Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
czemu moj Prezes niema takiej brody:placz:
eria ciesz sie ze kocie a nie ludzkie to g*******

ludzkie to największy przysmak Foxi, mało tego - pokazała jędza Kreonowi że to dobre i teraz szukają razem!!!! całe spacery Foxi,Kreona,Figi,Hektora polegają na szukaniu właśnie ludzkich g*** :angryy: :angryy: :angryy: chodzą w kagańcach, bo Foxi już raz poważnie się zatruła, ledwo ją odratowaliśmy, pół nocy u weta itd...

Posted

furciaczek napisał(a):
a probowalas dawc im zwacze wolowe?? od czsu jak podaje to swoim mam problem z glowy i juz niemusze sie martwic ze dorwa jakies swinstwo na spacerze

już druga osoba mi to radzi...
a jak często podajesz im te żwacze - raz na tydzień ?? częściej??

Posted

Przystojniek z Kreona, Foxia śliczna:loveu:

Eria, żwacze są naprawde dobre, ja moim daje codziennie, w ramach nagrody, jak Furciaczek.
Moje wszystkożerne psiaki znów wyszukiwały zajęczych "specjałów", a to niezbyt bezpieczne...:diabloti: I pomogły, już dawno je tym nagradzam, a efekty były dość szybko;)

Posted

eria napisał(a):
już druga osoba mi to radzi...
a jak często podajesz im te żwacze - raz na tydzień ?? częściej??
Ty kupuj te zwacze! Tpo samo zdrowie - regulacja naturalna flory bakteryjnej w prewodzie pokarmowym. Moje psy to jadly - i Aos i Gucio teraz tez! Mlody wcina po 2-3 dziennie!

Posted

ja zwacze podaje sporadycznie - no i jak widac za rzadko, zeb przynosilo to efekty... hmm.. mam w planach zakup plynu do uszu, masci, zwaczy, rumentabs i leczenie monowych uszu.. dwojnik poczeka..:D:evil_lol:

Posted

tak trochę powątpiewam w skuteczność tego żwacza właśnie z powodu tych rumentabsów - które też są z żwacza, miałam i nie działają :shake:
a swoją drogą, mówicie że dajecie psom żwacz kilka razy na dzień, więc to się da pokroic czy jak? w jakiej one są postaci : takie długie zwinięte CUŚ ??
Pianka, Kreon tak na fioletowo przechodzi :loveu:
Aha co do dwójnika, jednak narazie zrezygnowałam z powodu aparatu, do którego się przymierzam ;) za to Kreon dostanie nową obróżkę i Foxi też:cool3:

Posted

Eria zwacze sa sprzedawane w roznych,ze tak powiem - laskach - to takie nieforemne paski, czy jakby to nazwac????kupowalam ponad pol metrowe w hurtowni po 1zl. ale teraz to kupuje takie 15 cm w paczkach po pol kilo (okolo 15 zl).

Posted

Paski są najlepsze, przynajmniej dla mnie:p Twarde, ale można kroić, a w proszku bym niepodawała, bo nie chce im odbierać przyjemność:lol:

Eria też coś wiem o żwaczu:cool3: Jest w krowie, i ona bardzo go potrzebuje:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
bo ja Wam mogę dużo powiedzieć o żwaczu u żywej krowy ale o przerobionym to już nie :roflt:

Powiedz - ciekawa jestem - ja to tylko o suszonych flakach...

Posted

Jola żartowałam - ni byda w swojej galerii o krowich wnętrznościach się rozpisywać :evil_lol:
za to macie tu ludziska Kreośkowego który pyta "Gdzie jest moja Majcia?? Przecież zawsze tu była!! Oddajcie mi moją Majcie !!"

no dobra, żwacz u krowy znajduje się po lewej stronie ciała, badamy go w dolnej części dołu głodowego i pod nim, jest jednym z trzech przedżołądków, a więcej rozpisywać się nie będę . NO!

Posted

HE he ale sie gow......y temacik urodzil ;-)
Zuzia nie je odchodow bo to dama jest ;-) a zwaczy tez nie chce ,moze jej za bardzo smierdzą ????... echhh francuski piesek ;-)
Fotke wysłąłam ;_) moze byc ??? no chyba ze mam skombinowac zimowa ?????

Posted

hej,ja swoim zaczęłam podać rumentabs, bo mają czasem takie zapędy!!:diabloti: nie szukają specjalnie tych g**** ale jak się im trafi :diabloti: więc niewiem czy te tabletki coś pomogą czy nie?

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: cudny

a w żwacze to chyba też muszę się zaopatrzyć - tzn nie się a moje psy :p :evil_lol: bo namiętnie wsuwają zajęcze rodzynki na łąkach a i ludzkim nie pogardzi Luna świntucha :angryy: