Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
zacznie padac :eviltong: :eviltong:

eria napisał(a):
musi :diabloti::diabloti::diabloti:

Wy wstrętne KRAKAIŁY:eviltong: - coraz bardziej się zachmurza:placz: - zaraz będzie lało:placz::eviltong:

Posted

taaaaaaaaa Anula krakala i se wykrakala ;-(
ale moze sie do soboty wypogodzi ............i bedzie jeszcze fajnie i cieplo .....bo mi Fruziol zamarznie ;-) a kubraczka jeszcze nie mam ;-) ehehehehh

one takie zowistne som i jak znom zycie to w wawie poleci ;-) heheheh

Posted

zuzolandia napisał(a):
taaaaaaaaa Anula krakala i se wykrakala ;-(
ale moze sie do soboty wypogodzi ............i bedzie jeszcze fajnie i cieplo .....bo mi Fruziol zamarznie ;-) a kubraczka jeszcze nie mam ;-) ehehehehh

one takie zowistne som i jak znom zycie to w wawie poleci ;-) heheheh

:multi::multi::multi:Były wieeelkie chmurzyska, ale deszczu nie było - ide zaraz na dworek i porobie foteczki, ale tylko z TZ3, bo CANONA J zakosił:-(:mad:
Ooooo i słoneczko nawet się przebija:multi::multi::multi:

Posted

u nas póki co nie pada, ale jak znam życie, zacznie jak bede chciała wyjść o 13.30 na spacer :cool1:

Marta może nie widzisz zdjęć bo ich po prostu nie ma :D:D

Posted

tak teraz leży stary idiota i dziób mu sie nie zamyko, jęczy non stop od kilku godzin , normalnie aż poszłam obiad gotować do kuchni coby skubanca nie słuchać - musze se kupić stopery do uszu koniecznie:shake:

a Foksik zeżarła pół banana i skrawki surowego miesa -ciekawe czy bydzie sraczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

póki co jeszcze sraczki nie było:evil_lol:
mam dla Was kilka fotek spacerowych
jesień:loveu:

Hektor,Foksik i Figa

i sam jesienny Foksik

a jutro będę mieć aparat mamy to znowu będą ładniejsze fotki:loveu: a jakby się udała wycieczka do Żywca do Jadzi to już w ogóle:loveu: