Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

@@@
Te małpki chciały upiec dla Ciebie tort, ale jak się dowiedziały ile masz lat to mało nie padły ze śmiechu i nie mogły...
Tylko się nie obraź !:evil_lol:

Wszystkiego najlepszego Eriuś :loveu:

:cunao:

Posted

IMPREZUJEMY !
[SIZE=2]To ja, typ nie pokorny !
Jestem Maczo, niech mi kobiety wybaczą.....To ja,Narcyz się nazywam,przepraszam i dziękuję ja tych słów nie używam ! Kombinuj, dziewczyno, niech twe wdzięki przeminą,uśmiechaj się błogo,jeśli chcesz wyjść za mąż młodo !
[COLOR=DarkOliveGreen][SIZE=4]TAŃCZYMY !

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

:tort: :tort: :tort: :tort:

:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

[SIZE=2]ja dzisiaj nie pije:shake: wczorajsze zmieszanie ibupromu z alkoholem zle na mnie wplynelo...

Posted

O jeżu kolczasty spóźniłam się - przepraszam Aniu:oops:

Spóźnione ale najszczersze życzenia:

Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy tego, co może. Ja korzystając ze sposobności życzę Ci dużo szczęścia i radości. To o czym marzysz - by się spełniło, i to co kochasz - by Twoim było.

:new-bday:

Posted

lece do Weszki z życzeniami!!!!!!

impreza super...a teraz sprzątam ten syf po imprezie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: było śmiesznie:evil_lol::evil_lol:

Posted

no-uporałam sie ze sprzątaniem tego syfu, to mogę wkleić wczorajsze foteczki :lol:

Gassira ! na bazarku na dogomanii !! Jedna z dogomaniaczek szyje na wymiar , kubraczek jest cieplutki i nieprzemakalny, polecam, zwłaszcza że niedrogo

Posted

eria napisał(a):
Gassira ! na bazarku na dogomanii !! Jedna z dogomaniaczek szyje na wymiar , kubraczek jest cieplutki i nieprzemakalny, polecam, zwłaszcza że niedrogo

O super!!! a masz może link,albo nick tej dogomaniaczki;)

Posted

ooojjj:oops::oops::oops:

Eruś na oczko wszystkiego najlepszego!! najlepszego aparatum, zdjeć, psów, miłości i spełnienia marzeń innych!! mocno mocno przytulam :loveu:
.... i przepraszam za spóźnienie:oops:

Posted

napewno będzie:cool3: :cool3:ale jeszcze nie zrobiłam ;)
a banerek mikołajkowy jest, na święta będzie nowy hehe

ooo a ja Wam jeszcze nie powiedziałam ,jak to wczoraj w chwili nieuwagi ,podczas imprezy urodzinowej, Foksik zwinęła ze stołu kawałek pizzy :D
i nie mówiłam też jaki Kreoś był dziś rano niegrzeczny na spacerze :D chyba przed nami był na polach ktoś z suką z cieczką, bo pierwszy raz w ogóle nie interesowała go piłka O.O byłam w szoku normalnie, a Kreon totalnie rozkojarzony, i tylko niuchał i niuchał i nie słuchał się w ogóle