Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eria , ale śliczny avek i banerek:crazyeye::loveu::crazyeye:( i foteczki też):loveu:

Karolina_Nett napisał(a):
Wszyscy sobie zmieniają banerki i avki na takie świąteczne, a ja mam zielony :evil_lol:.

A ja też mam zielono:placz::placz::placz:, a chciałabym już świątecznie, ale nie umiem sama takich cudów robić jak Eriusia

Posted

Paulinaaa napisał(a):
że Tobie się chce focic w taką pogodę..

ja bym powiedziała -nie chcem ale muszem :diabloti: bo zapasy się kończą :cool1: mamusia zabrała mi NASZEGO olympusa ,a mój canonik cosik odmawia współpracy na zimnie :shake:

Posted

Cześć Aniu:multi: spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe:new-bday::drinking: Pociechy z psiaków, zadowolenia z życia, świetnej pracy i księcia z bajki:multi: I żeby Kreoś nie darł ciągle japy a Foxi nie "stołowała się nielegalnie":evil_lol: Miałam zamiar złożyć ci życzonka w niedzielę, ale chwilowo mam odłączony komputer:roll:
Oczywiście mizianko dla ciciatych:loveu:

Posted

piłkę mu bardzo wydzielam :evil_lol: daję na chwile,a jak widze że z grzecznego ciumkania przechodzi do krwawego mordu to zabieram i jakoś się trzyma, choć....zmiażdżył w niej dzwoneczek i już nie działa:evil_lol:
no a sznurek jest całkiem nowy, ale spodobał się Foksikowi i jest już trochę ranny :evil_lol: