchni i koryta) ja z niunią w dniu kiedy byłam w schronisku z mamą w celu podjęcia decyzji... a tu ja (po lewej)z koleżanką i baaardzo trudnym wyborem... a tu już klamka zapadła :evil_lol: Foxi zaraz po przyjeździe do domu ( na początku mieszkała w ogrodzie ;)) Tutaj chyba następnego dnia, spacerek -w ogrodzie mamy (taki szczenior nie ? :loveu::loveu:) jeden z pierwszych spacerów do parku -jeszcze na smyczy:lol: Quote
zaba14 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Hej! :) niektore fotki juz widziałam :P hm.. ale ona chyba bardziej zarosnieta była kiedyś? :) Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ale Foxi wydoroślała:loveu::loveu::loveu: Quote
Agushka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Haj Ania :) Ale trafiłam! Świetnie, że wstawiłaś takie zdjęcia. Właśnie, tez mi się wydaje że Foxi miała jakby więcej kudełków? Quote
Rinuś Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 oo akurat trafiłam na wspomnienia :loveu::loveu: zastanawiałaś się między tym owczarkiem a Foxi ?:cool3: Quote
Od-Nowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jaki promyczek! śliczna!! widziałam już kiedś zdjecia z dylematu ;) cieszę sie,że to Foxica zapadła w sercu:loveu: no i wygladała zupełnie jak szczeniorek!! moze jeszce troche się znajdzie?? Quote
eria Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 nie mam więcej :-( ale na nowej stronie wkleję kilka aktualnych ;) Quote
eria Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 rozmawiałam właśnie z panem dzielnicowym :loveu::cool3: w sobotę będziem go widzieć bo mam tam coś podpisać :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://i1.tinypic.com/82a4ldv.jpg dodac blond dlugie kudelki i mamy .............. KATARZYNE TUSK ;-) hihihihihhihihiihih Quote
Dobcia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Czesc Aniu:) Ładne foteczki wspomnieniowe:loveu: Wybór na pewno był łatwy, ale za to bardzo trafny;) http://i9.tinypic.com/7xbm4ns.jpg śliczności:loveu: nie ma wątpliwości, że Foxia to urodzona szczęściara:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://i18.tinypic.com/8c3pth5.jpg Masz rację, wygląda jak szczeniaczek :loveu: Teraźniejsza Foxi ma jakieś krótsze kudełki :cool3: Quote
weszka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wspomnień czar ;) Obydwie dziewczynki wydoroślały ;) Quote
Od-Nowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Zuzolandia u mnie się nie pojawia zdjecie które chyba wkleiłaś a ciekawam dowcipu bardzo;) Quote
eria Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Zuzola nie wkleiła żadnego zdjęcia, tylko zrobiła duuużą przerwę :evil_lol: chodzi o to że jej zdaniem jestem niby podobna do Kasi Tusk:crazyeye::shake: Quote
Paulina. Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://i11.tinypic.com/6jan6zl.jpg Strrrrasznie lubię zdjęcia z góry ! :loveu: A na tym zdjęciu razem... słodko wyszłyście ! :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 aha ups. to przepraszam:cool3: moim zdaniem nie do Kasi Tusk bo ona sztywna i ma pyzatą buziuchne! a Fixi jest flexi-elastic i sprawna jak węgorz:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 eria napisał(a):Zuzola nie wkleiła żadnego zdjęcia, tylko zrobiła duuużą przerwę :evil_lol: chodzi o to że jej zdaniem jestem niby podobna do Kasi Tusk:crazyeye::shake: no jasne zes podobno :evil_lol::evil_lol: ino inny kolor kudlow ihhihi a sztywno tyz zczasami bywosz jak mosz humory ihihihih:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olifka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witam po nieobecności:loveu: Tutaj jakoś wesoło jest:evil_lol: Albo znowu mam napad głupawki:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts