Paulina. Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 @@@ Te małpki chciały upiec dla Ciebie tort, ale jak się dowiedziały ile masz lat to mało nie padły ze śmiechu i nie mogły... Tylko się nie obraź !:evil_lol: Wszystkiego najlepszego Eriuś :loveu: :cunao: Quote
Olusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wszystkiego najlepszego Aniu! :new-bday::new-bday::new-bday: :laola: :cunao::cunao::cunao: Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wszystkiego Naj Naj Naj Najlepszego Dla Ciebie Z Okazji 21 Urodzin ! Quote
Pimpek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 IMPREZUJEMY ! [SIZE=2]To ja, typ nie pokorny ! Jestem Maczo, niech mi kobiety wybaczą.....To ja,Narcyz się nazywam,przepraszam i dziękuję ja tych słów nie używam ! Kombinuj, dziewczyno, niech twe wdzięki przeminą,uśmiechaj się błogo,jeśli chcesz wyjść za mąż młodo ! [COLOR=DarkOliveGreen][SIZE=4]TAŃCZYMY ! Quote
Mysia_ Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 STO LAT, STO LAT :multi::tort::new-bday: Wszystkiego najlepszego Aniu :multi::ylsuper::ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!::BIG::BIG::laola::drink1::drink1::BIG: Quote
natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ja tez dorzucam sie do zyczen,wszystkiego naj naj,zeby zawsze swiecilo slonko i wszystkiego co sobie zyczysz:):):) Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tort: :tort: :tort: :tort: :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: [SIZE=2]ja dzisiaj nie pije:shake: wczorajsze zmieszanie ibupromu z alkoholem zle na mnie wplynelo... Quote
Doginka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O jeżu kolczasty spóźniłam się - przepraszam Aniu:oops: Spóźnione ale najszczersze życzenia: Każdego roku o tej samej porze, każdy Ci życzy tego, co może. Ja korzystając ze sposobności życzę Ci dużo szczęścia i radości. To o czym marzysz - by się spełniło, i to co kochasz - by Twoim było. :new-bday: Quote
Mysia_ Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jak tam po urodzinkach? :cool3: Masz jeszcze siłę robić fotki Foxi i Kreonowi? :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANIU!!!!!:new-bday::tort::new-bday: Witam:) Spóźnione życzenia przyszłam złożyc:) Quote
weszka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 I ja składam spóźnione ale serdeczne :BIG: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO LUDZKIEGO I PSIEGO :tort: a dziś ja się urodziłam ;) Quote
eria Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 lece do Weszki z życzeniami!!!!!! impreza super...a teraz sprzątam ten syf po imprezie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: było śmiesznie:evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Eria gdzie kupowałaś kubraczek kreosiowi???może jakoś przez internet? Muszę taki Gassuli kupić-bo ona deszczu bardzo nie lubi:roll: Quote
eria Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 no-uporałam sie ze sprzątaniem tego syfu, to mogę wkleić wczorajsze foteczki :lol: Gassira ! na bazarku na dogomanii !! Jedna z dogomaniaczek szyje na wymiar , kubraczek jest cieplutki i nieprzemakalny, polecam, zwłaszcza że niedrogo Quote
ariss Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 eria napisał(a):Gassira ! na bazarku na dogomanii !! Jedna z dogomaniaczek szyje na wymiar , kubraczek jest cieplutki i nieprzemakalny, polecam, zwłaszcza że niedrogo O super!!! a masz może link,albo nick tej dogomaniaczki;) Quote
basia bonnie Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://i18.tinypic.com/6utbklf.jpg jak wpatrzeni :loveu: Quote
Dobcia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://i18.tinypic.com/6utbklf.jpg strażnicy bielszowickich lasów:loveu::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ciao fotki superrr ;-) potem nadrobie reszte ;-) Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ooojjj:oops::oops::oops: Eruś na oczko wszystkiego najlepszego!! najlepszego aparatum, zdjeć, psów, miłości i spełnienia marzeń innych!! mocno mocno przytulam :loveu: .... i przepraszam za spóźnienie:oops: Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 bannerek rewelacja.. będzie jakaś karteczka dla ciotek na święta z duecikiem??:cool3: Quote
eria Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 napewno będzie:cool3: :cool3:ale jeszcze nie zrobiłam ;) a banerek mikołajkowy jest, na święta będzie nowy hehe ooo a ja Wam jeszcze nie powiedziałam ,jak to wczoraj w chwili nieuwagi ,podczas imprezy urodzinowej, Foksik zwinęła ze stołu kawałek pizzy :D i nie mówiłam też jaki Kreoś był dziś rano niegrzeczny na spacerze :D chyba przed nami był na polach ktoś z suką z cieczką, bo pierwszy raz w ogóle nie interesowała go piłka O.O byłam w szoku normalnie, a Kreon totalnie rozkojarzony, i tylko niuchał i niuchał i nie słuchał się w ogóle Quote
Recommended Posts