eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Pimpek napisał(a): Chcę zobaczyć twojego narzeczonego :diabloti: heh to akurat jest baaardzo daleko posunięty optymizm Quote
sota36 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jak nie dosz jutro fot tego dzielnicowego - to tyn Twoj narzeczony po polach moze lazi??? A fto tam łazi,ha??/ Ty ... zboczyniec! Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 no tak, jo żem je zboczeniec - kto by na pola łaził z psami biegać i sie bawić, lepiej szybko runda dookoła bloku i z powrotem!:roll: ale to takie pozytywne zboczenie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 cosik tu smierdzi;-) .........a moze dzielnicowy i tyn lasowy to jedno i to samo ???? Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 niy to wymysły Joli ! ida z psami na siq Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dej sie pozor bo wiysz.........moze sie na miasto przeniesc a moze mo blizniaka ? dzisiaj to bardzo modern ;-) heheheheh Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oki, no więc ustaliliśmy : Jutro fota sexy dzielnicowego lub tego zboczeńca, wy dyskutujcie dalej ja mówię dobranoc :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Suma sumarum - foty musza byc i Pana z szekszownym zadeczkiem, a i zboczka! Wtedy łobejrzymy, czy to nie blizniaki! Bo jak blizniaki to trza zamordowac - KONIEC Z DUBLAMI- BUBLAMI!!!!! Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jednojajeczne do kasacji;-) !!!!!!!!!!!!!!! Quote
anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Co tu się dzieje :lying: Buhahhahahaa nie moge dziołchy normalnie nie moge!!! :roflt: a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :o osz Ty, to już nawet wiesz jak on pracuje :eek2: A te szkło to specjalnie potłukłaś, tak? :lol::lol::lol: [quote name='Sota']Pana z szekszownym zadeczkiem, a i zboczka! :o ale chyba bez tego i owego?!!:drinking: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 eria napisał(a): wróciłam właśnie, ehh dzielnicowy nie ma obrączki i mam jego prywatny numer komórki:loveu::evil_lol: tyłka szczerze powiedziawszy nie widziałam bo mnie przodem przepuszczał :evil_lol: no a w sprawie zboczeńca spisał cały raport, będą często patrolować pola, jutro o 8.30 mam być na polach, policja też będzie, po cywilnemu ;) może się łajza zjawi :roll:w każdym bądź razie chyba bede musiała jutro zgodnie z prawem trzymac psy na smyczy i w kagańcu :evil_lol: bo jak zapytał czy psy na zboka jakoś zareagowały to palnęłam, że se biegły luzem w przodzie :shake::evil_lol: ale natychmiat się poprawiłam że biegły w kagańcu co jest prawdą w 50 % :evil_lol: bo Foxi była w kagańcu, Kreon bez :evil_lol: Mam nadzieje ze cos wyjdzie z tej akcji:p klamczuch:eviltong: eria napisał(a):ciotki :mad::mad::mad: bo tu zaroz jako orgia bydzie jak tak dalej pójdzie !! Doginka majtki zdejmuje, Jola chce od tyłu , strach się bać !!:diabloti: i mnie tu nie bylo:placz: eria napisał(a):a ja siem jutro nie będę widzieć z tym gościem :eviltong: na polach ma być inny policjant z porannej zmiany, a przystojny dzielnicowy ma w tym tyodniu popołudnia :eviltong: ja ostatecznie moge sie zgodzic na zdiecie tylka tego innego policjanta:loveu: Quote
Mysia_ Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ale mnie tu ciekawe rzeczy mineły :lol::evil_lol: Czekamy na sprawozdanie z akcji :cool3::eviltong: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Hejka:multi: - czekam na tyłek policjanta nooooo:diabloti::mad::diabloti: Quote
eria Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 anetta napisał(a): A te szkło to specjalnie potłukłaś, tak? :lol::lol::lol: :o ale chyba bez tego i owego?!!:drinking: 1. nie, leży sobie potłuczone na drodze, gdzie spacerkujemy;) 2. pewnie! zakryję listkiem w programie graficznym, tak jak swego czasu robiłam ze zdjęciami Kreona :evil_lol: postępu w sprawie nie ma, nie widziałam ani policjanta ani zboczeńca, w każdym bądź razie psy regulaminowo w kagańcu :evil_lol: z dłuższą przerwą na gonienie za piłką :eviltong: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Szkoda Eria, ze tak daleko mieszkasz, bo chętnie spotkałabym się z Tobą i pogadała o fotach - a raczej o tym, co można z nimi zrobić - bo Ty cuda robisz:loveu:;) Ja jestem samoukiem i niestety nie wszystko potrafię - umiem tylko zrobić retusz zdjęćw adobe photoshop:placz: Quote
eria Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 ano widzisz, szkoda że się nie znałyśmy jak jeździłam dwa lata do szkoły do Warszawy ;) Quote
natija Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 witam z ranka,widze,ze tu wesolutko bylo:cool3: Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Eria, jak jeszcze raz spotkasz tego zboczeńca i by sie zaczął obnażać to: a) miej paralizator przy sobie :evil_lol: b) wyśmiej go :) powiedz, że ma małego , widziałaś większe, nie ma sie czym chwalić itp. :) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 mam zamiar kupić sobie gaz pieprzowy, nie trzeba pozwolenia, tani jest.... a przynajmniej się będę czuć bezpiecznie:lol: Quote
zuzolandia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 przeca mosz agresywnego psa po tatusiu ;-) heheh to naco Ci peper ;-) eheeheh albo zrob tak jak zboczyniec do ciebie wystartuje z golizna to ty ston i ciach rozsun plaszczyk eheheh ciekawe co zrobi heeheheheeheheh ale jo goooopioo heheheeh Quote
eria Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 właśnie zamówiłamgaz na www.bron.pl a dziś jeszcze fot nie było ! :cool3: Quote
Usia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 http://i23.tinypic.com/2i0xg09.jpg ale nastrojowe rany tu sie orgie wyprawia,pewnie Ci przykro ze zboczenca nie widziałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']zrob tak jak zboczyniec do ciebie wystartuje z golizna to ty ston i ciach rozsun plaszczyk zuzolandia zle nie mówi,bo to nie jest taki głupi pomysł.Moze jak on zobaczy ze Ty masz wiecej do zaoferowania to moze sie zawstydzi albo zobaczy ze ma konkurencje:eviltong: Quote
Dzaga Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Usia']http://i23.tinypic.com/2i0xg09.jpg ale nastrojowe rany tu sie orgie wyprawia,pewnie Ci przykro ze zboczenca nie widziałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zrob tak jak zboczyniec do ciebie wystartuje z golizna to ty ston i ciach rozsun plaszczyk zuzolandia zle nie mówi,bo to nie jest taki głupi pomysł.Moze jak on zobaczy ze Ty masz wiecej do zaoferowania to moze sie zawstydzi albo zobaczy ze ma konkurencje:eviltong: tu się uśmiałam :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
eria Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 wgrywam filmik z zabawy w przeciąganie resztek sznura :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :crazyeye:A te co? Na amory im się zebrało?:crazyeye: tak na oczach wszystkich?:crazyeye::loveu::diabloti: http://i21.tinypic.com/2najnmd.jpg Quote
Recommended Posts