Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
oczywiscie, że będę na wystawie :cool3: Jak zwykle zbieramy kasę na schronisko, więc wiesz.... :eviltong:

oo to siem napewno spotkamy :multi::multi::multi:a co do kasy - spłukanam jest...

Posted

Dobcia napisał(a):

Foxia, śliczna Foxia:loveu: już niedługo ją wymiziam:loveu:

taaaa a to jest przyjaciel całego świata:loveu:, napewno powita Cię jakby Cie od zawsze znała :evil_lol::loveu:

a ja se teraz obejrzałam ...102 dalmatyńczyki :evil_lol:

Posted

Hehehe, ja mam wrażenia, jakbym ją dobrze znała:evil_lol:
Za to dobi na pewno wszystkich oleje i skupi sie na tym, co dobki kochają najbardziej-wykopkach:diabloti:

Ja nie mam tv... jeszcze:p jakoś nie było czasu się tym zając, net ważniejszy:loveu:

Posted

moje ci one:loveu::loveu::loveu:

to jest ,jak są grzeczne to się do nich przyznaję :evil_lol::evil_lol: a że dzisiaj mieliśmy nawet widownie to intensywnie ćwiczyliśmy posluszenstwo:eviltong::evil_lol: nie dały plamy:loveu:

Posted

eria napisał(a):
moje ci one:loveu::loveu::loveu:

to jest ,jak są grzeczne to się do nich przyznaję :evil_lol::evil_lol: a że dzisiaj mieliśmy nawet widownie to intensywnie ćwiczyliśmy posluszenstwo:eviltong::evil_lol: nie dały plamy:loveu:

Moje na pokaz też grzecznieją:diabloti:

Posted

Witam bliźniaczy duecik...

każdy dzień naszej nie obecności
sprawił, że zaległości napiętrzyły się..
ale już ż
adne ujęcie rodzeństwa nie umknie nam

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Posted

ooo zapomniałam całkiem że nie było dzisiaj fotek:evil_lol: tak mnie pochłonęły zimowe porządki :evil_lol:
ehhh poczekam do nowej strony i potem cosik wkleję:eviltong:

Posted

bo wiecej osób widzi foty jak są na samej górze strony :cool3: są osoby którym się nie chce cofać o stronę zwłaszcza przy wolnym działaniu dogo:eviltong:

Posted

Dobcia napisał(a):
na szczeście dogo śmiga aż miło, więc...:cool3:

No nie wiem, jak inni, ale ja zawsze się cofam żeby nadrobic fotkowe zaległości;)

Ja też się cofam - do zdjęć, nie w rozwoju:diabloti::diabloti::diabloti:
A dogo muli aż miło:angryy:
Eria zapleć Kreosiowi warkoczyki na grzywce:diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):

A dogo muli aż miło:angryy:
Eria zapleć Kreosiowi warkoczyki na grzywce:diabloti:

że też na to jeszcze nie wpadłam !! :razz::razz:
a dogo muli:angryy::angryy: