Mysia_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 oczywiscie, że będę na wystawie :cool3: Jak zwykle zbieramy kasę na schronisko, więc wiesz.... :eviltong: Quote
eria Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):oczywiscie, że będę na wystawie :cool3: Jak zwykle zbieramy kasę na schronisko, więc wiesz.... :eviltong: oo to siem napewno spotkamy :multi::multi::multi:a co do kasy - spłukanam jest... Quote
Mysia_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no pewnie, że się spotkamy, nie ma innej opcji :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 O qrcze jakieś mrówy wypatrzyłam:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::eviltong: Quote
Dobcia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Widzę psy miniaturki:lol: Foxia, śliczna Foxia:loveu: już niedługo ją wymiziam:loveu: Quote
eria Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Dobcia napisał(a): Foxia, śliczna Foxia:loveu: już niedługo ją wymiziam:loveu: taaaa a to jest przyjaciel całego świata:loveu:, napewno powita Cię jakby Cie od zawsze znała :evil_lol::loveu: a ja se teraz obejrzałam ...102 dalmatyńczyki :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hehehe, ja mam wrażenia, jakbym ją dobrze znała:evil_lol: Za to dobi na pewno wszystkich oleje i skupi sie na tym, co dobki kochają najbardziej-wykopkach:diabloti: Ja nie mam tv... jeszcze:p jakoś nie było czasu się tym zając, net ważniejszy:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://i21.tinypic.com/9avdd5.jpg ja widzę jakieś dwie mrówki :) to Twoje psy? :evil_lol: Quote
eria Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 moje ci one:loveu::loveu::loveu: to jest ,jak są grzeczne to się do nich przyznaję :evil_lol::evil_lol: a że dzisiaj mieliśmy nawet widownie to intensywnie ćwiczyliśmy posluszenstwo:eviltong::evil_lol: nie dały plamy:loveu: Quote
Doginka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 eria napisał(a):moje ci one:loveu::loveu::loveu: to jest ,jak są grzeczne to się do nich przyznaję :evil_lol::evil_lol: a że dzisiaj mieliśmy nawet widownie to intensywnie ćwiczyliśmy posluszenstwo:eviltong::evil_lol: nie dały plamy:loveu: Moje na pokaz też grzecznieją:diabloti: Quote
Dzaga Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dobry... Dawno mnie nie było ;) Fotki super ;* Psiaki jeszcze lepsze :D Quote
WinterGirl Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witam bliźniaczy duecik... każdy dzień naszej nie obecności sprawił, że zaległości napiętrzyły się.. ale już żadne ujęcie rodzeństwa nie umknie nam [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
eria Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 ooo zapomniałam całkiem że nie było dzisiaj fotek:evil_lol: tak mnie pochłonęły zimowe porządki :evil_lol: ehhh poczekam do nowej strony i potem cosik wkleję:eviltong: Quote
Dobcia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Po co nowa strona, na tej nie było jeszcze fot:lol: Quote
eria Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 bo wiecej osób widzi foty jak są na samej górze strony :cool3: są osoby którym się nie chce cofać o stronę zwłaszcza przy wolnym działaniu dogo:eviltong: Quote
Dobcia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 na szczeście dogo śmiga aż miło, więc...:cool3: No nie wiem, jak inni, ale ja zawsze się cofam żeby nadrobic fotkowe zaległości;) Quote
eria Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 :cool3:biedny nieszczęśliwy pies który jęczy już godzinę o spacer:cool1::cool1: Quote
Dobcia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 biedactwo... jakie smutne spojrzenie:lol: http://i20.tinypic.com/e7mixf.jpg jaka bródka:loveu: sam św.Mikołaj mógłby mu pozazdrościc:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dobcia napisał(a):na szczeście dogo śmiga aż miło, więc...:cool3: No nie wiem, jak inni, ale ja zawsze się cofam żeby nadrobic fotkowe zaległości;) Ja też się cofam - do zdjęć, nie w rozwoju:diabloti::diabloti::diabloti: A dogo muli aż miło:angryy: Eria zapleć Kreosiowi warkoczyki na grzywce:diabloti: Quote
eria Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Doginka napisał(a): A dogo muli aż miło:angryy: Eria zapleć Kreosiowi warkoczyki na grzywce:diabloti: że też na to jeszcze nie wpadłam !! :razz::razz: a dogo muli:angryy::angryy: Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A u mnie całkiem miło szybko chodzi :loveu: - a to posłuszeństwo, moje na pokaz głupieją :lol: faaaaajny Kreon, ta jego broda :mdleje: ja dziś miniaturę będę pomagała przygotowywać do wystawy :lol: Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witam sobotnio;) sliczne zdjecia, ta brodka Kreosia swietna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts