Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to zaczynamy

w lewym dolnym rogu oczywiście łeb wszędobylskiego Foksika

celowo zabrałam zamordowaną zabawkę -żeby nie było szkoda gdyby się w śniegu zgubiła ;)

Posted

to ogólnie do wywalenia, ale zwróćcie uwagę na dynamikę fotki hihi

teraz dwie najpiękniejsze dzisiejsze foty:loveu::loveu:

i ostatnia

Posted

hmmmm podropać mnie nigdy nie podropoł:eviltong:, za to jak pracowałam w schronisku to mnie ugryzł dwa razy ten sam kot :cool1: wrrrrrr

ale ogólnie bardzo bym chciała kiedyś taką spokojną,miłą koteczkę do przytulania i mruczenia na kolanach :lol::loveu: może w przyszłości jak będę mieć kiedyś innego psa ........;)

Posted

Eruś, zaczynam wątpić w istnienie nakolankowych kotów!!
lepiej powiedz,że chcesz zabieganego łobuza to Ci sie poszczęści!
przy każdym marzeniu nkolankusa zjawia się trzpiot i łotr :evil_lol:

Posted

nooo Tobie to się trafiło :shake::evil_lol: kot jeżdżący na rowerze:evil_lol:

Ewelina, przyjedź z kilkoma tirami i bierz ile chcesz :evil_lol:

Posted

ja mam kotke przytulanke tylko czeka jak sie zbliza wieczor dzieci spia to nie zdarze dobrze usiasc a juz jest na kolanach,z kompa ja wyrzucambo tez chce sie lasic,a jak za bardzo nie chce to jak sie w kurzy to ugryzie malpa jedna;););)

Posted

Foty oczywiście super!
Ja miałam taką kotkę przytulankę - Lolitę. Tym mnie właśnie uwiodła bo ja do kotów mam stosunek mniej entuzjastyczny niż do psów. Wzięłam ją z dogo i miała zostać na zawsze. Ale niestety była totalnym wrogiem psów. W obawie o jej życie (z uwagi na Bunię) musiałam jej poszukać nowego domku. Ma teraz super ale szkoda mi jej bardzo bo to taki kot co 24h by siedział na człowieku i się kiział i mruczał. I do każdego zawsze i wszędzie się chciała tulić.
A tu ją możecie zobaczyć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49717