Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 uu przykro mi ... :( tak to jest jak się czeka a staż...a ciągle wciskają Ci coś czego nie chcesz robić :shake: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Aniu a Ty wiesz gdzie dokładnie chciałabyś odbyć staż? Quote
eria Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 generalnie to ja szukam pracy a nie stażu, ale skoro zadzwonili mi ze stażem to pomyślałam że lepszy wróbel w garści......:roll: jak już staż to tylko w moim zawodzie czyli,albo lecznica wet albo sklep zoo. albo schronisko. Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hmm a to nie lepiej iść do weta który Cię interesuje albo do zoo albo gdzieś i zapytać się czy byłaby możliwość abyś odbyła u nich staż? jeśli oni się zgodzą to składają wniosek do urzędu pracy z Twowimi danymi i wszystko powinno się udać... ja właśnie czekam na rozpatrzenie wniosku,ponieważ dyrektorka Fundacji gdzie jeżdżę konno złożyła taki wniosek...ale to już się ciągnie trochę :cool1: Quote
eria Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 to tez nie jest głupi pomysł...........a za staż płaci urząd pracy,to w sumie wet nic chyba nie traci..pomyślę o tym. Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='eria']to tez nie jest głupi pomysł...........a za staż płaci urząd pracy,to w sumie wet nic chyba nie traci..pomyślę o tym. no dokładnie...nie tracą nic ;) Quote
Agushka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No i własnie tak to jest z tymi urzędami pracy. Ciekawe, co ma technik weterynarii do opieki nad starszymi osobami :/ Ania a może rzeczywiście spróbuj tak, jak ci Rinuś radzi. To może być dobra droga. Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Eriaczku sprobowac nie zaszkodzi, a noz widelec wet albo ktos tam sie zgodzi:) Quote
Usia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 furciaczek napisał(a):Eriaczku sprobowac nie zaszkodzi, a noz widelec wet albo ktos tam sie zgodzi:) popieram :p bo tak to za 10 lat moga sie odezwac :roll: PS: zdjecie Foxi na tle sosen piekne ;) Quote
eria Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Właśnie dostałam maila z fotami z wczorajszego spacerku z Korą :lol: wkleję jak ściagnę z poczty:lol:proszę nie pisać :evil_lol: bo jest nowa strona a jak pare osób napisze to znowu trza będzie czekać :evil_lol::evil_lol: Kreon i Figa z ozdobami złota jesień ( Kora i Kreon)- aleja radości Quote
eria Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 teraz już można pisać :evil_lol::evil_lol: foty autorstwa Patryka;) Kora Kreoś wpatrzony w pańcię I Kreoś wpatrzony w pańcię II :cool3: tu już mniej wpatrzony:evil_lol: zbiegowisko-Foxi ,Kreon i Figa (i ja:evil_lol:) Quote
sota36 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='eria']możecie puścić kciuki :roll: Zaporoponowalni mi po prostu OSTATNIĄ rzecz na ktorą mogłabym sie zgodzić:shake: opieka nad osobami starszymi w domu pomocy społecznej:shake: ja mam to w domu 24h/24h i jak nikt inny wiem co to oznacza:shake: musiałam więc podpisać rezygnację z uzasadnieniem. Najprawdopodobniej zostanie przyjęta. taka szkoda,już się nastawiłam że to coś dla mnie będzie:-( No tak, ja tez to poznalam... Aniu a moze poszukasz na Brynowie? Napisz do tej lecznicy! Zlota alejkaradosci - super!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Super zdjęcia :D :loveu: Aleja radości sliczna :D taka złota :cool3: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Piekne fotaski i piekna zlota jesien:loveu: Czy jak piez naje sie pierza z poduszki to cos moze sie stac???? Quote
sota36 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Samego pierza, czy moze w tymi ( jeny nie wiem jakk to sie fachowo nazywa) no z tymi twardymi tutkami? Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 śliczne fotki :loveu: zakagańczone piesie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 sota36 napisał(a):Samego pierza, czy moze w tymi ( jeny nie wiem jakk to sie fachowo nazywa) no z tymi twardymi tutkami? hmmm nio nie wiem w sumie... to takie pierze w poduszcze i cos tam chyba mialo, takie ogonki jakby:oops: mam sie martwic?? dzwonic po weta?? :placz: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ja tak mam z moim stażem, została złożona oferta do PUPu z moimi danymi, że jestem ich kandydatem :roll: Myślę, że zakładowi pracy jest to na rekę :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='eria']szkoła straszna rzecz :shake: dobrze że mam to za sobą:multi: jakoś się trzymam , na prochach:evil_lol: -gripex max -rutinoscorbin -Flavomed -Herbapect -Orofar -wapno bede życ :evil_lol: Flavamed :evil_lol::evil_lol: ------------- Szkoda, że tym razem ze stażem się nie udało, ale może następnym :loveu: Napisz kilka maili do lecznic, może gdzieś Cię przyjmą :loveu: W ogóle, to zdjęcie leżącego Kreona mnie powaliło :mdleje: przecież on zawsze albo stoi albo siedzi :lol: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='panienkabubu']Flavamed :evil_lol::evil_lol: bystre oko :evil_lol: Quote
eria Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 ale sie czepiacie !!!! sprawdziłam - flavamed :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Agushka napisał(a):No i własnie tak to jest z tymi urzędami pracy. Ciekawe, co ma technik weterynarii do opieki nad starszymi osobami :/ . Może oni tam myślą, że starsi ludzie to już zwierzęta:angryy::cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam;) Ale sliczne zdjecia :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts