Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak, jo żem je zboczeniec - kto by na pola łaził z psami biegać i sie bawić, lepiej szybko runda dookoła bloku i z powrotem!:roll: ale to takie pozytywne zboczenie :evil_lol:

Posted

Suma sumarum - foty musza byc i Pana z szekszownym zadeczkiem, a i zboczka! Wtedy łobejrzymy, czy to nie blizniaki! Bo jak blizniaki to trza zamordowac - KONIEC Z DUBLAMI- BUBLAMI!!!!!

Posted

Co tu się dzieje :lying:
Buhahhahahaa nie moge dziołchy normalnie nie moge!!! :roflt:

a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia

:o osz Ty, to już nawet wiesz jak on pracuje :eek2:

A te szkło to specjalnie potłukłaś, tak? :lol::lol::lol:

[quote name='Sota']Pana z szekszownym zadeczkiem, a i zboczka!
:o ale chyba bez tego i owego?!!:drinking:

Posted

eria napisał(a):

wróciłam właśnie, ehh dzielnicowy nie ma obrączki i mam jego prywatny numer komórki:loveu::evil_lol: tyłka szczerze powiedziawszy nie widziałam bo mnie przodem przepuszczał :evil_lol:

no a w sprawie zboczeńca spisał cały raport, będą często patrolować pola, jutro o 8.30 mam być na polach, policja też będzie, po cywilnemu ;) może się łajza zjawi :roll:w każdym bądź razie chyba bede musiała jutro zgodnie z prawem trzymac psy na smyczy i w kagańcu :evil_lol: bo jak zapytał czy psy na zboka jakoś zareagowały to palnęłam, że se biegły luzem w przodzie :shake::evil_lol: ale natychmiat się poprawiłam że biegły w kagańcu co jest prawdą w 50 % :evil_lol: bo Foxi była w kagańcu, Kreon bez :evil_lol:

Mam nadzieje ze cos wyjdzie z tej akcji:p
klamczuch:eviltong:

eria napisał(a):
ciotki :mad::mad::mad: bo tu zaroz jako orgia bydzie jak tak dalej pójdzie !!
Doginka majtki zdejmuje, Jola chce od tyłu , strach się bać !!:diabloti:

i mnie tu nie bylo:placz:

eria napisał(a):
a ja siem jutro nie będę widzieć z tym gościem :eviltong: na polach ma być inny policjant z porannej zmiany, a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :eviltong:

ja ostatecznie moge sie zgodzic na zdiecie tylka tego innego policjanta:loveu:

Posted

anetta napisał(a):

A te szkło to specjalnie potłukłaś, tak? :lol::lol::lol:

:o ale chyba bez tego i owego?!!:drinking:

1. nie, leży sobie potłuczone na drodze, gdzie spacerkujemy;)
2. pewnie! zakryję listkiem w programie graficznym, tak jak swego czasu robiłam ze zdjęciami Kreona :evil_lol:

postępu w sprawie nie ma, nie widziałam ani policjanta ani zboczeńca, w każdym bądź razie psy regulaminowo w kagańcu :evil_lol: z dłuższą przerwą na gonienie za piłką :eviltong:

Posted

Szkoda Eria, ze tak daleko mieszkasz, bo chętnie spotkałabym się z Tobą i pogadała o fotach - a raczej o tym, co można z nimi zrobić - bo Ty cuda robisz:loveu:;)
Ja jestem samoukiem i niestety nie wszystko potrafię - umiem tylko zrobić retusz zdjęćw adobe photoshop:placz:

Posted

Eria, jak jeszcze raz spotkasz tego zboczeńca i by sie zaczął obnażać to:
a) miej paralizator przy sobie :evil_lol:
b) wyśmiej go :) powiedz, że ma małego , widziałaś większe, nie ma sie czym chwalić itp. :) :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

przeca mosz agresywnego psa po tatusiu ;-) heheh to naco Ci peper ;-)
eheeheh albo zrob tak jak zboczyniec do ciebie wystartuje z golizna to ty ston i ciach rozsun plaszczyk eheheh ciekawe co zrobi heeheheheeheheh

ale jo goooopioo heheheeh

Posted

http://i23.tinypic.com/2i0xg09.jpg ale nastrojowe

rany tu sie orgie wyprawia,pewnie Ci przykro ze zboczenca nie widziałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='zuzolandia']zrob tak jak zboczyniec do ciebie wystartuje z golizna to ty ston i ciach rozsun plaszczyk

zuzolandia zle nie mówi,bo to nie jest taki głupi pomysł.Moze jak on zobaczy ze Ty masz wiecej do zaoferowania to moze sie zawstydzi albo zobaczy ze ma konkurencje:eviltong:

Posted

[quote name='Usia']http://i23.tinypic.com/2i0xg09.jpg ale nastrojowe

rany tu sie orgie wyprawia,pewnie Ci przykro ze zboczenca nie widziałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zrob tak jak zboczyniec do ciebie wystartuje z golizna to ty ston i ciach rozsun plaszczyk

zuzolandia zle nie mówi,bo to nie jest taki głupi pomysł.Moze jak on zobaczy ze Ty masz wiecej do zaoferowania to moze sie zawstydzi albo zobaczy ze ma konkurencje:eviltong:

tu się uśmiałam :megagrin::megagrin::megagrin: