Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foxi wiecznie ma jakieś paprochy :evil_lol: biegała w liściach w parku więc dziwne byłoby gdyby go nie miała :evil_lol:
a w ogóle skubaniec mały - ledwo szła na spacerze -rozcięła opuszkę ( kto widział filmiki nie powinien się zdziwić jak to się mogło stać :evil_lol:). No i biedna kulawa sucz :diabloti: wyjęłam piłkę z plecaka - nastąpiło natychmiastowe ozdrowienie :diabloti::diabloti:

a piłkę wzięiśmy nową ( w związku z zamordowaniem tej pomarańczowej, w sprawie której toczy sie postepowanie:diabloti:) i Kreoś dwoma kłapnięciami paszczy sprawił że pilka piszczeć przestała :evil_lol:

"pańcia - ratuj ! przestała piszczeć !"

Posted

heheh a niby jak ! trza było nie psuć :eviltong::evil_lol:

p.s. przeglądam wątki banerkowe na offie i mam cholerną ochotę kogoś poprosić o baner i postawić jakieś szczególnie wysokie wymagania hihihi
alem wredna!

Posted

Mój też rozbraja piłki z piszczałek, kiedyś się nad tym nie zastanawiałam ale teraz wyciągam te gwizdki bo z reguły są one tak zamocowane że pies może je połknąć :evil:
A Kreoś...mmmm wreszcie widzę to piękne oczko :loveu:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):

Jak ja bym chciała dwa tak szalejące psy, w u mnie tylko Blaki taki wariat, bo Cezar to patrzy tylko żeby się gdzieś polenić :watpliwy:

Ja mam to samo:razz: - Gordon szaleje, a Raper leniu****e:cool3:

Filmiki widziałam - są extra:loveu:
Oczka Foxi - są extra:loveu:
Kreoś psuja - jest extra:loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

założyli biednemu rannemu psu opatrunek i jest jeszcze bardziej biedny :evil_lol:
już widzę jaki będzie robić cyrk na spacerze :evil_lol: ona w ogóle nie umie chodzić z łapką w bandażu, wydziwia nieziemsko :evil_lol:

Posted

jest totalnie obrażona, wskoczyła teraz na łóżko, usiadła pyszczolem do ściany i tak siedzi hihi
zaraz idziemy na spacer -dziś wcześniejszy bo Fidze inaczej nie pasuje :)

Posted

wróciliśmy, Foxi w szaleńczym biegu (znieczulenie:diabloti:) za bażantem zgubiła opatrunek :evil_lol:mamy fajne fotki pozowane nad jeziorkiem : Foxi,Kreon i Figa, ale to już będzie na jutro :eviltong:

tu właśnie pędzi Foxi i Figa z polowania na bażanty