panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sosnowiec, dnia 07-12-2007 Sąd Rejonowy w Psiarni Wydział I Karny Oskarżyciel prywatny: panienkabubu Oskarżony</STRONG>: KREON Akt oskarżenia w sparwie z oskarżenia prywatnego Wnoszę o: I. Akt oskarżenia przeciwko psu rasy SZNAUCER OLBRZYM CZARNY o imieniu KREON, płeć MĘSKA oskarzonemu o ZAMORDOWANIE PIĘKNEJ POMARAŃCZOWEJ ZABAWKI tj. o czyn z art. nr 91328301293812920319 Kodeksu karnego. Uzasadnienie: Zabawka ta przeżyła ciężkie chwile już podczas niesfornych zabaw upadając na ziemię, gdy była śliniona przez owego Oskarżonego - zadawało jej to straszny ból, co można było zaobserwować na zdjęciach, które będą dołączone jako załączniki. Następnie, dn. 07-12-2007, Oskarżony KREON, odważył się popełnić MORDERSTWO nie licząc się z uczuciami innych rzeczy.. martwych. panienkabubu Osoby podlegające wezwaniu na rozprawę: - oskarżyciel prywatny </STRONG>: panienkabubu - oskarżony </STRONG>: KREON - świadkowie: ODWIEDZAJĄCY GALERIĘ pt. GALERIA WIECZNIE UŚMIECHNIĘTEJ FOXI I SZNAUCERA OLBRZYMA-KREONA na forum DOGOMANIA. Załączniki: - odpis aktu oskarżenia zdjęcia :lol: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hahahaahhahahaah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 KASIA - BOSKIE :roflt::roflt::roflt: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie zgadzam się żeby Kreoś szedł do więzienia :mad: Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 eria napisał(a):KASIA - BOSKIE :roflt::roflt::roflt: chwila moment, nie napisałam nigdzie czego rządam (żądam?), by wykonać zadość uczynienie :hmmmm: myślę:evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 panienkabubu umiesz rozsmieszac ludzi :lol: Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Nie zgadzam się żeby Kreoś szedł do więzienia :mad: Ale ja nie zamierzam :lol: zaraz coś wymyślę! WIEM! niech odrobi w polu :lol: Quote
eria Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 JEDYNĄ SŁUSZNĄ KARĄ ZA TAKI CZYN JEST DOŻYWOCIE :diabloti::diabloti::diabloti: PS. A KREOŚ ŚPI JAK ZABITY :evil_lol: Hihihihih w polu odrobi jutro - sponiewiera kolejną uczuciową pilke!! Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 zaba14 napisał(a):panienkabubu umiesz rozsmieszac ludzi :lol: A co się będziemy dołować w taką pogodę :p Tak więc: Wnoszę o roczne odrabianie zadośćuczynienia w polu, mam na myśli oczywiście... biegania :lol: No pomóżcie mi wymyśleć cos!!!!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 eria napisał(a):JEDYNĄ SŁUSZNĄ KARĄ ZA TAKI CZYN JEST DOŻYWOCIE :diabloti::diabloti::diabloti: PS. A KREOŚ ŚPI JAK ZABITY :evil_lol: Hihihihih w polu odrobi jutro - sponiewiera kolejną uczuciową pilke!! Jeszcze nie pomyślałaś, a to już? :rotfl: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='panienkabubu'] niech odrobi w polu :lol: Kreoś ciągnący pług :lol: Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Kreoś ciągnący pług :lol: buahahahahahah dobre dobre dobre!!!! Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahahahahahahahaha NIE MOGĘ :roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt: POSIKAM SIEEEEEEEEEE :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
sacred PIRANHA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :crazyeye:: biedny Kreoś, już się nawet przepoczwarza w konia :crazyeye: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 hehe nio no swietnie, super pomysl A rozprawe bedzie prowadzila sedzia Anna Maria Weołowska??:cool3: Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Eria zdjęcie jest mega:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i nowy baner:loveu: Quote
Pimpek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://i3.tinypic.com/6t0vl87.gif Ha,ha,ha :evil_lol: Quote
Paulina. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kreosiu, oskarzonego czy nie, ciągnącego pług czy też nie.. JA CIĘ ZAWSZE BĘDE KOCHAC !! :loveu: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Paulinaaa napisał(a):Kreosiu, oskarzonego czy nie, ciągnącego pług czy też nie.. JA CIĘ ZAWSZE BĘDE KOCHAC !! :loveu: :evil_lol: Nie ty jedna :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 E tam mu się przylizujecie! Niech robi w polu! :lol: hahahahah taaaaaak Anna Maria Wesołowska :loveu: :mdleje: Ona ostatnio włosy rozpuściła :lol: ERIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie zdjęcia?:cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Eria nie chce wstawic to ja cos dam:evil_lol: Quote
Recommended Posts