Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gassira']No kochana pobiłaś samą siebie w tych fotkach:crazyeye:
Słów mi zabrakło:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Gassi wyjęła mi te słowa z ust:mad::p - Już miałam pisać, ale czytałam dalej i widzę:crazyeye: moje myśli już spisane są:diabloti:
Eria super fotki - pobiłaś na głowę samą siebie:loveu:
A to jest boskie:evil_lol:

http://i15.tinypic.com/89q3ckz.jpg

Posted

ostatnio stale focę aparatem mamy - olympus sp 510 uz , ale już mi go chce zabrać do siebie:cool1::evil_lol:, więc niedługo znowu będę focić swoim małym Canonem e430 ;) i jeden i drugi ma wady....
Olympus- okropne szumy przy złych warunkach świetlnych,pochmurnej pogodzie :shake:
Canon - nie da się osiągnąć ładnej głębi ostrości ,jak w olympusie:-( za to spisuje sie nawet przy zlej/pochmurnej pogodzie,nie ma szumów. Choć na mrozie odmawia współpracy, a olympusowi sie nie zdarzyło narazie

Posted

Doginka napisał(a):
A czy już wiecie coś o Nikonie D 300? - ma podgląd rzeczywisty - chyba na niego poczekam:diabloti:

Podoba mi się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cena znacznie mniej,ale może w jakieś raty się wpakuje:roll:;)

Posted

eria napisał(a):
dziewczynki, wreszcie się zapisałam na kurs groomingu do Łodzi do p.Ewy Grabowskiej :lol: Termin mam na.....22 września przyszłego roku :evil_lol: no cóż będziem czekać, byle mam to już zaklepane ;)

Gratuluje:multi: mam nadzieje ze nie zapomnisz jednak:evil_lol:

A fotki eriaczku sa naprawde naprawde swietne:loveu: az dech zapiera w piersiach:loveu:

Posted

jakbym miała takie cudeńka do wstawienia też by mi sie nie chciało!!:loveu:ostatnie Foxiakowe rewelacja! myślę że wstrzymają druk tego kalendarza,żeby móc zaktualizować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: