Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy witamy :multi::multi:

a ja wróciłam ze spacerku na trzy brodate olbrzymy :cool3: Kora jest cudownym, łagodnym bardzo posłusznym psem :loveu::loveu: Okazało się że kończy jej się cieczka , no i Kreon głupiał na spacerze:evil_lol: łaził za nią krok w krok, a Figa zachowywała się jakby była zazdrosna że ten sie interesuję Korą:crazyeye: A normalnie traktuje Kreona jak powietrze :lol: No i były małe sprzeczki między dziewczynami, na Kreona Kora też trochę nawarczała jak był zbyt nachalny :diabloti:
Większość fot przedstawia Kreonowe zaloty :evil_lol: w ogóle to fioty powychodziły w większości fatalnie :cool1:więc nie będzie ich dużo :roll:

Kora i oczywiście amant Kreoś

trzy brodate

Kora

amant (specjalnie odpicowany i wystrojony:cool3:)

Posted

:evil_lol:ucięta głowa:evil_lol:

Foksiu oczywiście zachowywała się neutralnie:loveu: jakby nigdy nic :loveu::lol:

:evil_lol:

a jutro zabieramy Korę do Nitencji ,jako że nigdy nie była u fryzjera i przyda jej się trymowanko :)

Posted

dzisiejsze świeżutkie foteczki

na 10 jedziem z Korą :loveu: do Nitencji

edit.wróciłam przedwcześnie, Kasia odmówiła robienia Kory ze względu na zmianę alergiczną na skórze na plecach. Trymowanie mogłoby to tylko podrażnić. Bardzo się chwali uczciwe podejście do sprawy :)

Posted

Jadziu wg mnie jest BARDZO sznaucerowa,tylko ma bardzo kiepską brodę i w ogóle mało owłosiona jest ;)

Jola, zaś żeś musiała zacząć nowo strona od tyłka dzielnicowego! :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
nie , Kreoś ma mokrą mordę :diabloti:

Bo się zafaflunił katarem:eviltong::diabloti::eviltong:

eria napisał(a):
Jola, zaś żeś musiała zacząć nowo strona od tyłka dzielnicowego! :evil_lol:

Eeeeeej nooo, ja też chcę tyłek dzielnicowego - narobili smaka i nie dają popatrzeć:eviltong::razz:

Posted

eria napisał(a):
Furciaczek Kora należy do krewnych pani od Figi ;)

a to juz wiem:loveu: dziekuje za poinformowanie:loveu:

Czemu ten kreos taki przystojny jest co:placz:
spac nie moge po nocach przez niego:loveu: