Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

generalnie to ja szukam pracy a nie stażu, ale skoro zadzwonili mi ze stażem to pomyślałam że lepszy wróbel w garści......:roll:
jak już staż to tylko w moim zawodzie czyli,albo lecznica wet albo sklep zoo. albo schronisko.

Posted

hmm a to nie lepiej iść do weta który Cię interesuje albo do zoo albo gdzieś i zapytać się czy byłaby możliwość abyś odbyła u nich staż?
jeśli oni się zgodzą to składają wniosek do urzędu pracy z Twowimi danymi i wszystko powinno się udać...
ja właśnie czekam na rozpatrzenie wniosku,ponieważ dyrektorka Fundacji gdzie jeżdżę konno złożyła taki wniosek...ale to już się ciągnie trochę :cool1:

Posted

[quote name='eria']to tez nie jest głupi pomysł...........a za staż płaci urząd pracy,to w sumie wet nic chyba nie traci..pomyślę o tym.
no dokładnie...nie tracą nic ;)

Posted

No i własnie tak to jest z tymi urzędami pracy. Ciekawe, co ma technik weterynarii do opieki nad starszymi osobami :/
Ania a może rzeczywiście spróbuj tak, jak ci Rinuś radzi. To może być dobra droga.

Posted

furciaczek napisał(a):
Eriaczku sprobowac nie zaszkodzi, a noz widelec wet albo ktos tam sie zgodzi:)

popieram :p bo tak to za 10 lat moga sie odezwac :roll:

PS: zdjecie Foxi na tle sosen piekne ;)

Posted

Właśnie dostałam maila z fotami z wczorajszego spacerku z Korą :lol: wkleję jak ściagnę z poczty:lol:proszę nie pisać :evil_lol: bo jest nowa strona a jak pare osób napisze to znowu trza będzie czekać :evil_lol::evil_lol:

Kreon i Figa z ozdobami

złota jesień ( Kora i Kreon)- aleja radości

Posted

teraz już można pisać :evil_lol::evil_lol:
foty autorstwa Patryka;)
Kora

Kreoś wpatrzony w pańcię I

Kreoś wpatrzony w pańcię II :cool3:

tu już mniej wpatrzony:evil_lol:

zbiegowisko-Foxi ,Kreon i Figa (i ja:evil_lol:)

Posted

[quote name='eria']możecie puścić kciuki :roll:

Zaporoponowalni mi po prostu OSTATNIĄ rzecz na ktorą mogłabym sie zgodzić:shake: opieka nad osobami starszymi w domu pomocy społecznej:shake:
ja mam to w domu 24h/24h i jak nikt inny wiem co to oznacza:shake:
musiałam więc podpisać rezygnację z uzasadnieniem. Najprawdopodobniej zostanie przyjęta.

taka szkoda,już się nastawiłam że to coś dla mnie będzie:-( No tak, ja tez to poznalam...
Aniu a moze poszukasz na Brynowie? Napisz do tej lecznicy!
Zlota alejkaradosci - super!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Samego pierza, czy moze w tymi ( jeny nie wiem jakk to sie fachowo nazywa) no z tymi twardymi tutkami?

hmmm nio nie wiem w sumie... to takie pierze w poduszcze i cos tam chyba mialo, takie ogonki jakby:oops:

mam sie martwic?? dzwonic po weta??
:placz:

Posted

[quote name='eria']szkoła straszna rzecz :shake: dobrze że mam to za sobą:multi:
jakoś się trzymam , na prochach:evil_lol:
-gripex max
-rutinoscorbin
-Flavomed
-Herbapect
-Orofar
-wapno
bede życ :evil_lol:

Flavamed :evil_lol::evil_lol:

-------------

Szkoda, że tym razem ze stażem się nie udało, ale może następnym :loveu: Napisz kilka maili do lecznic, może gdzieś Cię przyjmą :loveu:

W ogóle, to zdjęcie leżącego Kreona mnie powaliło :mdleje: przecież on zawsze albo stoi albo siedzi :lol:

Posted

Agushka napisał(a):
No i własnie tak to jest z tymi urzędami pracy. Ciekawe, co ma technik weterynarii do opieki nad starszymi osobami :/
.

Może oni tam myślą, że starsi ludzie to już zwierzęta:angryy::cool3: