Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

płeczka ,kamyczek, patyczek, cokolwiek w lewej ręce, aparat w prawej :evil_lol:

kurcze ale ja mam pecha, jak wychodzilam na spacer świeciło słońce więc wypuściłyśmy sie z Figą dość daleko....no i niebo się zaciągnęło i zmokłyśmy do suchej nitki :shake: normalnie już chyba nie wyjde z domu w taką niepewną pogodę :shake: i musieliśmy zmoknąć AKURAT dzisiaj, jak zależało mi na czystym i maksymalnie wybieganym Kreonie....No cóż.. Kreon owszem wybiegany, w tym deszczu mu kamienie rzucałam chyba z 40 minut non stop:evil_lol: za to w efekcie wylądował w wannie... Bo dzisiaj ide na urodziny do restauracji na kolację i wtedy na 100% Kreon będzie się pakować do łóżka :evil_lol:więc musiałam podwozie spłukać :cool1:
trza mieć pecha no...

Posted

Słuchajcie jaki numer :crazyeye: Wracam teraz z urodzin, a w skrzynce koperta, ze szkoły - ta grafika komputerowa. Pisze że niby zaczynam jutro zajęcia na 1 semestrze na kierunku 'grafik komputerowy -projektant wnętrz':crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja się zapisywałam na grafik komputerowy-' tworzenie grafiki '
To jest zasadnicza różnica! przyszedł też plan zajęć na jutro i pojutrze z przedmiotami typu ' elementy budownictwa i instalacji' :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A miały być zupełnie inne przedmioty! Więc jest to albo pomyłka albo brakowało chętnych na tworzenie grafiki i na to mnie upchnęli :crazyeye:
W każdym bądź razie jutro jadę do Katowic do sekretariatu wyjaśnic tą sprawę:shake::shake::shake: