Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
współczuje przepraw z allegro. Właśnie wczoraj czytałam w Metrze o oszustach z gdańska, sprzedawali stare monety po okazyjnych cenach. "Poszkodowanych jest kilkaset osób na łączną kwotę 150 tys zł, (...) Gdy mieli już wystarczającą liczbe pozytywnych komentarzy od nabywców - zaczęli wystawiać duże ilości bardzo cennych monet pod hasłem "wyprzedaż kolekcji". Otrzymali zapłate na konto i ślad po nich ginął. Dział bezpieczeństwa serwisu Allegro zgłosił sprawe policji. Po kilku m-cach zatrzymano 25-latka, 22-latkę i 45-latka. Grozi im do 8 lat więzienia"
Musze uczulić mojego TZ, bo on kolekcjonuję monety i kupuje je na allegro.

Sympatyczne fotki ze spaceru. Piłka im widać przypadłą do gustu :)
Widzę, że gustujesz w "szczoteczkach" ;)

Posted

Miga witamy :multi:

Gustuję przede wszystkim w WCiK :evil_lol: czyli w Wielkich Czarnych i Kudłatych , na których czele stoi nowofundland i sznaucer :eviltong:
A kundelki - foksikowate szczoteczki :loveu::loveu:

Posted

Dobcia napisał(a):
Foxiaczku nie daj się!

WCiK świetny skrót:lol:
U mnie by to musiało byc jakoś tak... WCiŁ / Wielkie Czarne i Łysawe:lol:/:evil_lol:

no tak, bo K nie może być ,jak Krótkowłose bo to tak samo jak Kudłate :evil_lol: pozostaje łysawość :evil_lol:

Posted

ooo tak !! nakręcenie na piłkę to niezbędna cecha psa :cool3: też sobie nie wyobrażam że moje psy mogłyby nie lubieć piłek :evil_lol:

my tu gadu gadu a foty zostały daleeeko w tyle

Posted

w skarpecie dueciku znalazły się dwie piłeczki ( z problemami zamówione z allegro) :eviltong:
czas na resztki fot:roll: muszę koniecznie znów zawładnąć mamy aparatem:diabloti: bo jakoś moim mi się źle foci teraz :evil_lol: