Olusia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Obejrzałam filmiki :) Oczko Foxi - cudowne :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://i6.tinypic.com/6u78saq.jpg jakie cudne oczka :loveu: a co to za paproch? :eviltong: Quote
eria Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Foxi wiecznie ma jakieś paprochy :evil_lol: biegała w liściach w parku więc dziwne byłoby gdyby go nie miała :evil_lol: a w ogóle skubaniec mały - ledwo szła na spacerze -rozcięła opuszkę ( kto widział filmiki nie powinien się zdziwić jak to się mogło stać :evil_lol:). No i biedna kulawa sucz :diabloti: wyjęłam piłkę z plecaka - nastąpiło natychmiastowe ozdrowienie :diabloti::diabloti: a piłkę wzięiśmy nową ( w związku z zamordowaniem tej pomarańczowej, w sprawie której toczy sie postepowanie:diabloti:) i Kreoś dwoma kłapnięciami paszczy sprawił że pilka piszczeć przestała :evil_lol: "pańcia - ratuj ! przestała piszczeć !" Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 i co pomogłaś Kreosiowi w związku z niepiszczącą piłką? ;) Quote
eria Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 heheh a niby jak ! trza było nie psuć :eviltong::evil_lol: p.s. przeglądam wątki banerkowe na offie i mam cholerną ochotę kogoś poprosić o baner i postawić jakieś szczególnie wysokie wymagania hihihi alem wredna! Quote
Mysia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 kto by pomyślał, że z Ciebie taka bestia jest :eviltong::diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mój też rozbraja piłki z piszczałek, kiedyś się nad tym nie zastanawiałam ale teraz wyciągam te gwizdki bo z reguły są one tak zamocowane że pies może je połknąć :evil: A Kreoś...mmmm wreszcie widzę to piękne oczko :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 filmiki a jakże-tak!! a zdjęcia nam dzisiaj wydziela Cioteczka... dwa jedno... co będzie jutro :shake:;) Quote
Paulina. Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Mina kreośka :loveu: U nas piszczałki są bee - lepsze są rzeczy naturalne np. patyki :lol: Quote
Doginka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a): Jak ja bym chciała dwa tak szalejące psy, w u mnie tylko Blaki taki wariat, bo Cezar to patrzy tylko żeby się gdzieś polenić :watpliwy: Ja mam to samo:razz: - Gordon szaleje, a Raper leniu****e:cool3: Filmiki widziałam - są extra:loveu: Oczka Foxi - są extra:loveu: Kreoś psuja - jest extra:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dzisiaj jest juz wczorajsze jutro :lol::evil_lol: Fotki, fotki :cool3: Quote
eria Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 psu zaschło w gardle przez to wieczne szczekanie :evil_lol: :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 One zawsze takie dumne:loveu: Moje się boją piszczących zabawek :mdleje: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Uwielbiam jak psiaki są na jednym zdjęciu :loveu: ale pojedynczo też ślicznie :D Quote
WinterGirl Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dzień dobry ile to duecik kilmetrów przejdzie na tych swoich łapkach.... te wasze spacerki to rozkosz dla pani bo foci a psaki brykają.... [FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
eria Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 założyli biednemu rannemu psu opatrunek i jest jeszcze bardziej biedny :evil_lol: już widzę jaki będzie robić cyrk na spacerze :evil_lol: ona w ogóle nie umie chodzić z łapką w bandażu, wydziwia nieziemsko :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 eh,.... http://i18.tinypic.com/6tk1h1t.jpg ma wzrok jak zbity pies.. :shake: oj Aniu...:shake: Quote
eria Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 jest totalnie obrażona, wskoczyła teraz na łóżko, usiadła pyszczolem do ściany i tak siedzi hihi zaraz idziemy na spacer -dziś wcześniejszy bo Fidze inaczej nie pasuje :) Quote
eria Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 wróciliśmy, Foxi w szaleńczym biegu (znieczulenie:diabloti:) za bażantem zgubiła opatrunek :evil_lol:mamy fajne fotki pozowane nad jeziorkiem : Foxi,Kreon i Figa, ale to już będzie na jutro :eviltong: tu właśnie pędzi Foxi i Figa z polowania na bażanty Quote
eria Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 dwa były ! pożarte zostały ! :diabloti::diabloti: po jednym na psa, tylko Kreoś bidny nie pojadł! Quote
zaba14 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Mysia_ napisał(a):a gdzie fotka bażanta? :evil_lol: zjedzony :diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 rozumię, że tak szybko to się działo, ze nawet foty nie zdążyłaś zrobić :evil_lol: Quote
Recommended Posts